Reibst galva

Ja reibst galva (alkohols nav lietots), asinsspiediens ir par zemu vai par augstu? Kafija līdzēs?

Vecmaris      Pārsvarā reibst, kad asinsspiediens ir par zemu. Kafija noteikti līdzēs, vismaz man palīdz. Bet asinsspiediens noteikti jāizmēra, to var izdarīt jebkurā aptiekā !!!!

sunlight      ...un vēl var reibt no mugurkaula kakla daļas (galvenokārt), no paaugstinātas temperatūras, no pārslodzes... reizēm arī no mīlestības:))

busty  1   zems, jādzer eleiterokoks vai kāviņtur sauc, man tāds spiediens ir po žizņi, kafija neko nedod, bet mazbišķiņ alkohola gan :)

Spicis      sauljuks: aizteci uz tuvāko aptieku un nomēri asinspiedienu. Par regulārām novirzēm jākonsultējas ar ārstiem. Ir asinspiediena monitorings. Ja Tev normāls ir atšķirīgs no pārējiem, viss kārtībā. Ja novirzes kaitīgas, būs medikamentu terapija. Daudzi līdzcilvēki (arī es) lieto ikdienā asins spiedienu regulējošus medikamentus. Ieguvums - dzīves jauda! :)

LietussargaMekletaja  1   Man, atšķirībā no busty, tieši kafija ir vienīgās "zāles", ko lietoju :-) no rīta puslitrs stipras kafijas un aizmirstam, ka ir zems asinsspiediens :-)

kristaline  1   Galva var reibt gan tad,kad asinspiediens par augstu,gan tad,kad tas ir par zemu.Taa,ka litru kafijas nesteidzies!

Audra  1   ...reizēm arī reibst galva ,ja nav laikā paēsts...

vasaras_nakts      Ja reibst galva, asinsspiediens ir augsts!!! Tad kafiju nedrīkst. Vai tev tā jau ir bijis? Nav pie dr. spiediens pārbaudīts? Kā parasti jūties pēc prāvas kafijas krūzes? Ja mundrāk, tad varbūt parasti ir zems...

lubs      Ko nu te visaadu huinju rakstat....
Vienkaarshi neregulaars sex un visaadi citaadi neveseliigs dziives veids Tevi ir novedis liidz shiem reibonjiem:)
Un taadaa gadiijumaa kafija diez vai Tev liidzees,ir citi,daudz labaaki,tautaa daudzkaart paarbaudiiti panjeemieni:)

Hel-ena      Bez asinsspiediena mērīšanas nevajadzētu uzreiz kagfiju vai tinktūras, var gadīties ir pārslogota kakla-plecu josla (dators, sēdošs darbs), palīdz kontrastduša, vai varbūt vienkārši izknaibīt sev plecus pie kakla daļas, ja nekas nelīdz-pie jēdzīga doktora!

Weejainaa_      galva reibst,ja spiediens ir arī zems,netikai augsts...un kafija nelīdz pie tā...vienkārši noskaidro patiesos iemeslus-ir taču liela starpība vai tas augsts vai zems...

sla_ida      Tas tiesa,man arī ir zems asinsspiediens,un reibsts galva.Un te 50.gr konjaka būs kā reizē.Esmu pārbaudījusi iedzerot konjaku pēc min.30.asinsspiediens ir augšā.

kartupelis      Nu nezinu, man ir gan zems aisinspiediens, gan osteohondroze visas vietas. Kartigas divas kruzes kafijas un duka visu dienu nodzivot. Bet ja Tu patiesam nezini, kapec, tad nu labak gan aizcapo pie arsta. Jo ipasi, ja tas Tev ir sacies nesen. Tur gan var but loti dazadas problemas.

liigucis323      pie galvas reibšanas var būt daudz un dažādi iemesli, tāpēc vislabāk ir iziet CT galvai.

Hot Chocolate      Vingrot vajag!! Ta var sakties ari nopietnas kaites!

flosalucia      Tiešām labāk pamērīt as.sp.,bet ja viss kārtībā ar to-varbūt mugurkaula problēmas vai asinsvadu spazmas,ko asinsspiediens nevienmēr uzrāda.Un ārsts noteiks ārstēšanās kursu. 2007-01-25

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu