Ko darīt ,ja sāp auss?

Ko darīt ,ja sāp auss? Pirmā palīdzība.

Just_    1 Sasildi kampareļļu, samērcē vatīti un iebāz ausī, tikai nepilini iekšā, tāpat vien, lai sildās. Tad vēl aptiekā ir pilieni pret ausu sāpēm. Bet vispār, ej labāk pie ārsta. /Jūtu līdzi!Zinu, ko nozīme šāpošas ausis - vaiiii!!!/

Purpukje  2 1 ausis ir ļoti jūtīgs orgāns. ir speciālisti, kas zinās labāk par mums, diletantiem.

p_p  2 1 jānopērk aptiekā ausu pilienu OTIPAX, tie jāpilina ausī iekšā, bet no ārpuses jāsasmērē ar `zvaigznīti`. un jātur siltu.

dzeguze_  1 1 Iebāz ausī to smirdīgo augu, kuru pakustina, un šis mājās visas dzīvās radības nobeidz, bet zied skaistiem ziediem!

Vēl var alvejas lapiņu ieskrullēt!

Vai parastu vati, lai vējš nepūš iekšā!

Un duj pie ārsta, nav joki ar ausīm!

_Antuanete_      Dzeguzes minētais smirdīgais augs ir pelargonija jeb ģerānija. Palīdz, tik tiešām. Bet, ja ilgi un dikti sāp, tad tiešām pie ārsta.

KleopatraX      Nedriikst gaidiit ilgi un dikti - pie aarsta,taa buus taa pareizakaa darbiiba un peec tam atbilstoshi aarsta noraadiijumiem.

saulite_spiid      Pirmā palīdzība - Otipax, kā arī jau pieminētā puķe. Tikai puķes lapiņu vēlams sapluinīt un iesiet marlītē, lai sīkie gabaliņi neiekļūst auss ejā un tur nepaliek.

riks      Pie daktera shaa kaa taa vaidzeetu, iipashi, ja nav zinaams iemeesls. Ja kaads iekaisums - neskaadees asinszaales teeja /peroraali/.

antrakat  1   Manam bernam palīdzēja ausi iepilināta silta sīpolu sula.Nu jau vairākus gadus auss nav sāpējusi.

binny      Ja naakamaja diena nepaariet, joz pie otolaringologa.

zvirbulis6      Loti palīdz linu sēklas,tās vajag iebērt drēbes maisiņā un uz pannas sakarsēt,tad likt pie auss,ja atdziest,var atkal atkārtot. Var sasmērēt ++






Ļoti palīdz linu sēklas,tās iebet drēbes maisiņā un to karsē uz pannas,tad liek pie auss,kad atdziest,var atkal karsēt un atkārtot. Var arī apkārt ausij apsmērēt kampareļļu,tad virsū marli un tai virsū liek kamparspirtā saslapinātu marlīti,silti nosien ar siltu šalli,no rīta austiņa vairs nesāpēs!
2014-04-10

Smuidris    1 Iet pie ārsta 2015-11-23

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu