Vakcinacija

Kuri ir vakcineti un kuri nav?
Vai plānojat?

siikaa16  4 1 Gandrīz jebkurai indei ir pretinde. Gudrie, viedie prāti, kāda pretinde ir covid potei? Vēnas nav vērts skalot, kuņģa skalošana arī nelīdzēs. Galvas smadzenēm, laikam transplantāciju neveic, bet tas arī nepalīdzētu. Var būt jāiet mežā meklēt odzi, kamēr ziemas guļā nav devusies?

dabasmiilis  2 6 00:13,
-Tādēļ jau viņi runāja par zaļajiem koridoriem vakcinētajiem, lai šie bez rindas tiekot klāt aizpildīt gultas slimnīcā, un no citas ziņas izriet, ko tie paši speciālisti stāstīja, ka saslimušajam sertifikātu aptur - līdz ar to viņš guļ slimnīcā un tiek skaitīts pie nevakcinētajiem, un tad medijos var pūst pīlītes, ka slimnīcās guļ tikai nevakcinētie! Tad ,kad saprata, ka viņiem netic, tad sāka ticamībai pieminēt sīku procentu ar it kā vakcinētajiem, kas tur tusē.

-Paula, nesapratu, kādēļ piedāvā apmeklēt uzņemšanas nodaļu? Es tak netaisos lūgt roku uzņemšanas personālam!!!
Es gribētu apmeklēt pašu epicentru - īpašās nodaļas, parunāties ar pacientiem, viņiem obligāti nav jābūt pie samaņas - pietiks ar dvēseli!
Ir tikai viens BET, tur laiž tikai caur zaļiem koridoriem vai arī ar verga paklausības zīmi - testu/sertifikātu, bet man veselam un brīvam cilvēkam nav neviena no tiem un arī nebūs, tā kā vizīte nespīd!

-Kā man patīk experte Dana, nu tā, kura Aivara tekstus nelasa, bet citē tos vaigus piepūstdama! 🤣🤣🤣

fargo  8 10 jā, tas nu ir skats, kā kičojas lētticība, neizpratne un cietpaurība, demonstrējot savu humora izjūtu.
un šie cilvēki ir tik pārliecināti par savu pārākumu un gudrību... vnk ārprāts.
kāds kauns vēlāk pie sevis būs par savu muļķību...

Drole  4 1 Ko shai sakaraa saka zinaatne:
"The mental intoxication leads to a narrowing of the field of attention, it makes people only see what is indicated by the mainstream narrative."
https://larryturner.substack.com/p/mass-formation-and-consequent-totalitarian

"In no capacity should we ever trust anything that media say"
https://youtu.be/hNIj83XNNeE

LaskovijMerzavec  4 10 Laikam precizakais vietejo antivakseru raksturijums - jā, tas nu ir skats, kā kičojas lētticība, neizpratne un cietpaurība, demonstrējot savu humora izjūtu.
un šie cilvēki ir tik pārliecināti par savu pārākumu un gudrību... vnk ārprāts.
kāds kauns vēlāk pie sevis būs par savu muļķību...

etc  3 9 Labāk miris nevakcinējies nekā dzīvs vakcinējies?

capitaine_tromperie    2 Nesaprotu, tad man potēties vai nē? Pagaidām jums te niča gan pēc komentāriem, gan pēc īkšķiem, tik vienīgais, ka nepotetais Aivars plašāk un krāsaināk izpaužas.

Vaukskis  5 3 fargo 16:29, vakcīnas pret Covid-19 nav gēnu terapijas līdzeklis, tādēļ nav vispāratzīta zinātniska pamatojuma apgalvot, ka šitās potes modificē cilvēka genomu. Gēnu terapijas uzdevums ir aizvietot defektīvu gēnu ar funkcionālu, tādējādi izārstējot slimību. Vakcīna tikai sagatavo organismu aizsardzībai pret slimības izraisītājiem.

rebeka 15:28, jaunais koronavīruss mutē, radot arvien bīstamākus paveidus, un nav pamata domāt, ka tas drīz izzudīs pats no sevis, pie tam vēl pēc nepilna gada Latvijas situācijā! It kā slavena Igaunijas gaišreģe, kuru sauc Merilina Kerro, izzīlējusi, ka vīrusu pilnībā izdosies kontrolēt tikai pēc 3 gadiem. Nākamajā gadā šī slimība var skart mūs visus vēl vairāk, un noteikumi kļūs vēl stingrāki. Fakts būšot tāds, ka daudzi vienkārši zaudēšot darbu un mājas. Labas būšot 2023.gada beigs, taču līdz tām jānodzīvo! Līdz tam laikam kādas pasaules valsts vadītājs, kurš tagad ir Covid-19 skeptiķis, nomiršot pēc inficēšanās ar briesmīgo kaiti.

fargo_pa  6 6 10:52

medotes atklājējs roberts malons gan apgalvo, ka tā ir gēnu terapija. bet tev, vaukšķi, acīmredzot, par to zināms vairāk, kā pašam autoram.

oh, bet varbūt ļausim pašam autoram aprakstīt? m?

lūdzu!

"Robert Malone
RW Malone MD, LLC: Consultancy and Analytics in the Biosector50m

Q: Why do you call the adenovirus-based (J&J) and mRNA-based vaccines gene therapy-based vaccines? And why is that important? Are you just trying to scare people? Are you an anti-vaxxer?

A: I have spent my whole career seeking to develop fundamental enabling vaccine technologies, developing vaccines, designing and managing vaccine studies etc. Vaccines are my business. I am not an anti-vaxxer. I am a pro-truth, pro-safety, pro-bioethics vaccine developer. Vaccines save lives. They are often (but not always) our best hope for reducing the death and disease associated with many pathogens, and offer hope for treating cancer and other diseases.

So, why are these gene therapy-based vaccines? Because both of these types of vaccines employ technologies that involve transfering foreign genetic material into the cells of the person receiving the vaccine, and making those cells essentially become miniature vaccine antigen manufacturing factories – inside the body.


Why does this matter? Because, from my point of view as the person who first came up with the idea to use “gene therapy” and “mRNA delivery” for vaccination, the “active drug substance” is not the gene therapy vector, it is the protein that is manufactured in your cells. So, from an FDA/regulatory point of view, these products need to be reviewed using the regulations applied to “gene therapy” products as well as those which apply to “vaccines”. These are NOT traditional vaccines. Therefore, the FDA should have insisted that the levels and duration of production of the transgene-encoded active drug product (spike protein) should have been well characterized. Make

fargo_pa  5 5 turpinājums atbildei>

Why does this matter? Because, from my point of view as the person who first came up with the idea to use “gene therapy” and “mRNA delivery” for vaccination, the “active drug substance” is not the gene therapy vector, it is the protein that is manufactured in your cells. So, from an FDA/regulatory point of view, these products need to be reviewed using the regulations applied to “gene therapy” products as well as those which apply to “vaccines”. These are NOT traditional vaccines. Therefore, the FDA should have insisted that the levels and duration of production of the transgene-encoded active drug product (spike protein) should have been well characterized. Make sense? How much spike is being made, in the body of people receiving the vaccine, for how long. Simple stuff. Pretty important.

But the FDA did not think this way, or just did not think. They treated these products like any other vaccine. They have check lists. And to their way of thinking (or not), the formulated mRNA and the adenoviral vector are the active drug product, and they did not need to insist that the product developers characterize how much and for how long the “antigen” (spike) would be produced in your body.

They were wrong.."

tāpēc, sevis un citu dēļ, beidziet tarkšķēt muļķības, no kurām jūs nesaprotat, neesat iedziļinājušies, atsaucaties paši uz sevi. kā būtu ar to? pašam sākumam? vēlāk varēs iet tālāk.

Ljekainiitis  6 3 Fargo - tad jau visas gripas vakcīnas ir tādas pašas "gēnu terapijas".

Vaukskis  3 4 fargo_pa, tās nav muļķības, ka viena no mRNS vakcīnu tehnoloģijas pionieriem dr. Roberta Melouna sacītais pašlaik nav zinātniski vispāratzīts. Ja ieskatīties Eiropas Savienības klīnisko pētījumu reģistrā, atklāsi, ka itin neviena no Latvijā pašreiz izmantotajām vakcīnām pret Covid-19 nav atzīmēta kā gēnu terapijas produkts. Arī pašmāju "Re:Baltica" ekspertes sliecas nepiekrist Melounam.

Kāpēc tikai citi drīkst izplatīt muļķības?!

fargo  5 7 nē, nav un nē nav "tādas pašas".
no trim gripas vakcīnu veidiem:
a) deaktivētā vīrusa vakcīna;
b) novajinātā vīrusa vakcīna;
c) uz dns balstītā, rekombinēto vīrusu pamata veidtā vakcīna;

pēdējo var arī saukt par uz gēnu terapijas balstītu. bet tas nav tas pats gadījums, kas ar kovid vakcīnām. vairāk kā piecu gadu ilgi kliniskie izmēģinājumi un vismaz tuvākā perspektīvā zināmās sekas. un galvenais, ja c) varianta gripas vakcīnām būtu kaut DESMITĀ DAĻA no tām blaknēm, kuras ir novērotas kovid preparātiem, c) variants nekad netiktu akceptēts.

kad kovid vakcīnas tika laistas masveida izmantošanai, tām kompānijām nebija ne jausmas par to darbību, izņemot teorētisko rezultātu - vāju antivielu ražošanu(viņi jau tad zināja, ka antivielas, kas tiks veidotas, būs pavājinātas). viņiem nebija ne jausmas ne par spike protein citotoksiskumu, ne to, ka tas izplatīsies pa visu ķermeni, kā rezultātā pa 300% uz vairāk procentiem paaugstināsies miokarda infarkta bīstamība, ne to, ka tas uzkrāsies olnīcās uz būs fertilitātes zudums, nebija ne jausmas par asinsarecēšanas problēmām un vēl desmitiem blakņu, par kurām nekas nebija zināms. kāpēc nebija? jo nepieciešamie izmēģinājumi īstenībā veikti netika. viens no ražotājiem vispār nebija veicis klīniskos pētījumus pat tik minimālā mērā, kā pārējie un uz rokām bija tikai izmēģinājumi uz dzīvniekiem.

plus šie apmuļķotie cilvēki, kas uzskata sevi par nominālā drošībā esam, neaptver, ka viņi ir vakcinējušies pret vīrusu, kurš vairs praktiski neeksistē. šie durdoma apmātie indivīdi neaptver, ka viņiem nav nekādas papildus aizsardzības pret jebkuru covid paveidu, kas ir ārpus šaurās aizsardzības pret alfa paveidu. pret to tiešām viņiem ir lielāka aizsardzība, bet problēma, ka tās nav gandrīz vispār pret jebkuru citu(šīsziemas paveidu), viņiem nav zināms. un nav zināms tāpēc, ka viņi cietpaurīgi un arī muļķīgi atsakas dzirdēt to, kas viņiem varētu būt ļoti svarīgs!
tā ir visīstākā m

hjuumans  7 8 plus šie apmuļķotie cilvēki, kas uzskata sevi par nominālā drošībā esam, neaptver, ka viņi ir vakcinējušies pret vīrusu, kurš vairs praktiski neeksistē. šie durdoma apmātie indivīdi neaptver, ka viņiem nav nekādas papildus aizsardzības pret jebkuru covid paveidu, kas ir ārpus šaurās aizsardzības pret alfa paveidu. pret to tiešām viņiem ir lielāka aizsardzība, bet problēma, ka tās nav gandrīz vispār pret jebkuru citu(šīsziemas paveidu), viņiem nav zināms. un nav zināms tāpēc, ka viņi cietpaurīgi un arī muļķīgi atsakas dzirdēt to, kas viņiem varētu būt ļoti svarīgs!
tā ir visīstākā muļķība, kombinēta ar lētticību un cietpaurību.

es neesmu idiots, kas sazin ko, no kaut kurienes izrauj un raksta. sevišķi jautājumos, kas var izrādīties tik būtiski visu veselībai!
patiesi, kam ausis, tas lai dzird!

LaskovijMerzavec  4 6 Viss ir ok, jā noteikti nav 100% drošibas no vakcīnas - bet ja ņem vērā CIK ir sapotēti, tad blakņu skaits nebūs lielāks, kā ja visi butu vienlaicīgi iedzēruši analgīnu.

Un Ja godīgi ZB jau, jebkuras no kontrapcepcijas tabletām ir vairāk sievietes reproduktīvo sistēmu bojā, nekā ja iepotētu visu kokteili uzreiz.

KO NEAURO PAR TO??

LaskovijMerzavec  6 7 Tieši ši nedomājošā un neko maniīt nespējīgā baurotāju kasta visvairāk Ze Best.

Šodien pret Grētu, rīt pret kovidu, parit pret vakcīnām, pret praidu, pret krieviem, pret citām ticībām, pret velosipēdistiem,pret auto, pret bitkoiniem - kā mācītājs no kanceles papūsh, tā draudze bauro .... tikai neviens nekad neko nav izdarījs,lai būtu citādāk.

Tipiski Lielbritānijas breksit - tas, kurš visvairāk aģitēja - pirmais notinās, lai citi izstrebj putru.

Lūdzu valsts pārvaldē ir pilns ar vakancēm, ejiet un sāciet mainīt...

hjuumans  8 5 varbūt tev nēzdodziņu atnest, ko? BEIDZ PINKŠĶĒT, kā samircis šunelis!

LaskovijMerzavec  5 9 varbūt tev baldirjānus iedzert, citādi visu laiku histērija - "Skorbulis nāk, skorbulis nāk..."

Epifanija  4 6 Man zināmā viena persona, kura vakcinējās ar sirds mazspēju un neko - dzīva! Izskatās, ka vairākumam ir bail no komplikācijām, tā teikt nav pārliecināti par savu veselības stāvokli.

Sigvarts60  4 6 Veselības stāvokļi cilvēkiem ir dažādi. Vai tāpēc viņus uzreiz vainot, ka tas nav ideāls, un viņiem tiešām ir bail vakcinēties. Es savukārt zinu vienu personu, pilnīgi veselu vīrieti, kas trīs dienas pēc potes gulēja bailēs par savu dzīvību, un nekad iepriekš viņš nebija tik smagi slimojis un tik bezpalīdzīgi juties.
To poti vissmagāk panes tieši ar kovid izslimojušie - tā klusiņām mans ĢĀ pačukstēja, bet ļoti daudzi nezina, ka viņi jau ir izslimojuši.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu