Cik ilgi saaug lūzums?

Cik ilgam laikam jāpaiet, lai saaugtu lūzums? Pirms Ziemassvētkiem salauzu mazo liela kaulu virs potītes, tagad jau liekas, ka varētu sākt balstīties arī uz traumētās kājas, bet, baile:)Ģipss ir, bet brilijantov ņetu:)))))))))

ievuciic      Parasti dziist meenesha laikaa, bet tas ir atkariigs arii no vecuma, dzimuma un vielmainjas iipatniibaam. Jo vecaaks cilveeks un jo sliktaaks uzturs, jo ilgaak dziist. Bet, ja negribi atkaartotu luuzumu, labaak nesteidzies - lai sadziist kaartiigi un peec tam saac praatiigi balstoties, jo peec ilgaaka miera perioda kauls ir diezgan trausls un ar strauju slodzi vari dabuut atkaartotu luzuumu.

elisama      Ar to, ka ģipsī nostaigāsi mēnenesi, vari droši rēķināties. Tad vēl kādu mēnesi pastaigāsi ar spieķi. Un necenties pēc iespējas ātrāk tikt no tā ģipša ārā. Ļauj lai kauls normāli sadzīst, citādi vēlāk var rasties visādas problēmas. Neaizmirsti to,ka tavas kājas balsta visu ķermeni. Pārējo ievuciic jau izstāstīja.

riks      Ca + Mg

narinja25      luzumiam imobilizacija 4-6 nedeljas, skatoties no vietas un smaguma... un pec tam ne tik prasti saakt atkal staigat... bet parasti uz to gipseto kaju atljauj balstities...

narinja25      bet neaizmirsti kustinat taj kajaj visas parejas locitavas, ka rita rosme, citadaak dabus problemas...

binny    3 Labāk jau uz tās saģipsētās kājas neatbalsties vismaz mēnesi... Man ir bijis rokas lūzums, piecas nedēļas staigāju ar ģipsi, četras bez ģipša, un tad uz darbu...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu