Hormonālā kontracepcija.

Hormonālā kontracepcija - nevis tikai teorētiski par&pret, bet gan prakstiski, iz dzīves. Kāda ir bijusi Jūsu pieredze?
/viedokļi ir tik pretēji, ka netieku gudra :/

Paldies. :)

Mutere (2006-02-17 13:22)      Cigaretes un alkoholu jau arī visi lieto un ...pagaidām ... neko sliktu nejūt.
Tie ārsti jau var arī daudz ko nezināt.

saulite_spiid (2006-02-17 15:31)      Ja ir tendence uz aptaukošanos, tad tas ir labs līdzeklis, kā īsā laikā pieņemties svarā:((

VinPux (2006-02-17 16:43)      Manuprāt, galvenais ir aiziet pie ārsta un ja uztaisa analīzes, ārsts izraxta Tev piemērotākās hormonālās tabletes, tad arī viss ir kārtība! Arī atkarīgs no pašas, vai lieto kā norādīts, vai bieži neaizmirsti un netaranē savu organismu ar dubultajām devām...
arī kādu laiku jau lietoju(lieliski!!!)

ponnytail (2006-02-17 17:01)      Zheel, ka te neviens praatiigs dakteris neapgrozaas, saprotams, taadiem jau nav laika...:)) Bet - no pieredzes. Ar aarsta zinju lietoju 10 gadus - apmeeram. Pa vidam paguvu arii ieplaanot, veiksmiigi ienjemt (ieplaanotajaa laikaa), izneesaat un dzemdeet veseliigu beernu. Nekaadu sarezhgjiijumu nekad nav bijis, nekas nezhuust, gribeeshana nepaariet, bet liekie kilogrami uzaug citu iemeslu deelj - slinkums un neveseliigi eeshanas ieradumi, ko ar atbilstoshaam metodeem viegli var labot.:) Katraa gadiijumaa, ir tikai viens risinaajums - jaarunaa ir ar SAVU ginekologu, kursh saprot, ka vajag ne tikai paardot, bet arii taisiit asins analiizes. Jo, piemeeram, ja ir palielinaats trombociitu liimenis (aatra asins receeshana), tabletes lietot nedriikst. Un veel jau noder arii pashas veselais sapraats.:)

keramika (2006-02-18 21:22)      Ja vēl drīkst izteikties-pirms sāc lietot tabletes obligāti ir jātaisa asins analīzes,kurās nosaka hormonu līmeni,jo..viens hormons var būt vairāk,bet otrs mazāk un otrādi. Tik pat labi abi hormoni var būt vienā līmenī. Un te nu izejot no analīžu rezultātiem arī jāizraksta pareizās tabletes,lai neizjauktu neko,vai taisni otrādi visu sakārtotu. Kā es mocījos ar nepareiziem cikliem,bet pateicoties tabletēm(pareizām)viss sakārtojās divos mēnešos un tagad kā pulkstens. Bet iesaku gan (un ārsti arī)12 mēnešus dzeram un 3 taisam pauzi. Un noteikti tas ir atkarīgs no katra organisma,ja arī pāris mēnešus kaut kas smērējas,tas ir normāli,galvenais neaizmirst iedzert tabletīti noteiktās stundās.
Pati lietoju jau pāri 10 gadiem. Esmu mainījusi tabletes,jo esmu smēķētāja un arī vecuma ierobežojumi ir.Bet gudrs ārsts zinās kādas tieši vajag. Vienīgi neuzticētos ārstam,kurš neizdarot hormonu analīzes izrakstīs uzreiz kādas no tirdzniecībā esošām tabletēm.

kristalins (2006-03-14 12:03)      Miilaas sievietes pagaaja gandriiz pus gads ka dzemdeju, ar kruuti vairs nebaroju mazo.Laiks iet pie ginekologa lai izraksta hormonaalas, bet esmu galiiga nezina kas buutu labaak spiraale vai tabletes?Agraak neko neesmu lietojusi,tapeec tagad palasot komentaarus vispaar esmu apjukusi.Beernus vairaak neplaanojam,ir dzirdeets ka spiraale trauce no tabletem resns paliek, koroce nezinu kas buutu labaak?

Evansa (2006-04-03 02:39)      plusi-pilniigs miers ,ka nepalikshu staavoklii,sejas aada uzlabojaas,menstruaacijas regulaaras,nesaapiigas.miinusi-uzra daas celuliits,paaris (ne vairaak) liekie kg.Koks ar diviem galiem,pagaidaam lietoju pieraduma deelj.ja ir labs ginekologs,tad ieteiks tev to ko tev vajag.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu