Vakcinacija

Kuri ir vakcineti un kuri nav?
Vai plānojat?

bumpastiks  5 14 biznesmeni, visi netiks vakcinēti, jo pasaule nav ideāla! c)
piekrītu,pasaule nesastāv tikai no "ideāla"aunu bara

rebeka  4 5 Es ieņēmu validolu :D Ar cerību, ka pošu trakums pāries.

LaskovijMerzavec  2 10 Jā, pasaule nav ideāla un nesastāv tikai no viena aitu bara.

Ir divi bari, kas viens uz otru blēj, domādamik, ka gudrāki...

capitaine_tromperie  7 4 A ja nu mani savakcinē un man iestājas mūžīgais stojaks, ko tad kā tālāk dzīvot?

MrJones  13 14 Nee..un ceru, eksperimenta riikotaaji sanjems sodu.

capitaine_tromperie  2 4 Laskovij, tu sevi uzskati par aitu?

Tessa  11 15 savakcinējos jau maijā, jūtos lieliski, ceļoju, apmeklēju pasākumus, izstades, izrades. telefons pat mežā labi ķer zonu un bildes feisbukā ātrāk gruzās.

aina25  5 11 Katrs izdara savu izvēli, bet mani pārsteidz viens- izrādās ka vakcinēties var visi, neskatoties uz kontrindikācijām- tas gan ir brīnums, teiksim es personīgi pat pret gripu nedrīkstu vakcinēties, jo ir alerģija uz medikamentiem. Varbūt vienkārši vajag beigt runāt par slimajiem un vīrusu, nav ne pirmais ne pēdējais.

LaskovijMerzavec  5 5 19:26.... skaidrs, ka blēties ar antiaitām nav prātīgs laika pavadīšanas veids:)

AivarsN  13 12 Vispirms slīpēti ļautiņi izdomāja vīrusus, lai uz to rēķina varētu labi nopelnīt ar vakcīnām. Tagad ar modernajām vakcīnām mēģina cilvēkus padarīt par vadāmiem biorobotiem. Gan jau drīz vien tā brandža nonāks tribunālā. Tā kā noziegums pastrādāts grupā un vērsts pret visu cilvēci, tad tas jau ir karš. Bet pēc kara likumiem, ar tādiem noziedzniekiem nav ko gari piņķerēties. Tādu baru visu mūžu turēt cietumos uz sabiedrības rēķina, būtu jau pārāk liela goda izrādīšana. Tikai nāvessods. Un vēlams viņus likvidēt pēc iespējas ātrāk, kamēr nav sagrūduši cilvēkiem visas astoņas kovida vakcīnas un ķērušies pie nākamā ieplānotā vīrusa vakcīnām. Pārāk daudz būs upuru. Svarīgāk būtu zinātnei izstrādāt metodes, kā no izdzīvojušajiem vakcinētajiem iztīrīt tos toksīnus un atjaunot ģenētiku. Bet no otras puses, vai ir jēga pašnāvniekus izvilkt no cilpas, ja viņi pēc tam mēģinās padarīt sev galu citā veidā? Vai var domāt par sabiedrības attīstību, evolūciju, ja ir tik daudz idiotu? Ar katru nākamo vakcīnu, tiks paņemts zināms daudzums dzīvību, lai nav tik uzkrītoši. Lai gan viss jau tāpat ir skaidrs, salīdzinot vairāk un mazāk vakcinēto valstu saslimstības un mirstības statistiku.

Mavs_VivaForever  9 8 Neesmu vakcinējies, nevajag, jo neplānoju slimot ar šito draņķi.
Teorētiski pieļauju iespēju, ka mani var piespiest vakcinēties ceļošanas ierobežojumi, vai arī tas būs nepieciešams biznesa dēļ.

Sigvarts60  7 12 Es neesmu antivaxeris, neesmu arī kovididiots. Es teiktu, ka esmu vakcīnu skeptiķis. Būtu ļoti labi, ja tā vakcīna kaut nedaudz palīdzētu, tomēr skatoties uz pēdējā laika datiem par saslimušajiem, mans optimisms plok, plok un plok. Laikam jau nekas nebūs ...
Par visiem šausmu stāstiem gribas tikai pasmaidīt. Vienmēr intensīvās terapijas nodaļās ir miruši pacienti, vienmēr šīs nodaļas ir bijušas piepildītas. Nomirt var no jebkuras slimības komplikācijām, un mirst. Lielākā daļa izslimo (iznēsā) kovid pat nenojaušot, citiem ir smagāk. No tiem smagāk saslimušajiem 10% nonāk slimnīcā, un 1% no tiem slimo smagi. No gripas arī var nomirt un arī mira. Mēs katrs esam slimojuši ar gripu, bet neviens pat neiedomājās stāstīt, ka mēs varam nomirt arī. Nē, tas stāsts bija pilnīgi pretējs - izguliet un būsiet vesels. Kāpēc tagad nāves un smagi slimie tiek tik ļoti rādīti visos TV kanālos, man nav saprotams.

Ievinjata  5 7 Esmu potēta un par potēšanās jautājumu vairs nedomāju.

DanaL  5 11 Esmu vakcinēta tāpat kā vairums manu tuvinieku, draugu un kolēģu. Neviens no mums nav miris, neviens nav saslimis, nevienam nav izaugusi aste.

AivarsN  11 8 Latvijas statistika tiek ļoti rūpīgi slēpta un stāstīts tiek pilnīgi pretējais, lai vēl kādu bariņu svārstīgo varētu sašpricēt. Taču vai tad ko var noslēpt interneta laikmetā?
Kopš 2020.g.30.novembra, kad tika izsniegta Covid19 vakcīnu ārkārtas atļauja, pēc vakcīnu saņemšanas ir reģistrēti 13 627 nāves gadījumi, 2 826 646 blakņu gadījumi, 1429 augļa nāves gadījumi grūtniecēm un 17 794 mūža invaliditātes gadījumi. No 1991.g.1.janvāra līdz 2020.g.30.novembrim, pēc visu veidu vakcīnu saņemšanas, reģistrēti vien 6068 nāves gadījumi. Protams, tie ir tikai reģistrētie gadījumi. Cik to ir pavisam, var tikai minēt. Līdzīga statistika ir arī citās valstīs. ASV jau pirmajos četros mēnešos, nāves gadījumu skaits pēc Covid19 vakcīnu saņemšanas, pārsniedza mirušo skaitu pēcc visu vakcīnu saņemšanas kopā pēdējo 30 gadu laikā. Taču kamēr noziedznieku grupējums kontrolēs pasauli, vakcinācija netiks pārtraukta, lai cik liels būtu upuru skaits. Tāpēc savas dzīvības glābšana ir tikai pašu cilvēku rokās. Jo lielāka būs pretestība, jo ātrāk nopotēšanas plāns izgāzīsies.

DanaL  4 10 AivarsN, par kādas valsts statistiku iet runa 2.rindkopas 1. teikumā? Par Latviju??? 13 627 nāves gadījumi pēc vakcinācijas??????????

"... Līdzīga statistika ir arī citās valstīs..." ... Zeme, atveries!

Raganacs  10 13 Jā, esmu, un arī mani tuvinieki un draugi visi ir. Un vairs par to nesatraucos. Dzīvoju normāli, strādāju, atpūšos un neizdomāju problēmas, kur to nav. Tikai tie, kam pašiem sev bail atzīt savas bailes no nieka dūriena, iet arvien lielākā sviestā un sacer un pavairo savas ārprāta murgu teorijas, kam paši svēti tic. Un nevajag katrā tēmā bāzties ar saviem palagiem, kurus tāpat neviens nelasa, lai pierādītu savu muļķību! Tāpat ir skaidrs, kas ir kas!

siikaa16  9 16 Maziņa esmu bijusi intensīvajā palātā. Neatceros kas un kā, bet atgriezties negribu. Vieglu, Jums, slimošanu nevakcinētie! Slimnīcas vajadzīgas akūtiem gadījumiem un cilvēkiem ar hroniskām kaitēm. Nesauciet ātros, ja nevarat paelpot. Tas tikai covids, viegla slimība.

Julianna  10 13 ... Bailes no nieka dūriena.... šie vārdi tomēr ievelk diskusijā, kaut nebija ne mazākās vēlēšanās rakstīt. Nu atmiņā man 25. gadu maratons, kurš aizsākās vēl komunisma gados. No nieka dūrieniem sarāvās un pārplīsa pat asinsvadi. Pēc pamatīgas bakstīšanas tikai liels profiņš varēja uzlikt sistēmu. Jautājums, vai man bail no durstīšanas? Raganacs! Ne no durstišanas, kā tādas, te kādam bail. Kādēļ špricēt sevī jadu????? Vse pobežaļi, i ja pobežal? Savā ziņā jā, Tu personīgi esi drosmīga. Ne stāvēji klāt, kad žļurgu izdomāja, ne kad viņu ražoja, bet pieņēmi kā miļinkuju. Tā ir Tava izvēle, staigā laimīga, vesela. Nekad nebiju fanāts durstīties. Ko sadūra neapzinātā vecumā, ar to mana vakcinācijas epopeja beidzās. Farmācija manā uztverē nosprāga 90. gadu sākumā. Atceros, izlasīju asinsspiediena zāļu instrukciju -- tiklīdz jūs pārstāsiet lietot šīs zāles, simptomi atgriezīsies. Aizgāju uz aptieku, kratīju aptiekas vadītājai zem deguna-- kas tas ir? Šī -- mēs tik pārdodam, mēs ņipričem. Ģimenes ārstes atbilde -- es tik izrakstu, neražoju! Uvsjo! Jau tad man bija apgaismība, ka medicīnai amba! Bet šobrīd temboleje! Sīkā pareizu padomu dot. Mājās lielāki šansi izdzīvot.

incis1  1 4 Ko var līdz nelabumam ņemties ar to vakcināciju. Kurš atzīst par vajadzīgu potējās,kurš neatzīsi,nepotējās un beigta balle. Es esmu potŗjusies,bet netaisos nevienu pārliecināt par vai pret. Ta ir katra personīga darīšana.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu