Vakcinacija

Kuri ir vakcineti un kuri nav?
Vai plānojat?

incis1    3 Ko var ņemties ar to vakcināciju,kas grib,tas potējās,kas negrib nepotējās un beigta balle. Es esmu potējusies,bet netaisos nevienu pārliecināt par vai pret. Tā ir katra personīgā darīšana par vakcināciju.

Epifanija  3 4 Varbūt, lai nebūtu jārij ar šaujām zāles, nevajadzētu tik tālu novest, pašu veselību un laicīgi par to parūpēties kā šajā gadījumā - potēties! Kaut gan tas būtu jāsludina veselības ministram, ne man, man par to naudu nemaksā!

Kontiki  6 7 Aivars, protams, iepostēja datus, kurus antivakseri un troļļi tagad, visās malās, pasniedz kā pierādījumu vakcīnu riskantumam.
Bet izrādās ka nekas īpašs. Nepažēloju laiku un nedaudz iepazinos ar minēto VAERS datubāzi. Nav jau slikti, ka jebkurš ASV iedzīvotājs var ierakstīt ziņojumus, ja kaut kas tiek novērots (notiek) pēc vakcinēšanās. Palasīju kādu daļu no ierakstiem - no tiem nebūt neizriet ka nāves iemesls ir bijusi vakcīna. Rakstītāji lielākoties nav mediķi un vairumā no gadījumiem, mirušajiem ir bijušas visādas citādas veselības problēmas. Tāpēc savākt 13627 miršanas gadījumus jau nebija nekādu problēmu. ASV vakcinēti nedaudz vairāk par 200 miljoniem cilvēku. Tāpēc, 9 mēnešu laikā, kopš notiek vakcinācija, no vakcinētajiem ir miruši jau 1,5 miljoni cilvēku, dažādu diagnožu un iemeslu dēļ! Tā ka varētu jau vēl lielākam skaitam piesiet miršanu vakcinācijas dēļ! Ja nu patiešām speciālisti izanalizētu visus šos minētos 13627 miršanas gadījumus, tad, iespējams, neliels skaits varētu būt saistīts ar vakcīnas ietekmi. Kas arī nekad nav noliegts, ka ļoti retos gadījumos (daži gadījumi uz miljonu vakcināciju). var būt, piemēram, trombozes. Bet blaknes, kā zināms, ir jebkurām zālēm - bieži vien ar daudz lielāku varbūtību nekā kovida vakcīnai!

dabasmiilis  10 8 "Bailes no nieka dūriena"...
-mjā, uzjautrināji! Salīdzināji nevainīgu dūrienu ar indes ievadi! Man no potēm nekad nav bijis bail, bet tas nenozīmē, ka man tagad jākļūst par narkomānu vai izmēģinājuma trusīti un jālaiž iekšā slepkavu uzspiesta zupa! Nebaidos no ērcēm un gripas, tad kādēļ jābaidās no mediju pandēmijas!

-Ieslēdz kritisko domāšanu un sāc domāt no otra gala, vispirms meklē vai tāds vīruss vispār eksistē ārpus slimnīcām un medijiem, tad interesējies par zupu sastāvu un to patiesajiem mērķiem, un tikai tad baidies no adatas! Pa vidu tam visam padomā par savu veselību un iespējām saķert vīrusu, aiziet no vīrusa, vai no potes sekām, vai vienkārši sabojājot veselību, bet neviens vēl to vīrusu nav redzējis - medijos stāstīt un rādīt var jeb ko.
Tas, ka lv "viss ir 100% droši" - tas nav vērā ņemams arguments!

-Šajā gadījumā vairāk izskatās, ka cilvēkam ir bailes no bailēm, kas bloķē pārējās maņas un tad viņš sastrādā neiedomājamas lietas, pietiek tikai pieminēt ļauno Bubuli, kas slēpjas pagultē, kā saprāts un izdzīvošanas instinkti atslēdzas baiļu iespaidā un jož pēc pretbubuļa zālēm!

Vienkārši esmu izvēlīgs, izvēlos labāko visās jomās, arī galdā nelieku pusfabrikātus, čipsus reti ēdu, priekšroku dodu pašam uzcept kartupeļus.
Ar sievietēm līdzīgi, nekad nelīdīšu gultā ar sievieti tikai tādēļ ,ka viņa ir skaista vai pieejama, tiešām izvēlīgs.

Vienīgais ārsts ir zobārsts pie kura eju [lai gan, ja man būtu visi viņa instrumenti, es noteikti mēģinātu pats sev remontēt zobus], saaukstēšanās ārstēju ar gaļas zupām, pret manipulēšanu arī imūns!

Vaukskis  4 4 Mani vecāki bija no tiem, kuri vakcinējās pret koronavīrusu jau tad, kad, pastāvot preparātu deficītam pie mums, tika atvērta rinda viņu riska grupai. Viņi mani pamudināja nebūt nogaidošam, doties potēties pret Covid-19 un tad nu gāju vecāku pēdās, jo dzīvojam kopējā t.s. socburbulī. Mana tante, salasījusies internetā plaši pieejamu pretrunīgu (dez)informāciju par jauno vīrussaslimšanu, tajā skaitā kovididiotu sacerējumus, sākumā "raustījās", bet, redzot, ka ar mums nekas slikts neatgadījās un turpinoties mentālajam presingam, padevās, pēc tam ilgstošās ļoti sliktās jušanās dēļ nožēloja izdarīto, taču tagad vairs par to, kas noticis pavasarī, vairs nerunā un no malas šķiet, ka dzīvo itin kā nekas nebūtu bijis, cik tas ir iespējams Latvijas apstākļos.

dabasmiilis  8 8 aina25,
-Tur jau tā lieta, ka viņu mērķis ir sapotēt visus 101%, un tur galīgi neiet runa par lipīgiem vai nāvējošiem vīrusiem, tas ir tikai oficiālais iegansts uzbrukt ķermenim un tā funkcijām!
Tevis pieminētā problēma ir viena no ntajām, kas atklāj afēras patiesumu, man tieši mūsu lielie kovidreliģijas fanātiķi[visi dumpji,kariņi,perevošķiki,pavļuti,zavadskas, evas,leviti utt] lika saprast, ka vīruss nav nekas nopietnāks par iesnām un gripu, tieši pateicoties viņu sliktajai aktierspēlei esmu pateicīgs, ka viņi pasargāja mani no domām par vakcīnām, lai gan jau pirms viņu atklāsmēm biju pārliecināts, ka tas nav priekš manis, pasēju!

Tas ir tikai normāli, ka vispirms pacientu izmeklē, aizsūta uz analīzēm, bet te lielie guru paziņo, ka nav tādu cilvēku, kam šīs brīnumvakcīnas nevarētu potēt, pirms kāda mēneša vai diviem sāka murmināt, ka dažiem varētu būt alerģija pret vakcīnu sastāvdaļām, bet tas arī viss, neviena vārda par sastāvdaļām, kā lai cilvēks tagad zina, vai viņam būs tā loze un nāksies iztikt bez Levita Ziemassvētkiem dabūjot alerģisku reakciju, kā lai tagad viņš zina pret kuru vielu viņam ir nepanesamība, par grafēna oksīdu jau arī noklusē, un tur ir pilns ar slepenām vielām, indēm, metāliem, parazītiem!

Pirms pāris dienām viens no ekspertiem paziņoja, ka ja tavs ārsts saka, ka nedrīksti vakcinēties, tad atrisinājums ir ģeniāls - maini ārstu! Tā kā tie psihopāti ne pie kā netaisās apstāties, viņus neuztrauc neviena veselība, viņiem cits mērķis!
100% drošs pret visām kaitēm, ieguvumi atsverot zaudējumus, lai gan zaudējumi dominē, un bail iedomāties, kas notiks ar tiem, kuri te vīpsnā, ka esot laimīgi, aste un ragi neesot uzauguši, es viņu vietā ievērotu piesardzību un tā ironizētu pēc gadiem 10mit, 15mit, bet līdz tam vēl jānodzīvo!
Vakcīnas derot visam un problēmu no tām neesot, tas nekas, ka tikai tagad sākušies pētījumi par to ietekmi uz reproduktīvo sistēmu, bet viņi jau bērniem un grūtniecēm m

MrJones  8 5 02:32
Njaa...kaut kā uz tiem shmovid izraisītajiem (ITKaa) nāves gadījumiem baigi fiksi uzlika shtempeli, bez liekiem jautājumiem un mēnešiem garām ekspertizem...pat i naudiņu piedāvāja radiniekiem!
Vispār par šo netīro lietu var runāt ilgi un gari..bet kam tas vajadzīgs... korporāciju vergi tāpat nespēs pieņemt patiesību,.. Kariņš, Levits,.. veselības organizācija, Bills Geits,.......... uzticības personas!! F*ck

mieru_tikai_mieru  4 5 Zināju, ka Covidu izturēšu, tāpēc izlēmu neko nedarīt, t.i., nevakcinēties. Bet kā te vairāki jau izteicās - bizness piespieda. Un tad padomāju, ka arī no vakcīnas nemiršu, izturēšu. Izdevās. Imunitāti uzturu tonusā peldoties un ēdot nemazgātas plūmes.

av2  4 11 Sen dienas aizmirsts, kaa visaadas citas potes dziivee. Cik var ssito malt? Nu negribat, tad nepoteejiet, tikai aizejiet tiessaam uz kaadu hospitali, un parunaajiet ar tiem cilveekiem, kas pie elpinaassnas massiinaam piesleegti. Nu jaa, ar tiem nevaresiet...;( Ja cilveekam ir izveele starp vakciinu, un ....elpinaassnas massiinu, protams, ka izveele ir .....iet demonstraacijaa pret vakciinaam, nu jaaa.Galvenais , ka pret .
Starp citu, paziisu jau vairaakus, kas bija lloti , nu lloti paarliecinaati, kaa te dazzi bllaaveji, par savu "iisto/veselo imuunsistemu"...jau vairs nav ssajaa saulee. Tas nu taa, paardomaam. Protams, ka katrs ir individuaals, bet tomeer, risks ir kaadus 70-80% mazaaks, ja esi vakcineets.

CoCoSan  8 9 Nu blj@gj, aizejiet tak uz onkoloģijas korpusu austrumu slimnīcā un apskataties uz to, no kā jūsu vakcinācija nepasargās. Cik var pļūtīt par savām vakcīnām, jums savas privātās dzīves nemaz nav????

Drole  3 2 Detalizeetaak par VAERS datubaazi no datu analiitikju un medikju poziicijaam

https://covexit.com/a-dive-into-the-vaers-reporting-system-with-albert-benavides/
https://covexit.com/interview-of-surya-arby/

https://covexit.com/vaers-what-do-the-data-tell-us/
https://odysee.com/@BannedYouTubeVideos:4/THESE-PATIENTS-DESERVE-TO-BE-HEARD:b
(ap 15. minuuti)

Julianna  10 7 Vot palasu vakcinēto tekstus, sajūta tāda, ka varoņi, visiem jāpiesprauž blembuki(medāļi) par tādu varonīgu ricibu -- nezināmas žlurgas saņemšanu. Piespraužot savu iedomu medāļu, viņi parāda sabiedrībai, ka dzives misija beigusies.

rinkulis    1 Ak šīs binārās izvēles....

Johans55  6 6 Ha,konsultēties pie ģim.ārsta-viņam par katru pierunāto vakcinēties maksā 25eur.!!! Chris tavi prieki beigsies līdz ar "zaļo"sertifikātu un tad tu skriesi pēc trešās un ceturtās potes...!Tavi bērni ir gudrāki par tevi!!!

capitaine_tromperie  1   21:36 a ragi?

moons  4 10 Tāds muļķīgs jautājums. Šis ir tikai rādītājs vai cilvēkam ir laiks sev un smadzenes vai cilvēks ir tikai sistēmas darba vergs. Ja cilvēkam ir laiks, viņam arī ir iespēja iegūt informāciju un ja ir smadzenes viņam nav arī kredītu un viņš dara to, kas piesien dūšu. Ja cilvēks ir sistēmas darba vergs, ar viņu sistēma manipulē kā vēlas.

Anufrijs  2 8 Dazi saka ka LV sabiedrība tiek šķelta, bet paši taču to dara. Kaut vai šajā tēmā, ka tik vienam otru nonievāt. Pat ja nebūtu vsp. nekādas valdības, tāpat rietu viens uz otru, tādi cilvēki.

DanaL  2 1 10:16,
Nav :(
Gaidam, gaidam, bet sagaidīt nevaram.

Anufrijs    15 Neatkarīgi no tā, esi potēts, jeb nē, var taču saglabāt kaut kādas pieklājības normas komentāros.

Papardeszieds    3 Vai tā loterija jau cauri,kur par potēšanos varēja piedalīties?Kurš vinnēja?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu