Kā tikt vaļā no miežagrauda?

Vai kāds nevar pateikt efektīvu līdzekli kā tikt vaļā no miežagrauda? nomociijis mani galīgi. ..

_Lovely7  1   Zinu kaadu senu liidzekli, nesmejieties, bet goda vaards paliidz....:)))))
Jaapasaka labaakajai draudzenei, lai vinja Tev peekshnji - negaidiiti iespljauj 3x acii un veel peec tam tai pashai acij, kuraa ir miezja grauds, paraada pigu 3x.
Izmeegjiniet vakaraa, riit no riita buus jau uz pusi mazaaks!:)))

lafemmeforyou      Minxa, tevi vajag nobiedeet, paliidz, esmu meegjinaajusi... man maasai regulaari piemetaas shitaa kaite, tad, nu, es vinju biedeeju uz katra stuura...un paariet ;)
Arii spljaushana der... to gan neerti uz citiem meegjinaat, bet tautaa runaa, ka paliidz...

chimaera      Var iztikt arii bez pigas, bet, smejaties vai nee, bet taa spljaushana paliidz... Izklausaas gan peec pilniigaa stulbuma, tur nu es piekriitu! :)))))

skukkis      Es ar biju dzirdējusi par to spļaušanu. Kad man iemetās miežagrauds, nebija, kas iespļauj un es pati parīvēju aci ar savām siekalām. Tici vai nē, palīdzēja arī tas

elisama      Man te cits tautas līdzeklis. Ja ir uzmeties miežagrauds, tad uz pretējās puses rokas (tobish ja grauds ir uz labās acs, tad uz kreisās rokas - un otrādi) vidējā pirksta un zeltneša krustā/astotniekā apkārt apsien vilnas diegu. Kādu laiku jāpanēsā. Pilnīgs stulbums, bet palīdz.

dada  1   Mīļā, labā, vari spļaut cik gribi, bet tavs organisms saka, ka tev trūkst vitamīni, ja šādas lietas metas. Izdzer B un C vitamīnu kursu, un nemetīsies. Tikai ar rokām nespied, aplipināsi visas acis.

_Antuanete_  1   Es gan to diegu astotniekaa sienu uz taas pashas rokas... un arii paliidz!
Par spljaushanu - tipa tas spljaaviens nav galvenais, bet, ka nobiedee. No taa arii paariet. Bet tas jaadara, tikko saak miezhagrauds mesties.

vikija      vienigais minxa, kas tev var palidzet ir hidrokortizona acu ziede 0,5% vai var meginat dexona pilienus

janna25      Man kaadreiz sausmiigi vinji metaas, bet tad daktere ieteica: tikko kaa paraadaas apsaartums, jaauzsmeeree vairaakas reizes cinka ziede! Tfu, tfu, tfu, sen vairs neesmu taadu seergu iemantojusi! Izmeegini!

vikija  1   cinka ziede ir aizvesturisks lidzeklis, pie kam palasi no sakuma vai anotacija kas tads bus pieminets..protams, ka ne, principa tas tikai autinu izsitumiem labs..he..,miezhagraudam tagad pielieto no jaunakiem antimikrobu preparatiem

karalis13      cilveeka siekala satur liziinu kuram ir dezinficeejoch efekts tapeec arii taads ticeejums radies,tapeec arii dziivnieki laiza savas bruuces.

siiikaa      kad saak paraadiities mieza grauds vajag uzsiet baltu dziju uz 2 pirkstiem lai butu taakaa astotnieks.. parbaudiits... paliidz 2004-10-27

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu