Kāds ir jūsu sāpju slieksnis?

un vai tas dzīves laikā ir kādreiz mainījies?

Adamsone      Nav ne jausmas. Vairākus gadus gadus nekas nesāp un nekas nav atgadījies. Interesanti būtu salīdzināt - visa jaunība pagāja tādās vai citādās sāpēs un nācās disiplinēties - ēst analgīnu vai pieciest. Bet cik nu atceros - ilgstoša sāpēšana it kā novārdzina, ar laiku paciest aizvien grūtāk, parādās vājums, sirds it kā "nevelk" un tā....

SievieteMelnaa      Laikam diezgan augsts..nonakot situacija, kuraa likas, ka drizak nomirshu, neka iztureshu shito, izradijas, ka nekaa, izturet var daudz un diennaktiim ilgi. To maina nepiecieshamiba izturet.

Kalvina      ļoti zems....agrā jaunībā ārsti teica, ka zemākais rajonā....Bet tagad saka, ka esot vēl zemāki....Bērnībā skatījos multeni par begimotiņu- viņs baidījās no potēm.....tas par mani::))))
Esmu asins donors, regulāri apmeklēju zobārstu, bet vienmēr tā ir sevis laušana, ciešanās....Ja kaut kas sāp, varu aizmirst pat savu vārdu, esmu darba nespējīga....Sī iemesla pēc daru visu, lai nekaitētu savai veselībai, lai fiziskas ciešanas būtu iespējami mazāk.
Neesmu iemācījusies ciesties::(((

Svolocnoj      hmm saapes meedz buut dazhaadas un pluss miinus var pierast, prost jamaas bik samazina kustiibas briiviibu savaa zinjaa, nevar iisti to ko biji pieradis briizham vairs atlauties dariit

pie zobaarsta bez triishkaarshas narkozes neraadiishos :) pietiek man padomju laiku mazohistu
tai pat laikaa lauzti kauli jau kau kaa pierasta lieta :)

kaa pieredze raada ARSA lai konstateetu ka tev ir salauzta kaaja vajag vismaz nedeelju nostaigaat bez gipsha un tad pie atkaartota rengena vini beidzot konstatee ka kaaja tieshaam ir lauzta :D bet gipsi likt ziniet jau ir pa veelu :)

bet vot ko negribeetu atkaartoti izbaudiit tas laikam buutu kad nobiidaas kakla skriemelis, uz riita pusi aizmirstas ka lauztaa kaaja arii saap , bet lai izliistu no gultas vietas paaris sekundeem jaapateeree uz to stundas divas :)

Ingaxx      10 baļļu sistēmā 3. Kad sāp vēders - manis pēc var pasaule iet bojā zilām liesmām, es guļu gultā un viss ir slikti un neko nevajag. Bet sāp ļoti reti kautkas un neslimoju principa pēc, reizi mēnesi apmēram uznāk tik.

kedessuns      Extremali augsts sapju slieksnis! Arsti pat nezin kas tas ir,drizak tas ir uz isu periodu,ka nepietiek laika lai to konstatet.Un dzivoju ar to jau ilgi.

sentive      Nekas nav mainiijies...zems!

dardanelis      A VAS jebjot? 2022-03-16 10:38

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu