Vai tā nav apzināta kaitniecība?

Lai nošļurkātos nav nekādu problēmu.To var izdarīt jebkurā diena un bez pieraksta.Toties ar testēšanos gan viss ir"organizēts"tā ka cilvēks nevar laicīgi tikt.jo kamēr sagaida to rindu tas jau var būt neaktuāli un protams BEZ laborotorijas testa par šmovid pārslimošanu cilvēks pie tā ku-kū koda nevar tikt!Man jau viens radinieks ar sito bardaku saskārās.Vai tā nav apzināta kaitniecība cilvēkiem? 1)kārt cilvēks pa to laiku var vīrusu izvazāt,jo nezina ir slims vai nav.2)Var dabūr nevajadzīgu,kaitīgu šmakcīnu,kaut varētu nešmakcinēties jo ir izslimojis tik NEVAR to pierādīt!?

Felde  8 15 Tikko izslimoju,dabuju sertifikātu.Vai no tā kāds prieks,nē!!!😲
Ja nestrādatu nelegāli....jo iztika vajadzīga,netaisītu paštestus,jo esmu precīza,atbildīga... Nezinātu,ka esmu slima! Slikta dūša,temperatūra naktī,un viss! Pieteicu centrālo laboratoriju,tiku tajā pašā dienā. Ja tik vienkārši var izslimot,kurš tad skries vakcinēties,ja visiem būs sertifikāti....tad nu domāju,jā-velk garumā..... Bizness paliek bizness!
....man žēl to cilvēku,kuri čakarē veselību vakcinējoties,vēl skrien uz trešo poti,nedomājot,kādu triecienu nodara organismam!
Agrāk neskatijos tv.. šobrīd,esmu sākusi skatīties,dažādus kanālus,un salīdzinu ārstu,infektologu,zinātnieku,žurnālistu teikto. Pat viens un taspats cilvēks,dažādos raidijumos,runā radikāli pretēji!!! Nu viņi tur tautu par aitām!!!! Unviņiem taisnība-milzīgs aitu bars.....kuri skries uz ceturto,piekto,desmito poti-ja liks!!!🤕🤕

Marita  11 16 Žēl, ka nevar pajautāt tiem gandrīz 5000 mirušajiem, cik viegli ir covid izslimot.

Felde  12 21 Piesledziet smadzenes....
Noskaties vakardienas raidijumu-Uz līnijas...
Telefonzvans:-sieviete jauta,kāpec mirst vakcinētie,teica,ka vakcinētie pārslimos viegli,bet nemirs...
Atbilde-nu šie jau mirst no citām vainām...😂
.....tikai statistikā uzrada,ka no covid,jo ari tas ir NETĪŠĀM a-tklājies!
Es runāju par aitu baru...kurš tic visam!!! Tie 5000....? -lielākajai daļai-netika sniegta LAICĪGI palīdzība!!!! Jo pat ar abpusējām pneimonijām,atstāja mājās guļot!!!! Vai ātrie...-vispār!!!! neatbrauca!!!!
Bet burtakalpi....tic visam!!!!
Un cik ir darbanespēju,pēc vakcinācijām??? Un mirušo pēc vakcinācijām? Vai nebūs vaieak par 5000???? Iespejams,ka mirušajiem,pēc vakcīnas,zinu trīs tādus,ka bija kadas problēnas,taču,pieļauju,ka bez šī eksperimenta,cilvēks dzīvotu gadus 20mit...
Es neesmu antivakseris!!! Un arī ne aita! 🤔

Drole  7 7 Ja persona nonaak liidz ICU, vinja gjimenes aarsta licence buutu jaaaptur, liidz tiek noskaidrots, vai medikjis nav korumpeets sabotieris, kas apkalpo resnos Pharma´s runchus, nevis pacientus.

https://flccc.substack.com/p/four-things-i-learned-treating-patients

Marita  4 8 Man šķiet, ka brīžiem pat aitām ir vairāk smadzeņu.

Araabs  12 6 Felde,Tev jāārstējas Tvaika ielā:((ITN ar Covid mirst tikai nevakcinētie vai poti nopirkušie.( Arī antivielu testus varot nopirkt,lai krimināllieta nebūtu)

Julianna  9 10 Redzi Arābs, laikam beidzas tavi zelta kovida laiki, Norvēģijā atceļ ..uiņu, pat Francija sarosās, Lielo Britāniju nemaz nepieminēsim. Tikai velikaja -- mogučaja korporeišen Respublik of Latvia vēl grib paonanēt.

AivarsN  11 5 Jā, var jau būt, ka vakcinētie no kovida mirst nedaudz mazāk. Viņi taču mirst no vakcīnām.

jozolsen  5 1 Francijā TIKAI potētiem..Pagājušo nedsēļu bija 460 000 !!Anglīšiem arī daudz..Un visi muldās par VISU aizliegumu atcelšanu, bet nestāsta par tiem kuri PALIEK!!
Zviedrijā taču neesot bijis aizliegumi, tikai nez kāpēc ir ko vēl arvien atcelt!!Un slimo rezultāti tuvu mūsējiem.
GLOBALEPIDEMIC.

Drole  6 4 Sanaak uz bezmaksas sieru!

"28 day mortality:

unvaccinated vs vaccinated (1,2,3 doses combined): 78% of deaths 28 day mortality in vaccinated.

60 day mortality: unvaccinated vs vaccinated (1,2,3 doses combined): 79% of deaths 60 day mortality in vaccinated."



https://palexander.substack.com/p/uk-data-78-of-deaths-28-d-reported

AivarsN  12 4 Vairākas valstīs jau respiratori aizliegti dēļ tajās atrastā grafēna. Uzminiet, kāpēc Latvijā tieši tos tagad uzspiež? Grafēns ir arī testu kociņos. Tas rada plaušu iekaisumus un izraisa pneimoniju. No turienes arī augstā saslimstība ar kovidu, kas varētu kalpot par iemeslu saglabāt ierobežojumus. Interesanti, vai Latvijā tikai nav pietiekami izpildīts nopotēšanas plāns, vai kovidfašistiem ir īpašs naids pret Latvijas iedzīvotājiem? Pārāk tīra baltā rase, kuru plānots aizstāt ar jaukteņiem, kuri ir paklausīgāki vergi?

Felde  8 2 10´41 auns!😂

Bazhix  4 8 AivarsN viedoklis Vairākas valstīs jau respiratori aizliegti dēļ tajās atrastā grafēna
-------------
Slimnīcas šajās valstīs arī ir aizliegtas, jo bez maskām tur strādāt nedrīkst :)

Frita  1 1 12:41>Ir jau arī ieguvumi.Var nomaskēt gravitācijas ietekmi:))

rebeka  3 2 Man arī ir paziņas, kas saslima, inficējās no drauga, kam bija atzīts omikrons. Slimības gaita tāda pati- ātri iesākās un ātri izbeidzās. Diemžēl tests negatīvs.

rebeka  2 2 Es pat pieļauju, ka visi, kas dodas testēties, ir inficējušies ar tāda vai citāda paveida moderno slimību, taču testi ne visas modifikācijas atpazīst.

saulite34  11 5 diez par ko tagad visas dzives neapmierinātās bumpastikas gaudos,nav jau ko brīnīties ,ka visiem šitiem gauduļiem tuvinieki ar visādām ļaunām slimībām slimo un mirst.

mierigais1  1 7 ...paskatījos raidījumu...valdībai pavisam citi uztraukumi...ka tik pensionārs par tiem elektrībai paredzētajiem 20 eiro nenopirktu kādu baltmaizes kukuli TĀDU SUMMU ,pretīgi palika, bet par vakcinēšanos...kas gribēja vakcinēties,vakcinējās,kas ne, tāpat nevacinēsies,tā ka pēc loģikas pie pašreizējās saslimstības tām pasēm nav jēgas

Ievinjata  5 3 Te visi skaļi bļauj, ka pasaulē atceļ vakcinācijas sertifikātu, bet kad pajautā sīkāk tieši tiem pasaules pilsoņiem, tad nevajag nekur izņemot veikalus un pasākumus. Tāpat kā pie mums.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu