Muguras problēmas

Ja cilvēkam sāp mugura katru dienu, mājās sēžot pie datora, darbā strādājot, vai viņam pienākas slimības lapa? Ārsts sūta tikai uz fizioterapiju, bet darba grafika dēļ, tas nav iespējams. Vai var prasīt slimības lapu, ja mugura tiešām sāp, jeb jaagaida, kad nevarēs vairs piecelties no gultas?

violeta      Kam tu darbaa slims esi vajadzīgs?Kam vispar lieki spriest?Naudu veselibai un izglitibai nevar želot.Ej un dari,sāc ar izmeklejumiem,nem lapu un dzivo,nevis niksti un mokies.

MaryClaire      Tev vajag zilo lapu vai veselību? ja zilo lapu, tad esi tāds pats lūzeris kā daudzi. ja veselību, tad vajag iet pie fizioterapeita. un darbs vajadzīgs, lai samaksātu par procedūrām.

paldies dievam ir projekts, ka zilās lapas noīsinās uz četriem mēnešiem ...

un par veselību jārūpējas pašam. man arī tā arī pateica - komunisms beidzies, katrs pats savas laimes kalējs.

Vivochka      Ko nozīmē...muguras sāpes? Vai tas ir apsaldēts nervs, vai mugurkaula skriemeļu trūce utt? Ko saka rengens? Parastais rengens parāda tikai izmaiņu kaulos, skrimšļiem vajag citu. Ja tas nav veikts, tad gan neiesaku iet uz fizioterapiju. Man viens fizioterapeits ieteica karāties un staipīties pie stieņa no sāpēm kliedzot, ķirurgs teica, ka esmu traka, ka kaut kam tādam piekritu. Cits ārsts visu laiku bīdīja uz operāciju. Tā ka cik ārstu, tik slēdzienu. Mocījos 7 mēnešus. Sāku uz savu galvu iet uz reitterapiju un diski nostājās vietā. Protams, ka mugura būs jūtīga visu mūžu un lielu smagumu celšana jāaizmirst. 2014-06-29

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu