Vakcinacija

Kuri ir vakcineti un kuri nav?
Vai plānojat?

Sanija013  2 6 Vajadzētu anketā paredzēt jaunu izvēlni (atzīmēt obligāti:)) ) par vakcināciju.

Rouzita    3 Es pat nemēģinu izteloties, kādas valsti virsūdens un zemūdens straumes sāktos, ja piemēram, kaut kādu iemeslu deļ neļautu skūties un apgriezt bārdas.
Bet, redz, Koranā tā ir noteikts. Un Afganistanā bārddzini mirs badu vai paliks bez plaukstām.
Pēteris Lielais tieši preteji, sodīja par bārdu valkāšanu. Totāls autoritarisms.

Cik raiba pasaule.

Paula6  4 6 Vakcinācijas statistiku meklēt šeit? Smieklīgi, ja tā ir tik plaši pieejama un ar vidažādākajiem cipariem. Vaskcinēties vai nē ir katra personīga izvēle, bet ja ir kādas šaubas, tad ieteiktu apmeklēt slimnīcas uzņemšanas nodaļu (ja tur ielaidīs) vai parunāt ar no slimnīcas iznākušo un izslimojušo ar covidu personu.
Bet šeit izbrīna kas cits - PA "gudrie" lieto tādu vārdu terminoloģiju savos komentāros, ka rodas tieši pretēja informācija par viņu gudrību, arī kāda jēga ir bezgalīgi runāt par šo jautājumu. Negribi vakcinēties, nedari, tad ko kladzināt kā vistai lai pievērstu sev uzmanību?

Julianna  6 13 Kāpēc šeit komentāros ir izlaists viens būtisks posms visā kovida reliģijas epopejā???? Lielākai daļai filma ieslēdzas no brīža, kad šitā laime nakrila planētu vienā piegājienā. Kā Brazīlijā, tā Islandē. Kāpēc PIEŅEM faktu, ka tā BIJA IR un JĀBŪT? Ka ta ir normu norma un jaunā realitāte? Izskatās, ka daudzi ķer kaifu, ka zaraza joprojām ložņā pa planētu. Tātad, kaut kur Ņuhaņā izsprāga no viena sikspārņa ahrenennais atomsprādziens un visa planēta kā zosis kāsī politeļi uz vakcinācijas punktiem. Kāpēc nemeklē diega sākumu, hotjaba, kā no Uhaņas pripolz uz Latvijas teritoriju??? Ak lidotāji un ceļotāji saveda? Čtota ne veritsja. Un kā blin Krievija nenosprāga līdz beidzamajam indivīdam, kad 70.. gados šis vīruss plosījās. Kāpēc TAD NEBIJA VISPASAULES PANDĒMIJAS??? Nesen paklausījos krievu blogeri Damiru no studijas Rubež. Viņš intervēja mūsu Marinu. Tad nu Pauliņa6 un pārējie acīs bāzēji, kā tur slimnīcā iet dzelas cietējiem. Kāpēc neuzbraucat tiem dokiem -- slepkavām, kad viņi "ārstē" pēc tādiem PVO algoritmiem, ka jābrīnās, ka kāds vispār no turienes dzīvs iziet. Pat tagad par babusju, kura nomirst no vecuma, bet radinieki atļauj kovidniekos ierakstīt, saņem 2 štukas bibāriku. Kovidam naudu neviens nežēlo. Vēžiniekiem gan jāziedo un jālasa akcijās.

Felde  6 13 10.50 pilnīgi piekrītu! Kautkādam normām jābūt,un nav ko uzspiest citiem savu....
Vakcinācija ir brīvprātīgs lēmums! Un,jaskatamies loģiski,nepotētajiem taisnība,bet mēs neuzspiežam citiem... -vēlies,ej,potējies!!! Kāpēc taisnība?-tāpēc,ka vakcīnu nevar uzražot dažos mēnešos! Tāpēc,ka vakcīnu nevar pārbaudīt dažos mēn! Tāpēc,ka iedarbība nav izpētīta! Blaknes nav izpētītas! Ir tikai loģiski,ja cilvēki ir piesardzīgi! Un tikai gudri cilvēki,neskrien saimnieka pavadā...un uz komandu-vakcinēties!-atbild-pag,pag.....es pats izlemšu!!! Un tie,kas klausa...pie kājas!!!!-tiem nav nekādu tiesību telot gudros,un mācīt citus dzīvot!
Tapec,busim saprātīgi,un domāsim paši! Nav ko riet uz citiem!

Drole  6 6 Pavasarii injekcijas dabuujushiem aizsardziiba pret viirusu beigusies jau septembrii un ar katru jaunu devu taa buus iislaiciigaaka un vaajaaka un spees blokjeet tikai ieprogrammeeto spike proteiinu, nevis jaunaas mutaacijas. Situaacija strauji tuvojas briidim, kad nopoteetie ziemas spelgonii staavees uz perona bez bikseem ar vakardienas biljeti saujaa.
Savukaart nepoteetie un paarslimojushie ir ieguvushi stabilu ilglaiciigu imunitaati un kvalificeejas kljuut par plazmas donoriem, kad nopoteetajiem naaksies pievaldiit savus ´paljci vejerom´ un izmantot Monoclonal Antibody Therapy, lai nenonaaktu zem ventilatora.

https://sharylattkisson.com/2021/09/covid-19-natural-immunity-compared-to-vaccine-induced-immunity-t
he-definitive-summary/

https://youtu.be/qP31cfD3YOY?t=5467

AivarsN  8 7 Vakcinēšana notiek jau sen un cilvēki nekad nav pārmetuši citiem par viņu atšķirīgo izvēli. Taču tagad jau sen vairs nevar būt runas par brīvu izvēli. Ja gribi mācīties, strādāt lai apgādātu ģimeni, tad obligāti jāpotējas. Gribi pie ģimenes ārsta, vai tikai saņemt recepti, potēhies. Kur nu vēl nacistiskās Vācijas metodes cīņā pret masku nevalkātājiem! Policisti vairs neķer noziedzniekus, jo dzeltenās zvaigznes, nu labi masku nevalkātājus noķert ir vieglāk un ienesīgāk. Šis vairs nav tas gadījums, kad pieļaujama brīva izvēle. Jo vairāk cilvēku būs pakļāvušies šim vakcīnu genocīdam, jo grūtāk būs veselajiem cilvēkiem noturēt savas pozīcijas. Vakcinēties, tas ir tas pats, kas kara laikā atteikties no cīņas un padoties gūstā. Labi ka tādu nebija daudz. Tie sapotējās jau pirmajā tūrē. Lielākā daļa vienkārši tika iedzīti stūrī, nostādot smagas izvēles priekšā. Visu cieņu tiem vecākiem, kuri pieņēma nolādēto fašistu injekcijas, lai varētu turpināt nodrošināt savas ģimenes! Zinu vairākus tādus cilvēkus. Taču viņiem ir vēl lielāks naids pret okupācijas varu un tautas nodevēju šaiku, kā nevakcinētajiem. Pietiek reiz ticēt noziedznieku pasakām! Nav dabā tāda Covid19, ne tā modifikāciju! Vismaz nav nekādu pierādījumu tā eksistencei. Vakcīnām ir pavisam cits mērķis. Un zinot to, ka tās bīda rūdītākie pasaules noziedznieki, masu slepkavas, tad cerēt ka tās nāks par labu!?
Vakcinētie slimo, mirst, kļūst par invalīdiem daudz biežāk, kā nevakcinētie. Tikai dēļ šīm vakcīnām, šogad pasaulē mirstība palielinājusies divas reizes. Un zinot to, ka iedarbība ir ļoti pakāpeniska, visas vakcinēšanās sekas būs redzamas tikai pēc gada, diviem un arī vēlāk. Ļoti līdzīgs scenārijs bija spāņu gripai. Arī tā kļuva bīstama tikai vakcinētajiem. Un tieši tāpat kā toreiz, arī tagad, tā dēvētā elite aģitē cilvēkus ievērot aizsardzības noteikumus un vakcinēties, kamēr paši ieņirdz par vientiesīgo tautu. Toreiz pietika ar vienu tādu atmaskojošu fotogrāf

AivarsN  9 3 Toreiz pietika ar vienu atmaskojoša fotogrāfiju, lai afēra izbeigtos. Kas vēl vajadzīgs šodien, lai to masu slepkavību apturētu? Nelielai daļai tā ir reliģija, bet daudziem ienesīgs bizness. Lai gan pārliecinoši lielākā daļa cilvēku ir pret šo genocīdu, tomēr pasaules galvenajiem noziedzniekiem ir milzīgi resursi un vara, lai turpinātu šo genocīdu tik ilgi, kamēr paliks pasaulē tikai tik daudz cilvēku, cik nepieciešami sociālo parazītu apkalpošanai. Viss šoreiz ir pašu cilvēku rokās. Padoties, vai par visiem aizsūtīt starptautisko noziedznieku karteli uz elli, kur to īstās mājas.

DanaL  9 8 AivarsN, nu rimsties tak vienreiz muldēt! Tdev pa´;sam neriebjas liet tos murgus. Tavius tekstus jau sen nelasu, par cik tur tukša muldēšana, bet dažas lietas ir vienkārši graujošas.

"...Vakcinētie slimo, mirst, kļūst par invalīdiem daudz biežāk, kā nevakcinētie..."

Covid vakcinācija ilgst labi ja 9-10 mēnešus, kā te vispār var izteikt kkādu apgalvojumus par nāves vai invaliditātes gadījumu skaitu attiecībām????

Vēl baisāks murgs: " ...Ļoti līdzīgs scenārijs bija spāņu gripai. Arī tā kļuva bīstama tikai vakcinētajiem..." Pirmā gripas vakcīna tika izgudrota tikai 20 gadus PĒC spāņu gripas epidēmijas - pag. gs. 40. gados!!!!!

Aivar, nu tak kļūsti kaut cik pieaudzis, beidz murgot un mānīt pats sevi.

Tessa  9 11 Felde pretende uz LV galvenas epidemiologes statusu.
es tev, Felde, pačukstešu, ka tads kovids ir jau sen, pote ir izgudrota un gadiem parbaudiita, tikai tagad ir pieliktas klat paris mikrobi, kuri pasarga tiesi no ši paveida. nu tas ta, ka blondinei uz pirkstiem paskaidroju, poteties nekada gadijuma nemeginu pierunat, man vienalga.
tikai šito nevienam nesaki, attistiet fantaziju un stastiet strašilkas par poti talak, jums vismaz ir ko dariit :)

CoCoSan  3 4 Tes, nu ari tas ko tu raksti arī ir tikai tukši vārdi, kuri ar pūļa psiholoģijas instrumentiem padarīti par valdošo sabiedrisko domu. Tākā, tukšs vārds pret pret tukšu vārdu. Nenu tu biji, nenu tu redzēji, kas sastāvā, cik un kā aprobēta. A to ka sarakstīt presē var sazinko, par to pat runāt nav vērts.
Ar vakcināciju darbojas tas pats princips: ticu, neticu. Viss.

jozolsen  1 6 Palasīju komentus....secināju..
No covidpotes miruši daudz, daudz vairāk nekā no covida!!

LaskovijMerzavec  4 3 Nu ja te palasa, tad vakcinējies vai nevakacinējies- tuvāko divu gadu laikā nosprāgsi...



/... apskauž tessu, man inets gan ar vien lēnāk un lēnāk iet, moska janomaina providers? Kurš zina, kurām vakcinām kurš provideris? Un vai tos var mainīt? Tiešais sputņika savinojumu jau never šeit dabūt, nav apstiprināts. /

Felde  4 7 18.21 upss...paldies par pagodinājumu....🤗 Bet,ja nopietni,pat speciņi maina info...ik pa laiciņam! Kāpēc????-tāpēc,ka nevienam nav skaidrs,ko drikst,ko nedrīkst runāt....un kā patiesībā ir,manuprāt,zina ļooooti neliela cilvēku grupiņa...pārejie tikai lej ūdeni,jo nav nejausmas par to kā patiesībā ir! Arī es!!! 😂 Jo zinu tikai to,ko redzu savām acīm.

Tessa  3 3 Laskovij, pie vainas buris, ne provideris. Un broms. Skausta.

VECA_PIEPE  6 6 Ielieciet takš kāds to Aivaru būrī, atslēdziet internetu un iedodiet viņa tarakāniem paostīt bromu,...lai viņa bēniņi no tiem attīrās. Tessa, tikai netuvojies viņa skaustam, a to šams sacels traci PA, esam nočipots! :D

jozolsen  2 2 Mav..coco..Ejiet potēties..Oho bez jums galīgi iznīks..

VECA_PIEPE  2 7 uz to #20:17
Laskovij, nu es nezinu, kas Tev tas par vakcīnas brendu tad ir bijis, ja provideri ir sačakarējis?
Man, piemēram, pēc AstraZeneca 1.devas internets palika ātrāks, bet pēc 2.devas tivtik ātrāks.
Apsveru piedāvājumu par 3.devu- nebūtu slikti, ja internets rušinātu vēl ātrāk!

Drole  4 3 Te nu darbs galvas dakteriem - 30% publikas mentaalaa komaa

https://odysee.com/@VeryOpinionatedShow:5/lbry-Mattias-Desmet:7

Mass Formation and Consequent Totalitarian Behavior in Homo Sapiens

rebeka  3 4 Cita starpā es šodien satiku savu kaimiņieni, par kuru rakstīju jau iepriekš, ka viņa pēc modernas potes nonāca reanimācijā, pēc tam mājās, tad atkal slimnīca. Skatījos, kā kalst puķes uz viņas palodzes, un domāju, kā gan viņai iet. Izrādās, ka pa šo laiku viņa vēl trīs reizes bijusi slimnīcā un šodien 1. dienu gāja uz darbu pēc potēšanās epopejas.
Tā kā notiek arī tā un, neapšaubāmi, šis nav vienīgais unikālais gadījums, bet par tiem klusē.
Mēs katrs izdarām savu izvēli, ir kas plūst pa straumei, ir kas izkalkulē, kā būs labāk.
Un, kā redzams, ir milzums daudz lielībnieku, kas potēšanai izgājuši sveikā cauri. Bet, pieļauju, ka ar to stāsts nebeigsies.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu