Dziļš miegs, veģetatīvā distonija

Labvakar.
Man tika konstatēta veģetatīvā distonija. EEG nekas neuzrādījās, datortomogrāfijā tikai neliela cista deguna blakus dobumā, +gļotādas hiperlāzija un šķidruma līmenis deguna blakusdobumā (sfenoidīts)
VD man sākās legālās "zālītes" lietošanas laikā ( lai gan mēnesi iepriekš aizgāja auzsaulē tuvs cilvēks)
Problēma ir ar miegu. Šodien pa dienu gulēju, un bija dīvains sapnis, ka esmu jūrā, un pēkšņi nevaru paelpot, vēlāk tākā ar ūdeni aizrijies..
Pamodos, itkā, atvēru acis, sapratu ka paātrināts pulss, bet pat neatjēdzos un aidzmigu atkal... tagad reāli bail iet gulēt, ka nu nesākas atkal kas tāds, un ka nepamožos..
Ko darīt?

Torpedo      Jā, man Padomju Latvijā pirmajam tika uzstādīta šī diaganoze - tas bija kādā 1982. gadā, kad skolā pēc lielām slodzēm (zāles futbola) fizkultūras stundās (2x45min) palikās slikti - neredzēju sev neko apkārt, nejutu lūpas, pirkstus utt. Nu, turpmākajā dzīvē vairāk uzmanījos - neizvaroju pats sevi fizski un lēkmes bija samērā reti - varbūt 5 gados reizi. Uz vecumu vispār samazinājušās. Bija gan tagad pāris reizes pirms 3 gadiem, bet tas saistīts ar emocionālu traumu, ne fizsku slodzi

skvo      Maini apstākļus un tiksi vaļā no Veģetatīvās distonijas. Jādzīvo saskaņā ar sevi tad nekādas zarazas neķer:) Kad esi apmierināts ar dzīvi un apkārt esošo, tad veģetatīvā nervu sitēma pati sevi sakārtos. Antidepresantus gan neiesaku, jo var veidoties pieradums.

AudraSeele      Aizej uz privātpraksi pie kāda Tev tīkama psihiatra un aprunājies.

avanti13      @MikeStokes
ir teiciens: visas slimības, izņemot venēriskās sākas no nerviem...
Papēti to linku, kuru es te no rīta ieliku...

Muktiana  1   Kauperam bija VD un, pateicoties tai, kā varēja noprast, pat Dievam pievērsās. Un ar tā palīdzību (taja skaita meditācijām) pat tika "dziedināts". Bet runa tiešām ir par dzīves un domāšanas veida mainīšanu, pretējā gadījumā kaite var atgriezties pa iestaigātu taciņu.
Visas nervu un nepareizas attieksmes slimības grūti padodas fiziskai ārstēšanai.
Spriežot pēc simptoniem, diezgan neapskaužami.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu