Smadzeņu satricinājuma sekas

Pastāstiet,lūdzu,visu zinošie eksperti,kādas sekas uz veselību var atstāt smadzeņu satricinājums?

kristaline      Skatoties cik daudz satricina:) Nu tok aarstam vajag jautaat!

twina      ..iespeejamas regulaaras galvas saapes...:(

bacter      Nu noguli nu 5-7dnn gultas režimā, seku nebūs. ja darīsi varoņdarbus varbūt visu atlikušo dzīvi staigāsi ar galvas āpēm labakaja variantā...

lustiiga      noteikti izguli vismaz nedēļu gultas režīms.
Sekas? galvassāpes, atmiņas pasliktināšanās, daudzas lietas , kuras pirms tam pat neievēroji liksies kā pasaules gals :)).

AREJS      jebkurā gadījumā bez sekām tas nepaliks. varbūt epilepsija, šizofrēnija utt. varbūt ne uz reiz, bet pēc kāda laika noteikti jutīsi šīs traumas sekas.

HONEY_APPLE    1 Nebaidiet puiku,skatoties cik smaga tā trīce bija.....vienīgi ar spiritus vini tagad gan nevajadzētu aizrauties,citādi viss var palikt arī bez izmaiņām.

7_jeeri    1 ieteiktu izguleet kadu nedeju vai divas...

kad pats biju jaunaaks da dumjaks, un neklausiiju ljauzhu padomus par to, ka jaaizgulj ta smadzenju triice - tuseejos apkaart, spljaudams virsuu, i tagad laiku pa laikam mocos ar nesaprotamaam gavassaapeem...

diez kas nav.. liidz ar to natuura ieteiktu paguleet kaadu laiku, i netrakot, lai nav peecaak (kaa man) jaamocaas...

Nusrat    1 Es jau tev ieteiktu aiziet pie sava gjimenes aarsta un par sho jautaajumu aprunaaties ar vinju, kaa arii ieveerot miera rezhiimu paaris nedeeljas, kaa arii nelietot alkoholu paaris meeneshus. Sekas var buut visaadas no nekaadaam liidz galvas saapeem ,epilepsijai, pectraumatiska dumjiibas. Domaa pats, jo taa ir tava veseliiba.

Spriidiite      Pievienojos bacter, pats galvenais tieshaam ir izguleet - kaadu nedeelju tikai guli, peec tam kaadu briidi netaisi varonjdarbus, tad nekaadu seku arii nebuus. Bet vislabaakais tieshaam ir aiziet pie aarsta, ja jaaiet taalu, tad ar taksi vai sauc aatros. Es, piemeeram, nebiju speejiiga nekur aiziet, sienas naaca virsuu, taa nu ar aatrajiem celjoju uz slimniicu.

Aizbergs      Man meitai pasliktinājās redze neskatoties uz to, ka bija nogulējusi paredzēto laiku ( vismaz ārsti tā teica)

halis      Pasliktinājās redze,galvasaāpes.un tā jau trīsdesmit gadu.

satida      Neizgulēts smadzeņu satricinājums, smagos gadījumos, var izprovocēt arī epilepsijas lēkmes. 2021-01-04

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu