Pateicība ārstam.

Paredzēta ķirurģiska zarnu operācija.Kāda varētu būt pateicība par operāciju ārstam , anesteziologam. Lūdzu padalieties kāda ir pieredze šajā lietā?

av2      Jebkuraa profesijaa ir, ja gribi buut profesionaalis, jaieguulda daudz savas passa naudinnas , daudz jaamaacaas , un jaaieguulda sava laika. Un arii , labi pelniit saaksi tikai peec 35-45, taa kaa nevajag te aarstus staadiit par ko super duper iipassu. Tiessam kaads veel domaa, ka ja iedosi 5K , tad daudz labaak "izopereess aklo zarnu"???
Taapeec, ja gribi pateikties, pasaki to ar vaardiem, vai te jau mineeto kuuku, gardumu grozu visam kolektiivam, kas tur ar tevi bija operaacijaa.
Katraa zinaa, es par Latvijas aarstiem varu teikt tikai to passu labaako. Jo ir ar ko saliidzinaat.
2024-03-31 16:22

amarille      Zinu vienu sievieti, kura nosauca meitu ārstējošās ārstes-dzemdību speciālistes vārdā.
Opticiņā vecenītes vienmēr nesa šokolādi, sevišķi krievu vecenītes.
Bet ar dzemdniecības rentabilitāti jau nesalīdzināt. Pāris nedēļu laikā , kad praksē pabiju, uzticēto paveicu uz ok ok, attapos ar naudu kabatā. Šokolādes kastes tika nestas kalniem , puķes arī . Tāpēc personāls laikam bija tolerants pret tuviniekiem. Kaut gan tas ir milzu nevajadzīgs infekcijas risks.
2024-03-31 22:03

amarille      Precīzēju: nestas kalniem tiem (tām), no kuriem mācījos. Nu pa burzmai kaut kas jau praktikantei ari tika. 2024-03-31 22:10

dabasmiilis      Tie, kas dod kukuļus, tie kaut vai neapzināti liek ārstiem šķirot pacientus! Šis kukuļo, tātad jābūt jaukam pret viņu, bet ko darīt tiem, kas nevar kukuļot!? Teiksim, kāda pensionāre vai daudzbērnu māte!

Sāciet pierast, pavisam drīzā nākotnē šis viss tiks mainīts - pasaule mainīsies uz labo pusi, nebūs korupcijas ne mediķiem ne saeimas zooparkā!
2024-04-01 02:36

amarille      Tev no dzimšanas ka tikai buntoties pret kaut ko, vienalga pret ko Padomju Savienību vai Jauno Vienotību. Un tad tu melo, ka bučojies ar random daudzstāveņu kontingentu. Nu jā, īsu brīdi viņi asinskāri tevi uzklausa, to tavu sensacionālo bumbu par personu , kuru šoreiz gribi norakt (informācija iegūta izmantojot dienesta stāvokli un tālāk nodota pretlikumīgi nepiederošām personām, ir izskaistināta un/ vai novecojusi).
Tikko tu pa durvīm ārā , viņi par tevi smejas -tā sagriežas galviņa tam, kas iz grjazi v kņazi, bet pēc tam vajag krist atpakaļ . Informācijas avotu arī varu nosaukt.
Aizej ar šokolādes kasti pie psihiatra .
2024-04-01 06:54

tracer      pietiks nu medaaljus sev pie kruutiim karinaat.breznevi😄
reaalitate un teorija atskiras
jaadod kukulis.un pirms operaacijas nevis peec
attieksme par naudu pret tevi buus pavisam cita
un man veseliiba ir viena.nekad neriskeetu neuzticeetu operaaciju aarstam kuram alga nemainaas no taa cik veiksmiga operaacija
ja operaacija nopietna..apmeeram 2000 naudinjas dotu..
tad aarstam tas nebutu pazemojoshi.un man mierigaaks praats
protams ja dosi 100 eiro..tad tas ir pazemojoshi
2024-04-01 08:54

amarille      tracers demonstrēja, ar ko atšķiras kukuļdošana no pateicības. mediķiem ķirurģijas kursā starp rindām māca, neko neņemt no cilvēka pirms ārstēšanas un ārstēt visus vienādi pēc labākās sirdsapziņas . Pēc tam...daudzpunkte 2024-04-01 09:40

Lexx      Amarile--"māca neņemt pirms operācijas ,bet "...tātad jau ""mediķos ""māca --ŅEMT VAJAG !!
UN VAI TAS SŪDĪGS ĀRSTS VAI IT KĀ CIEŠAMS VAI LABS ,BET ŅEMT VAJAG---
Atgādina dauņa repšes slaveno ::"Nu kā var nesolīt ".
2024-04-01 12:36

bingooo      Pasaki, paldies ! Kapēc man, ka skolotājam neviens nepasakās par labu atzīmi vai pienācigi izlabotu darbu ??!! :D 2024-04-01 17:50

Chris1986      bingooo, tāpēc, ka cilvēkiem, tāpatās kā visiem lopiņiem, ir bailes no nāves. Un, ja viņš iedomājās, kā grūžot naudu, varēs sev nopirkt, ja nu ne mūžīgo dzīvošanu, tad vismaz pagarināt procesu, tad viņš to nešaubīdamies darīs 2024-04-01 18:27

tracer      bingoo.nu tu gan..😄es ar varu buut skolotaajs..😄veesi.😄.tas ka skolniekiem samaaciishu kaa dziivojot nebuut galiigam nabagam.kaa uzshaut pa valsts zagliigajiem pirksteljiem.
bet diplomu tirgotavAs un panoraamaa to nemaaca
danuciits ar piemeeram staasta.labaak buut loham.maksaat ko birokraati prasa un guleet mieriigi😄.pilnigi izteelojos kaa danuciits pliks kaa alus pudele bez shiltes..gulj mieriigi😄
2024-04-01 18:32

amarille      Valsts finansētās mācību iestādes diplomus nedāvina. 2024-04-02 02:36

ruk      amarille - vot neviens ķirurģijas kursā nemāca gan, pat caur daudzpunktēm, ka būtu jaņem kukuķi/pateicības. It kā neesi nemaz tik veca. Bet, varbūt, tiešām, laiki tik strauji mainijušies.

Pilnīgi pieļauju, ka jā - ir kāds vecais frukts, kas pat sagaida kukuļus. bet tie būs izņēmumi.
2024-04-02 08:01

ruk      av - ārsts nevis labi pelnīt sāks, bet vispār pelnīt sāks pēc 35-40 gadu vecuma.
Ja neesi dinastija, tad vispār vēl gadā kādus 10000 nolocīsi par to, ka drīksti strādāt rezidentūrā, par to neko nesaņemot.

Un ir būtiska atšķirība start "mācīties" un "mācīties". tāda santehniķa viss mācību apjoms mediķos ir 1 nedēļa no 6 gadiem. Par elektriķa mācību apjomu aptuveni 3 nedēļas.
Var redzēt, ka "studentu dzīvi" izbauda visi izņemot mediķi. Nav laiks iet uz bāriem, klubiņiem, vai ar draugiem kopīgi piektdienas vakaros iedzert.
2024-04-02 08:07

Roksana      Nezinu vai šajā gadījumā tas noder, bet es sapratu, ka tāda pieņemta taxa ir vizītes apmērā - tik cik maksā pie viņa maksas vizīte. 2024-04-02 08:11

Rakulis      Visu cieņu Ruk .Jo Tu uz to skaties savadāk, bēt tādu ir maz ap 50%, kuram tas nav bizness. 2024-04-02 19:49

dabasmiilis      Īsāk sakot, tracers pārdos villu, lai norēķinātos par operāciju... skan jau labi 2k ārstam par to, ka viņš dara savu darbu! 😂

Bet kā mēs te noskaidrojām, viņš nestrādā viens, tad vēl katram pa 2k, lai nejūtas apbižoti tevi operējot!
Citādi kāds vēl apvainosies, ka nav neko dabūjis, vēl sabotēs to visu pasākumu - pasniegs inficētu vai nesterilu instrumentu! Vai operācijas laikā sāksies strīds, cik kuram pienākas, greizsirdība, apvainošanās utt!

Zārks arī jāierēķina aprēķinos un zemes pleķīša vērtība, kur to paslēps!
2024-04-03 01:24

Lexx      ruk--jā ,neviens nekur to atklāti nemāca ...taču ,kad ""dakterītim""(ar algu) sāk dot naudiņu ,tas diezgan ātri pie tā pierod...uzskatot ,ka tas ir normāls un obligāts noteikums---.
Ja kāds pacients to nesaprot ,tad viņa operācija var tikt atlikta un atlikta ""neskaidras diagnostikas un analīžu ""dēļ.Līdz uzrodas vecāka medmāsa un gandrīz bez aplinkiem un saka ""Nu ko tad jūs tā ??Iedodiet dakterītim aploksnīti un viss būs kārtībā""
2024-04-03 13:08

elsa      Nelasīju visu stabiņu, bet - ne jau ārsts un anesteziologs ir lielākie darba darītāji... pārējais apkalpojošais personāls ir ne mazāk svarīgs - apkopējas, māsu palīgi, māsas, laboranti un visi citi speciālisti, kas konsultē, piedalās operācijas, atveseļošanās procesā. Kāpēc tikai 2 cilvēkiem kaut ko vajag iesmērēt? 2024-04-03 16:57

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu