Vai tā nav apzināta kaitniecība?

Lai nošļurkātos nav nekādu problēmu.To var izdarīt jebkurā diena un bez pieraksta.Toties ar testēšanos gan viss ir"organizēts"tā ka cilvēks nevar laicīgi tikt.jo kamēr sagaida to rindu tas jau var būt neaktuāli un protams BEZ laborotorijas testa par šmovid pārslimošanu cilvēks pie tā ku-kū koda nevar tikt!Man jau viens radinieks ar sito bardaku saskārās.Vai tā nav apzināta kaitniecība cilvēkiem? 1)kārt cilvēks pa to laiku var vīrusu izvazāt,jo nezina ir slims vai nav.2)Var dabūr nevajadzīgu,kaitīgu šmakcīnu,kaut varētu nešmakcinēties jo ir izslimojis tik NEVAR to pierādīt!?

kvarts  4 5 Labprāt sagaidītu vakcīnu pret Malāriju, daudz drošāk varētu pa Āfriku ceļot.
Bumpi, kaitniecība ir gumjas sievieti drātēt...

jozolsen  8 8 Valdība samazināja elektropiegādes rēķinus par 50%. Un dažiem pat sanāca mazāk maksāt, nekā iepriekš!!
Lietuvā 15kvm uz pircēju un maskas iekštelpās arī jānēsā. Nemuldaties ar dezi.
Nevakcinētie savu izvēli ir izdarījuši. Statistika viņiem briesmīga.

rokons  1 5 Austrijā nekas nav atcelts. Lai iebrauktu, jābūt 3 potēm jeb 2 potēm un negatīvam PCR testam

rebeka  3 5 Ievinjata, aizmirsi par no darba atstādinātajiem. Es esmu viena no tām. Kaut nezinu, vai iešu tur atpakaļ tad, kad atcels tos kukuu kodus. Nevaru arī iedomāties, kā tas varētu notikt :D
Rokon, a nu ka dodies uz Austriju! Te tev vairs dzīves nebūs!

dabasmiilis  7 5 Es tikai prātoju... ko vieglāk saķert - mistisko kovidu vai STS?
priekš STS ir kādi testi? varbūt covid testi arī palīdz noteikt STS?

Tie visi, kuri apgalvo, ka slimo ar omikronu, kā jūs to nosakāt? varbūt jūs slimojat ar deltu, betu ,alfu utt... vai ar pašu bāzes vīrusu?
Bet varbūt ar citiem korona vīrusiem, nevis tieši kovid19?
Vai uz testa var atšķirt tos paveidus? tur strīpiņas vairāk vai burtiņi rādās? [neesmu testus dzīvē redzējis, tādēļ ziņkāres vadīts jautāju.]

Latvijā jau citu slimību nav, neviens vairs ziemā nemēdz saaukstēties, nemēdz puņķoties.

...es tikai tā... padomāšanai...

AivarsN  6 4 Protams, ka nopirktās valdības ne labprāt grib pārtraukt kovidšovu, līdzīgi kā daudzi medicīnas darbinieki, kuri uz šī labi sponsorētā pasākuma rēķina, saņēmuši algas, par kādām parastos apstākļos neiedrošinātos pat sapņot. Piedevām vēl valdībai šī ārkārtas situācija piešķir gandrīz neierobežotas iespējas. Var nekontrolēti sabāzt kabatās uz šova rēķina paņemtos aizdevumus un pieņemt likumus, kādi vien ienāk prātā. Kamēr tauta staigā uzpurņos un spiesta klusēt.
21.10 Kas kaiš nevakcinēto statistikai? Pa visu afēras laiku, neviens man zināms cilvēks nav nopietni saslimis. Pat mani vecāki un daudzi citi man zināmie vecie cilvēki, dzīvo sveiki un veseli, bez tām žīdu eksperimentālajām injekcijām. To pašu gan nevar teikt par vakcinētajiem. Pat tādi, kuri sākumā tikai pasmējās par iespējamajām blaknēm, tagad jau spiesti atzīt, ka ar veselību tomēr nav vairs kā bija pirms ģenētiskajām korekcijām. Tā ka, ne jau tie kuri atteicās no švakcinēšanās kļūdījās savā izvēlē, bet gan tie, kuri noticēja pasaules lielāko noziedznieku un cilvēku nīdēju salkanajiem solījumiem, ar nesaprotamām injekcijām pasargāt no slimības, kuru paši izdomājuši. Jo vairāk vakcinēto, jo lielāka saslimstība un mirstība. Tikai ļoti nedaudziem izdodas piešūt kovidu. Bet par cik procentiem palielinājusies saslimstība un mirstība no sirds, asinsvadu slimībām un onkoloģijas? Un cik procentuāli no viņiem ir vakcinētie, bet cik nevakcinētie? Statistika ir neapgāžama un kalpos par pierādījumu Nirnbergas tribunālā.

Sigvarts60  1 5 Te jau nav pat īsti ko komentēt. Ja valdība gatavo POLITISKU lēmumu par pandēmijas izbeigšanu laikā, kad saslimstība ir visaugstākā, kāda jel kad ir bijusi, tad ir šaubas, vai vispār kāds no iepriekšējiem lēmumiem ir bijis sabiedrības veselības aizsardzībai. Var jau paziņot no tribīnes, ka pandēmija ir beigusies, bet vai slimība arī no tā beigsies?

AivarsN  4 1 Zinātnieki jau sen ir pierādījusi un par to liecina arī statistika, ka maskas, vakcīnas un visi tie ierobežojumi un cilvēku šķirošana ne tikai neietekmē vīrusu izplatību, bet pat palielina saslimšanu. Pat Izraēlas mediķi atzīst, ka Omikrons tik strauji izplatās, ka nekādi drošības pasākumi nepalīdzēs to apturēt. Bet par cik tas nav bīstams un slimnīcā nonāk ļoti maz, kuri ar to saslimuši, tad vienkārši ir jāpārslimo, lai iegūtu pūļa imunitāti un viss ar to arī beigsies. Vakcinētie slimo vismaz tik pat bieži kā nevakcinētie. Kāda jēga tad no sertifikātiem un zaļajām zonām? Arī masku nēsāšana ikdienā nevienam par labu nenāk. Kāpēc ražotāji nepaskaidro, kādu mērķu pēc, maskām un respiratoriem tiek pievienots grafēns? Tas ir viens no dārgākajiem un grūti iegūstamajiem materiāliem, tāpēc tīri nejauši tur atrasties nevar.

https://mpr21.info/francia-suspende-la-distribucion-de-las-mascarillas-ffp2-que-contienen-grafeno/

rokons  2 2 OK, rebeka, pierunāji. Bet dzīve man būs visur kamēr dzīvošu :D

rebeka  3   Rokon, es savukārt apskatu Lietuvas pilsētas, man šī valsts izskatās pievilcīgāka :D

Feja939      Par šodienas situāciju Latvijā.

Par cik, esmu pieklājīga večiņa, es nedrīkstu rakstīt ne vārda!

- eju uz malkas šķūnīti pēc malkas.

Frita  2   Es nesaprotu,kāpēc vakar "900 sekundēs" Kariņš sēdēja bez maskas,ja likumā noteikts,ka iekštelpās jāvalkā maskas.Un tālāko viņa viedokli vēl jo vairāk nesapratu-par kardarabības(nevis militāro) apmācību stundu ieviešanu skolās.Viņš laikam nekomunicē ar Muižnieci,jo jau 2 gadus ir jaunais projekts-kas paredz,ka mācās mācīties:))
Kādreiz bija tāds priekšmets skolās- gāzmasku uzvilkt(uz sekundēm) un šaut stāvus un guļus pozīcijā.Bet nekur dzīvē tas nav noderējis.

dabasmiilis  4 1 14:07,
-A, ja nu tādas pandēmijas nemaz nav!? [tāds variants arī jāizskata!]

Jau ilgu laiku atpakaļ izteicu hipotēzi, ka saucamais kovids var būt cēlonis svešķermeņu nonākšanai elpceļos. Piebeidz plaušas un tad uz slimnīcu prom pie aparātiem.
Grafēns vai kas tur pa brīvi kustīgām musora detaļām tajās maskās, tas viss elpojot nonāk elpceļos, tie paši sūdi atrodami arī uz testa vālītēm un injekcijās.

Plus, tie kas slimīgi vienmēr un visur sterilizē rokas ar tiem dezinfekcijas šķidrumiem - painteresējieties, kāda nozīme baktērijām ir mūsu ķermeņos un kas notiek, kad ķermenis tiek pārvērts par sterilu vidi un labās baktērijas aiziet bojā.
Tieši tas pats notiek, katru dienu lietojot šampūnu un citus sūdus... Vide, kurā nevar dzīvot mikroorganismi, tādā arī cilvēkam nebūs vietas.

-Šodien vienu viedokli izlasīju, ka tagad atbrīvosies no kvadrātčipa, lai rudenī ar jaunu sparu varētu paziņot, ka atkal vajag iegādāties kvadrātčipu un viss ir obligāti - tādējādi pilnīgi visiem nāktos pa jaunu pielūgt pseidozinātni un tās vārdā eitanizēties. [pašlaik tikai hipotēze, bet kas zin!]

AivarsN  1 2 Cilvēka ķermenī atrodas milzīgs daudzums baktēriju un arī paša ķermeņa izdalītas daļiņas īpašu uzdevumu veikšanai. Tā ir perfekta sistēma, kura nodrošina normālu ķermeņa vielu apmaiņu, aizsardzību un pat vairošanos. Jebkura ķīmiskā, vai informatīvā iejaukšanās šajā sistēmā, var izraisīt tās darbības traucējumus. Konservanti un citas toksiskas vielas pārtikā, nogalina mikroorganismus gremošanas sistēmā. Mazgāšanas un dezinfekcijas līdzekļi iznīcina dabīgo ādas mikrofloru un līdz ar to dabīgo aizsardzību. Elektromagnētiskais starojums no visdažādākajām ierīcēm, traucē organisma informācijas apmaiņu. Maskas un nevēdinātās telpas traucē pietiekamā daudzumā uzņemt skābekli. Negatīvā informācija no TV un interneta, ierobežota brīva pārvietošanās rada bailes, depresiju. Un kā lai tādos apstākļos cilvēki saglabā savu veselību? Nav pat vajadzīgi nekādi vīrusi, lai cilvēki masveidā saslimtu. Ne jau ar vīrusiem inficējas, bet gan apmainoties ar ģenētisko informāciju, kura arī izraisa līdzīgu ķermeņa reakciju. Piemēram, avārijas attīrīšanos no toksīniem. Vakcīnu saindētais ķermenis vienkārši vairs nespēj pilnvērtīgi atbrīvoties no toksīniem. No tā arī maldīgais uzskats, ka vakcinētie vieglāk pārslimo. Veci cilvēki ar novājinātu organismu, arī uz pašu vakcīnu toksīniem nereaģē tik vētraini, kā bērni un jaunieši.

Vaukskis  2 1 Daudz vieglāk "saķert" ir Covid-19 nekā STS, it īpaši, ja esi no tiem, kas ar seksu ar cilvēkiem nenodarbojas.

Frita, K. Kariņš drīkstēja būt iekštelpās bez maskas, jo atradās uz vietas-sēdēja, nevis pārvietojās, kā arī bija notektajā vajadzīgajā attālumā no cita cilvēka. Manā darbā ir tāpat- kad sēžam un esam pa gabalu viens no otra, maskas nevajag, tās velkam tikai pārvietojoties, kā arī gadījumos, kad esam tuvu cits citam(-iem).

rebeka    1 Daudzi nemaz nezina, ka viņiem ir STS, un aplaiž partnerus. Tā kā reāli vēl trakāk.

AivarsN    1 Maskas ir tikai tāpēc, lai nevajadzētu maksāt sodu. Lielākā daļa cilvēku to ļoti labi zina. Un kurš tad uzdrošināsies sodīt Kariņu dēļ štrunta maskas, ja par genocīdu jau sen mūža ieslodzījumu pelnījis? Tieši tas pats bija spāņu gripas afēras laikā. Elite nevalkāja maskas un nevakcinējās, kamēr tautai sāka pielekt un tad arī afēru pārtrauca. Tagad žīdi ir labāk nodrošinājušies. Visas valdības un masu mediji ir pilnīgā žīdu mafijas kontrolē. Tieši tāpēc genocīds turpinās, lai gan neviens normāls cilvēks vairs sen netic, ne ,,briesmīgajam" vīrusam, ne injekcijām pret to. Tas ka daudzas valstis pārtrauc kovidšovu, vēl nebūt nenozīmē uzvaru. Vēl tiks pilnā sparā bīdīta zaļā afēra, kura pabeigs iznīcināt lauksaimniecību un ražošanau. Un arī viltus vīruss nebūs pēdējais. Ne velti vairums valstu valdības jau parakstījušas līgumu par pilnīgu pakļaušanos ārkārtas situācijās žīdu kantorim PVO.

AivarsN  1   Afēra ir atmaskota. Bet vai kādu tas interesē?

https://t.me/germtheoryisahoax/1102?single

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu