Depresijas pazīmes, ko darīt?

Jūtu, ka izplēnu - dēlu zaudēju,draugs nodeva...Tīrākās depresijas pazīmes.Viena galā netikšu...Kur griezties? Pie psihiatra? dziednieka? vienkārši iesakiet, lūdzu.
Varbūt ir kāds portālā ?

tiina69 (2007-11-15 10:08)      Ar pašdarbību gan nevajag nodarboties!!!Palasīt grāmatas uttt.,tas var nepalīdzēt!!!Es tomēr iesaku psihoterapeitu,palīdz sevi izprast,protams,laiks un nauda,bet ir tā vērts...Lai neuzdurtos uz pašdarbniekiem-internetā ir asociācijas saraksts.

muterite (2007-11-15 10:24)      Klausi Just padomam. Psihiatrs ir pēdējais, pie kā vajag iet.

tiina69 (2007-11-15 14:32)      Un ,galvenais,atcerēties-ka psihoterapeits,psihiatrs un psihologs ir trīs pilnīgi DAŽĀDAS lietas ,tas ir,profesijas!!!!!

pusdienas (2007-11-16 14:18)      Katram ir savādākas iekšas. Ja Tev pašai liekas, ka tas ir nopietni, tad tiešām pie psihiatra(laba). Ar psihologu nav vērts, papļāpāsi un maksāsi tik naudu, to pašu var noklausīties arī laba draudzene un varbūt vēl labāku padomu iedos. Ja depresija nav ielaista, vari pamēģināt iet pie homeopāta, arī ieteiks labas dabīgas špricītes un tabletītes,kaut arī padārgi. Bet, ja jutīsi, ka nepalīdz, tad antidepresanti un kautkas nomierinošs. Pilnīgi piekrītu par mežu, pāris stundas vakarā netupi istabā, aizmirsti TV u.c., bet saņemies iziet un pastaigāt.

signorina_Merilinnda (2007-11-16 22:34)      Draugi naak un iet.. bet deels.. tas ir skumji... saposies, un aizej uz kaadu pasaacienu...panjem kaadas draudzenes liid... un atlaid bremzes.

anina (2007-11-16 22:49)      Laiks visu dziedē, bet lai ātrāk tiktu uz pekām pamēģini sev atrast tīkamāko veidu, kas palīdz: sarunas ar cilvēkiem, pastaigas, mūzika, baznīca...ar dziedniekiem arī jābūt uzmanīgai, jo ne visiem dotas tādas spējas. Gadās, ka tas dod tikai īslaicīgu labumu.

druskupagrozishos (2007-11-17 00:42)      Izsaku visdziļāko līdzjūtību. Es zinu kā tas ir, un tas nekad nepāries, bet laiks dos iespēju paskatīties uz to citādi, filozofiskāk... Katrs nāk pasaulē ar kādu uzdevumu, un mēs nezinām, kāds ir šis uzdevums un kad tas izpildīts. Man dēla nāve iemācīja būt pateicīgai liktenim par to, kas man ir un nečīkstēt par to kā nav (man žēl, ka es to nepratu agrāk). Un tagad es saprotu amerikāņu Pateicības dienu, un domāju, ka tā mums vajadzīga nevis heloviins u.tml. nieki.
Bet sākotnēji man palīdzēja psihoterapeits, tiešām ļoti ļoti palīdzēja, un biju tikai divas reizes, bet labi, ka aizgāju. Ja interesē uzraksti privāti - atbildēšu.

xcauna (2007-11-23 07:20)      Es domāju pie psihiatra, ja ir ļoti slikti ( nevajag bītities šī vārda nosaukuma). Arī viņš uzklausa un analizē, attiecībā no psihologa vai psihoterapeita tiks ietaupīts laiks un nauda. Tad piekrītu pārējiem- laba literatūra, fiz. aktivitātes- baseins, svaigs gaiss, baznīca utt. Bet tas būs iespējams tikai tad, kad spēsi sakarīgi, mierīgi novērtēt notiekošo! Varbūt pamēģināt bacter ieteikumu- taču ārsts tomēr, man arī viņš devis labus padomus- palīdzēja!

leida (2008-01-01 13:51)      Dzeriet katru dienu baldriaanus jo tie ir loti veseliigi un lasiet humoru, smejieties,izmainiet ierasto vidi,atrodiet valasprieku ,aizrausanos. Lai veicas.

Līdzīgi jautājumi
Ka atpazir depresiju? (19 atbildes)Kas palidz cina ar depresiju? (32 atbildes)Smaga depresija (30 atbildes)Ka izpauzas depresija? (13 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu