Resns vēders

mazkustiigs dziivesveids un nav laika sportot,ko darīt? ko lietot/nelietot uzturaa? salaati,alus,pupas,tuncis,olas... atteikties tik no maizes,miltiem,cukura un buus juutams efekts? es vairs neredzu savu minimi luudzu paliidziet!

JurisK      Ej uz svara veerotaajiem, tas tieshaam ir reaali! Maksaa leetaak kaa visaadas sporta zaales, un efekts buus juutams jau ljoti aatri. Tik sagatavojies uz ilgstoshu sevis ierobezhoshanu, bet ne badoshanos vai iipashu dieetu.

gravieris      kāds tur vēl zeksis,ja cilvēks vairs neredz ar ko zeksot?Traģiski!

Marija_Anna      domā, ko ēd, ēd bieži, bet maz, kusties un pastrādā fizisku darbu.

Effy      Nevis Dikana dieta, bet Dukana :) Ļoti laba metode. Iesaku visiem, kam nepatìk badoties. Pie reizes arī sakārto vielmaiņu, nevis tikai nodzen svaru. Par alu gan nāksies aizmirst.
Ja interesē sìkàks info, rakstiet privàti.

Musica      Oriģinālvalodā - Dukana, tulkojuma uz latv.val. tāpat vien sanāk Dikana (jebšu vai strīdēsimies ar dižo tulkotāju brālību?). :)
Piekrītu, Effy, lieliska metode. Tagad gan visi žurnāli piepūstiem vaigiem stāsta par to, cik patiesībā neveselīga. Es gan vairāk ticu, ka antireklāmas noslēpums slēpjas bailēs pazaudēt klientūru, jo - kam gan veseliem, slaidiem cilvēkiem žurnālus par svara zaudēšanu? :)

Effy      Nesaprotu, kà no vàrda Dukan var izvilkt tulkojumu Dikans :D Es vēl piekristu Djukana versijai.
Pazīstami cilvēki ar šo metodi ir zaudējuši ap 15 kg 3-4 mēnešu laikà. Protams ir sevi jāsavàc un jādisciplinē. No daudz kā būs jāatsakas pàrtikà, bet vismaz badoties nevajadzēs.

derevnja10      Neķer kreņķi,kamēr mazam brālim galu var redzēt,viss kārtībā:) A kārnajiem vajag cērmes no vēdera izdzīt,a pa cilvēkiem paliks:)Kā nekā kātrīgs vecis sākas no 100kg:),jo, laba cilvēka i jabūt daudz:)

jollyroger      pārej no alus uz šnabi, paskaties uz šnabja dzērājiem, neviens nav resns

MaryClaire    1 nu kā tas ir - nav laika sportot? a uz 6.stāvu 6 x dienā slabo staigāt kājām? a sabiedrisko transportu aizstāt ar pusstundas gājienu kājām slabo? a bulciņas aizstāt ar burkānu graušanu graušanu slabo? a remdenu ūdeni padzerties, kad roka sniedzas pēc kārtējā "muteskusta" slabo? un ja kas, tieši ūdens būs tas, kas palīdzēs noregulēt ēšanas paradumus. jo tajā brīdī, kad liekas - baisi rīt gribas, patiesībā ķermenis ziņo, ka viņš ir izslāpis. to es saku no pieredzes. tiesa, uz mani neskaties, es savus 50.5 kg turu jau 25 gadus tāpēc, ka man ir dabiski noregulēta ēšana. kā vakar izteicās - tu jau kā skudra ēd ... :) nu jā, arī tas - apēst ne vairāk kā abās plaukstās ielikt [riekšavā], līdz mazajiem pirkstiņiem, daudzmuma ziņā - strīķētā riekšavā. i viss.

muscle      Par neēšanu vakarā, šķidrumiem, presītēm un sporta zālēm bez efekta- pilnīgākās muļķības... gan zinatniski gan praksē apgāstas teorijas.. un iesaku palasīt pašu būtību nevis malt salmus no info kas pa ausu galam kautkur sazinkur dzirdēta no kāad tantuka...
Visa pamatā ir kaloriju deficīts - tatas valodā runājot patērē vairāk nekā uzņem- tieši kā to panāk jau ir vairāki varianti un variācijas - tādēļ šis diētas var būt daudz un dažādas un katram tās būs citādākas ja tās veidos individuāli - tādēļ nebūs pareizi ņemt svešu programmu no kāda žurhnāla vai interneta un sākt to pielietot - jo var sanākt tā ka kas vienam tievēšana tas citam jau aptaukošanās.. aptaukoties var arī ēdot nevainīgus rīsus ar salātiem un tikpatlabi tievēt var ēdot katru dienu pa 3 šokolādes gabaliņiem..
Visupirms jāsabalansē uzturs un tikai tad var sākt domāt par sporta aktivitātēm... jo pie galīgi nepareiza uztura var sanākt tā ka sporto kaut 24h dienaktī bet nekas nenāk nost.. vai tikpatlabi pie pareiza uztura tikpatkā nesportojot tievēt.. grozies kā gribi - visa pamatā ir pareizs uzturs.. un nebūs pareizi vienkārši vius brutāli piegriest - tā piegriezīs arī uzturvielas kas vajadzīgas oprganisma normālai funkcijai..

Tessa      goch pendel,nebija pirms gadiem 20 tik daudz jauni viirieshi ar alusvederiem un lieko svaru. aciimredzot,iemesls visam ir nosaciita particiiba,parvietoshana pat liidz tuvakajam veikalam ar mashiinu un fastfudi.
agrak ka-alu nevareja dabut,bizoja tam pakalj pa visu pilsetu,ja ne uz Terveti ar sabiedrisko,a tagad var riit,dzert,nestaigat kajam un ta talak.
man domat,vispirms pie arsta. ja viss ok,tad draistiska dieta(neko nemaisiit kopa,galja tvaiceta bez kartupeljiem,nekadi saldumi,alkohols un miltu izstradajumi), un- sports.tas nav normali,ja cilvekam nav iekshejais speks,lai sevi ierobezhot un uz k-ko piespiest,talak bus vel trakak.

av2      taapeec jau offisa zzurkas skrien uz sporta zaali 3x nedeellaa vismaz ! Protams, ja domaa par sevi. labi paliidz....veca, nolaista lauku maaja, saimnieciiba. Savedot to kaartiibaa.

dogville      Saac ar smadzenju attaukoshanu!

Lucy      Resns vēders foto netikai kartupeļus un miltēdienus,arī alhaholam nē un meneša laika būs nost pa 5kg,jā un cukuru,saldumus arī nē..bet ja turpināsi rīt un dzert un nenodraboties ar sekssu,drīz neredzēsi savu draudziņu pat spoguli noliekot starp kājām:)))

Graafs13      Ja gribi rīt un nav laika kustēties-samierinies un nes to savu krustu/vēderu/ tālāk!
Ir tikai viena diēta-NERĪT!-pārējām diētām neticu!

_CatNap      butibaa jau cilveks (kermenis) ir tas, ko vins eed.
kaut it ka ar svaru viss ok, man patik pasekot ik pa laikam produktu sameram sava edienkartee -
http://doublealkaline.blogspot.ch/p/produktu-sarmainibas-un-skabuma-tabula.html
zalie- labi, saraknie- izvairities.
par vingrojumiem - ne viss der, ir vesela chupa vingrojumu, kas ta vieta lai notievetu, rada preteju efektu, jo audzee muskulju masu. bet nu ja aptaukoshanas paraka pakpae, tad jau jebkura svishana naks par labu. virietim varbut pagruti to ietekti, bet sievietem jauks vingrinajums ir elementara atgriesanass pagatne - griddas mazgasana ar lupatui 4-rrapus, tads trenninmjs un izlocishanass, ka prieks!
tagad vassara- sanjemies un staiga gar juru - cik vien lielus gabalus vari un aaatraa tempaa. skriet gan nevajag saulee.

muscle      CatNap- tauku samazināšanai ar svīšanu nav nekāds sakars ...
Par vingrojumiem kas audzē muskuļus - pie attiecīgi neesošas diētas nekādus muskuļus neuzaudzēsi vienalga kā un cik vingrosi..
Nav jāstaigā līdz spēku izsīkumam ... vajag turēt kardio slodzes ātrumu konkrētu laiku ņemot v´;erā vairākus katram personīgus faktorus.. bet atgādināšu - pašā pamatā ir sakārtots uzturs un tikai pēctam sports..

_CatNap      muscle- cik nu man zinams, tad vasara svistot, cilvekam slapst;
remdejot slapes ar udeni, blokejas apetite.
vai varbut ari noliegsi udens lomu vielmainas procesos?

DAfrika      Sāc pārtikt no laša, melnajiem ikriem, austerēm... Maizei un kartupeļiem vienkārši nepietiks!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu