Iesakiet izcilu dziednieku vai gaišreģi

Iesakiet  izcilu dziednieku vai gaišreģiVarbūt kāds zin kādu izcilu dziednieku / gaišreģi, ar līdzīgām spējām kā Elejas Veronikai? Ja kads zin, lūdzu atrakstiet :)

Adore    1 kadai konkreetai probleemai vajadziigs dziednieks?

Adore      nu dzidnieki jau ir visaadi. katrs specializeejas uz kaut ko konkretu. taapeec buutu labi zinaat, kas un kaa.
vai taa ir slimiiba?
vai atas ir attieciibas?
vai taa ir karjera?
vai ir jaatrod kaads, kas pazudis?
utt.

Tikka  2   Dziednieks var palīdzēt kaut kādā jomā, bet ja ir nepieciešamai tikai informācija, tad var griezties pie laba astrologa ...jo viss , kam ar mums ir jānotiek tāpat ir zvaigznēs rakstīts ....

liiga_05  1 1 Elejas Veronika pieņem arī Siguldā. Tikai iesaku nesacerēties par daudz - man viena paziņa pēc vizītes pie Veronikas, kura apgalvoja, ka viņa esot vesels cilvēks, nonāca slimnīcā uz operācijas galda... un vaina bija patiešām nopietna.

Tikka    2 Es nebiju domājusi, ka šī palīdzība ir nepieciešama tieši veselības uzlabošanai, tad gan patiesi ir nepieciešams dziednieks, taču ... bieži vien tiek ārstētas tikai sekas, bet nevis cēloņi ... Taču lielākajai daļai problēmu cēloņi ir mūsu domāšanā ... Ja tā tiek sakārtota, tad daļa problēmu atrisinās un vainas mazinās ... Pašas pieredze ... Biju tādā stāvoklī, ka jau lūdzos, ka gribu trešo mugurkaula operāciju ... taču, sakārtoju domāšanu unattieksmi ... rezultāts ir tāds, ka šobrīd neviens nepateiks, ka man ir bijušas problēmas ar muguru ....

Elisabete    2 Tikka, kaa Tu ``savedi sevi kaartiibaa``?

saulite_spiid  5 4 Veronika pieņem arī Rīgā - privātklīnikā Šmerlī. Taču, kad uz ziedojumu kastītes ieraudzīju uzrakstu: "Ziedojums 5 ls", man pārgāja vēlēšanās vēl reizi pie viņas griezties. Jo dziednieks nedrīkst vispār prasīt naudu. Katrs dod ti, cik var atļauties un ir nolēmis.

Tikka  1 2 Sakārtoju domāšanu ... Patiesi vajadzīgos cilvēkus mēs sastopam tad, kad esam tam gatavi ... Es tiku uzaicināta uz REIKI... pirms tam biju dzirdējusi, bet nepievērsu tam uzmanību, bet tad kad biju tam gatava, tad satiku savu REIKI skolotāju .... sākās darbs ar sevi... pirmkārt iemācijos piedot,jo arī visas mūsu negtīvās domas, naids, dusmas, skaudība u.c. grauj mūsu veselību un atstāj ietekmi uz mums ... Patiesi pašai mainīties nav viegli, bet rezultāti ir ... turklāt iemācīties pieņemt un saprast citus, dalīties ar savu enerģiju, tas viss nāk atpakaļ ...

Elisabete    1 Reiki, taa ir kaada ticiiba? Maaciba? Nodarbiibas?

Minhauzenameitene  1   Tur jau ir taa lieta,ka cilveeki,dodoties pie dziedniekiem,domaa,ka sagaidiis briinumus.Var paliidzeet uz laiku,bet,ja cilveeks pats ar sevi nestraadaas,nemainiis domaašanu,slimiiba atgrieziisies...Pilniigi piekriitu Tikka,ir Reiki,ir Ci Gun.Peedeejaa "Burtniekaa" ir intervija ar manu Ci Gun skolotaaju,labs raksts,der izlasiit.

Minhauzenameitene  2 2 Par Reiki informaacija ir www.reiki-reiki.lv

Tikka    1 Vēl par REIKI ir www.usui.times.lv

CAPA      RAUNā ,KāRLIS UN MARIJA ,ja es nemaldos(vīrs un sieva).man vienīgi nav telefona nummura .Bet mums palīdzēja

Lilli  1 3 Vai kādam ir zināms dziednieks, kam padodas alkohola ārstēšana ? 2006-05-01

zhurkaAlma    1 Bet vai tomēr labāk neiet pie ārstiem!?! 2006-05-07

kristineb4  2 7 loti laba dziedniece ir straupe 2015-06-01

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu