Resns vēders

mazkustiigs dziivesveids un nav laika sportot,ko darīt? ko lietot/nelietot uzturaa? salaati,alus,pupas,tuncis,olas... atteikties tik no maizes,miltiem,cukura un buus juutams efekts? es vairs neredzu savu minimi luudzu paliidziet!

limonija    1 Var likties apnicīgi, bet tauku % stingri jākontrolē visam, ko pērk - jāradinās pie liesākiem produktiem. Sāli - cik vien maz iespējams. Arī par dalīto uzturu taisnība.
story (2013-05-29 22:50) personīgā pieredze - šis man ir kas pilnīgi jauns, būs jāpamēģina(nav gan lielas vajadzības, jo man ir labi gēni, bet jaunu apģērbu bieži nevaru atļauties, tāpēc apkārtmērs drusku jāuzmana:)

andris1315    1 Resns vēders foto Tās resnās te Tev tāāādu diētu iestāstīs,ka jau pēc gada sevi panest nevarēsi!:D
Bet,ko tad es-te oho tā pieņemts-resnie māca,kā notievēt un tiem,kam taj dzīvītē iet,kā pa buļļ pakaļ-tie māca,kā pareizi dzīvot!
Durdom!:DDDD
Bet Tu nesatraucies,kamēr savu kurpju purngalus vari nepieliecoties saredzēt,tikmēr vari turpināt rīt delikateses!

limonija  1   Vajag apmeklēt ģimenes ārstu un noskaidrot, vai nav sācies 2. tipa diabēts, jo tas izraisa tauku uzkrāšanos uz vēdera...

MaryClaire      Rozmarīn, visi, kas ir vēlējušies, patiesi vēlējušies, izmaiņas savā izskatā un veselībā, tie tās ir panākuši. tikai tev atrunas kā mūri - ūdens uzbaro, spēka sportam nav ...

nu, ir trešais, galējais ieteikums - vai nu nosisties pret stenderi, vai iznomāt putuplasta āliņģi, iepeldināt Daugavas vidū, un tajā ielēkt

andris1315      Laiks valkāt bikses bez pogām-trenuškas!:)
Ne pogu,ne citu problēmu!:)
Vot,vot-jau pie ārsta Tevi sūta....*neārsējami slims-BEZCERS*!
Klausot te tās babuļkas Tu toč slims paliksi!:DDD

LaskovijMerzavec      Svara vērotāji, salātlapu grauzēji, pareiza uztura ievērotāji...

Esat redzējuši daudz cilvēkus ar lieko svaru, kas ikdienu nodarbojas ar fizisku darbu? Resnus bruģa licējus, krāvējus utt... viņiem pirms darba ir mācījušies pareizu uzturu???

Nav brīnums, ka ir liekais svars, ja visu dienu drilē biroja krēslu, bet ēd, kā būtu aparuši ar rokām divus laukus... un tad nāk glābēji Fitline, muscle un citi ģēniji....

erucanob      Lasīju gudrā grāmatā,ka cilvēka kuņģis normālā stāvoklī esot dūres lieluma.Tagad pielieciet to ko apēdat un vēl 2 litru burku ar ūdeni un padomājiet,ko dara kuņģis.Viņš plešas uz tām pusēm kur var,uz mugurpusi ne visai sanāk,jo tur kauli,uz augšu,tur vārsts,nu tad spiež uz leju un uz priekšu.
Nav svarīgi ko litriem dzer,alu,šnabi vai ūdeni,rezultātā kuņģis kā Rimi maiss.

kvarts      Tur vairs nelīdzēs ne zāles ne plāksteri, un visi tie ieteikumi, kas šeit ir, pa lielam neko nemainīs. Vienīgais kardināli mainīt pilnīgi visu dzīvi... galvenais cenšoties nomest svaru nesačakarē veselību.

kuks10      te nu ir Asv demokrātiskā kultūra un ēdienu pārticība..aizbrauc uz Latgali mēnesi pastrādā lauku darbus paēd tīru paiku .?!)))

dogville      Neriit un paarvietoties ar kaajaam!!!Leeti.labi,izdeviigi!Ja maajaas lifts,luugtum,ar kaajinjaam uz maajinjaam!Bet,kaa jau teicu-saarsteesi galvu,saaksi veseliigi dziivot!

blondiine1980      Hmm....skriet vajag - sporta aktivitātes nāt tikai par labu......kā arī silti iesalu zvaigznē izdoto grāmatu izlasīt Kāpēc francūži ir tik slaidi - tievi.....diēta nav nadoties bet gan pareizi ēst....

IipashaSieviete      Malacis, ka domā par to!

Deisa      Ja nevari atmest mazkustīgo dzīvesveidu, tad atmet ēšanu. Taču vēders ātri no tā nepazudīs, tā kā riktējies uz neēšanu visu atlikušo dzīvi - tikko sāksi ēst vairāk - vēders atgriezīsies ar uzviju. Tā kā... Varbūt nonāksi tomēr pie iespējas mainīt savu mazkustīgumu. :D
Par alu - alus palīdz sagremot ēdienu, sašķeļ smalkāk un tāpēc daudz kvalitatīvāk (vairāk) barības vielas nonāk asinīs, tai skaitā arī tauki un ogļhidrāti. Tāpēc arī ir alusvēderi - ēdiens labāk pārstrādājas un kalorijas uzkrājas vairāk kā bez alus.
Ūdens dzeršana neko nedos, ja lieto uzturā gana daudz sāli. Sāls šķidrumu piesaista un neļauj tam izdalīties, rezultātā uzkrāsies ūdens taukos, kas izskatīsies kā celulīts, bet tas būs visur.
Tā kā ieteikums - nelietot uzturā sāli, nedzert alu un lietot urīndzenošās tējas - tās kāreiz dzen lieko šķidrumu no organisma laukā. Drīz būs arbūzu laiks - ēd, cik vien lien un skraidi čurādams - mazliet šis tas iztīrīsies. Arī gurķus var ēst nebaidoties.

slieks      Pateikšu tīri no savas pieredzes.
Sagribējās drusku sevi sakārtot un palasīju šo un to par holesterīnu.
Pārstāju lietot: sviestu, treknos sierus (ēdu tikai to balto, biezpienveidīgo), treknu gaļu, jebkuru citu maizi, izņemot graudu, tad vēl nekādas kūkas, plātsmaizes u.tml un nekādus treknos piena produktus vispār (pilnpiena kefīra vietā paniņas).
Tas arī apmēram viss. Rezultāts bija jūtams pēc 2 nedēļām, kad pa trepēm nevis kāpu bet lidoju. :) Uz tādu rezultātu es pat cerējusi nebiju. Un bez nekādas badošanās.

dujenja      sākt googlē atbildes meklēt, ar vārdu "diēta":)

ega27      Trīs kilometrus noskriesi katru dienu,i vēderinš maz pamazām pazudīs.Tikai atceries,jo liesāk ēdīsi ,jo ilgāk dzīvosi!

Arish      papēti
topivesels.lv
happywhispers.lv

ir vēl daudz blogu
- kviešu milti
vakariņas(vismaz man) ir tikai tā-skata pēc
Beigt ēst 3 st pirms miega
ēst un nevis pārēsties
dzert ūdeni
arī pirms ēdienreizes
- visu taukaino
Neko sev neaizliedz, bet ieklausies ko saka organisms
Ja uznāk,kad ļoooooti ko vēlies-apēd, bet mazā daudzumā
2015-05-13

Arish      ..un + kustības
sāc ar skriešanu,
nevari uzreiz skriet, sāc ar vismaz 1 stundu pārgājieniem(vismaz katru otro dienu)

Un nevajag ievērot diētas, tās neder, jo domāšana nemainās, tā ir spīdzināšana.
+ vairāk zaļumi
Pašlaik ļoti modē(arī man ļoti garšo ) ir smūziji-tie paši kokteiļi no zaļumiem, augļiem, sēklām.
facebookā ir , iepiec tur meklētājā , atradīsi, papēti receptes, un -aiziet jūriņā :)
pamazām, bet viss nostāsies savās skaistajās vietās :)
- fast food
- pusfabrikāti
centies pats gatavot
Ja nevari pats, gan jau Tev ir/būs kāda , kas Tev šai lietā palīdzēs
2015-05-13

vai17      centies neskatīties,vēders redzot to.ka netiek pētīts beigs augt:) 2018-05-05

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu