Psoriāze - jūsu pieredze

PSORIAAZE!!!!. Ludzu padalieties personigaja pieredzee. Ir kadam laimejies izarsteties. Kā? Pladies.

Purpukje (2005-09-04 13:40)      cik zinu no pieredzes, izārstēt pavisam nevarot, bet apārstēt gan.
cilvēkam esot jāizvairās no nervu sasprindzinājumiem, tad saasinājumi esot retāki un mazāk izteikti.
bet, godīgi sakot, nav 100% šajā jautājumā.

Temmida (2005-09-04 13:50)      Jaunkundz, tā ir neārstējama slimība, tā var pazust pati, ja palaimējas! Bet parasti jau nepalaimējas!

Ir jācenšas, lai tai netiktu dota barība, respektīvi, stress, kā arī jānosaka tās tips - vasaras, ziemas, tipa, kad ir visaktīvākais tās izplešanās un zvīņošanās posms, tad tā dikti jāsarga!

Un vēl, tai nepatīk tāds krems kā elocon, bet tas ir hormonāls, tāpēc dikti jāuzmanās, un to nedrīkst smērēt lielos plačos un ilglaicīgi utt (jālasa instrukcija)!

Tad vēl visādas peldes - mālu, dūņu, utt!
Bet galvenais ir stresa mazināšana!

Belvedera (2005-09-04 17:21)      ir taads joks-ja gribi patstaaviigus ienaakumus,maacies par dermantologu.Nav aarsteejama,bet gan apaarsteejama.neuzkeries uz visaadiem briinumzaaliisu tirgoniem,bet soreiz uzticies aarstiem.

leepe (2005-09-04 21:22)      Ir jaasaak ar triismeeneshu shuunu atjaunoshanas kursu, tad papildus var arii aareejiem liidzekljiem. Tas vieniigais efektiivaakais liidzeklis.

incurious79 (2005-09-04 21:32)      taa ir neaarsteejama, man ir 4 gadus(uzradaas peec celja operaacijas), sho pedeejo gadu praktiski neaarsteeju, taa gandriiz izzuda! :) kaa? ar daivonex ziedi, betacortons losjonu un ne tik stresainu dziivi.

AneTT (2005-09-04 22:06)      Kā jau visas slimības tā ir no nerviem, vai mīlestības trūkuma. Manai māsas meitenei tā piemetās, kad nomira vecmāmiņa, kura meiteni ļoti mīlēja, tagad bezcerīgi...

Jo9 (2005-09-05 12:42)      nearstejama, un katram savs, Temmida - tev elocon nepalidz, citiem tas ir vienigais, kas daudz maz uztur pie dzivibas, tas pats ar daivonex - viena reise palidz, pec kada perioda, smere, cik gribi, tik dzivu naudu met ara, a jegas nekadas... tas pats ar visu citu..
katram aparsteshana ir indiviulala, esmu dzirdejuis, ka daudziem palidz aparsteties, padzivojot pie Naves juras, bet tas ir parak saliti naudas zinja... (tapec nav meginats)...
bet pamata te doma pareiza - ievero tas dietas, cik gribi, peldies, kur gribi, smere, ko gribi - ja nemainisi dzivesveidu, nemazinasi stresu, neatputisies kartigi - neaparstesies..
/man ir ziemas forma, bet ari vasaras netieku valja - un nestresot un atpusties vel joprojam neesmu iemacijusies :(, jau kadus 16 gadus/

Jo9 (2005-09-05 12:46)      Lai gan iesaku iet uz Psoriazes biedribu, tur sho to jaunako var uzzinat, ari visus dietu nosacijumus -
pamata - esot velams nelietot saldu pienu, asus edienus, ari cukgalja neesot laba, kafiju - dabisko un minimali, prom alkoholu, cigaretes, nedrikst est vinogas un citrusaugljus (iznemot greipfrutus) utml. arpraati - un nav teikts, ka tas palidzes - tikai mazak kairinaas adu un bus mazaka nieze...

dzeguze_ (2005-09-05 12:47)      Jo9 - es neteicu, ka nepalīdz! Tikai ar to ir jāuzmanās!

A par Nāves jūru, tur tas sāļais ūdens arī ne visiem der, kaut gan esot Turcijā kaut kāds kūrorts, kur tādas mazas zivtiņas dzīvojās un tās tad arī tur grauž to psoriāzi un pulē, un ko tur vēl dara!
:)
A šitā slimība vispār sālīti sanāk!
:(

zikeris (2005-09-11 19:23)      nearstējamas vainas ir tikai no ārstu viedokļa.
Ja meklēsiet un lietosiet līdzekļus kuri nāk no dabas, tad ar atrisināsiet savas problēmas un ne tikai tās. Cilvēks tāds pats dabas bērns vien ir.
ice34 ieteikums ir ļoti labs.

irimi (2005-09-11 19:31)      Tikai nesmejieties - man tantiņa palīdzēja, kaut es viņai pat neticēju, bet viss kas jau bija izmēģināts. Pasmērēju tos apvārdotos cūku taukus un tagad nu jau gadiem tikai drusku uz elkoņiem palicis, tfu, tfu, tfu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu