Ķeizargrieziens vai dzemdības?

Šorīt papļāpāju ar vienu labi pazīstamu Vīru. Viņam 3 bērni. Visi pie viņa, sieva arī. Par bērniem rūpējas ceļ māju un vēl ietas bīda. Tā teikt Vīrietis ar praksi un ir par ko parunāt. Te viņš man saka: "Stulmeni, būtu tā ka laiks sākt pie divkājainā projekt piestrādāt. BET iegaumē, saku no Pieredzes - labāk Ķeizargriezienu! Neklausi ja tev argumentē par dabisko nākšanu pasaulē utt!"
Vispār jau ērmīgi izklausās ka mēs vīrieši dzemdību lietās sakām pieredze, bet viņa gadījumā tā ir lielāka kā man. Tad nu aizdomājos, kurš variant ir labāks kā sievietei tā bērnam - ķeizargrieziens vai dzemdības? Man pat grūti definēt - saudzīgāks sievietei, vieglāks, mazāk mirstība iespēja utt.

Maybex      Neuzskatu, ka vīrietis ir lēmējs, kā sieviete dzemdēs. To tomēr izlemj sieviete kopā ar savu ārstu.
Un komentārus /ne visai korektus un nereti arī nevisai glaimojošus/ , cienītie, varētu paturēt pie sevis, jo jūs katrs esat reiz kādai sievietei dzimis.
Daudz svarīgāks ir vīrieša atbalsts sievietei , kurai ir mazulis ne tikai vārdodos, bet arī darbos. Un tik ilgi, kamēr viņš kļūst savā dzīvē patstāvīgs. Kaut kā tā tomēr būtu pareizāk.
Un vēl - prieks, ka te ir arī sakarīgi vīrieši ;)

SergejsI      Nēesmu sieviete, tāpēc daudz ko nevaru ne tikai saprast, bet arī izjust.
Bet ir lietas, kuras jānorunā vai jāvienojās abiem. JA bērnu grib un gaida abi , ir tikai labi, ka visā procesā piedalās abi. Neko labāku nevar izdomāt par vīra palīdzēšanu bērna piedzimšanā, pat ja tas nesamazina sāpes. Bet tu esi blakus...Jāatzīstās,man tas ir tikai sapnis

Gardena      Egoists tas 3 bērnu tētuks..... Ja iespējamas dabiskas dzemdības......tad tikai.....
Man ir gana paziņas - biezo dāmas.... 90% ķeizarojušās pat pa 3x......Tas ir šo sievu vīru tāds iedomu auglis, ka redz tā būs drošāk bērnam....Tur apakšā tā varbūt būs savādāk.... muļķības (ja ir skasta tā vieta, tad arī pēc bērnie tā būs skaista). Daba ir visu iekārtojusi, tā, lai tas process no kontrakcijai līdz izstumšanai norit savu gaitu.....Ja to pātrauc iedomu, vai kaut kādu baiļu dēļ.....arī tur augšā zvaigznēs tomēr kautkas var saslēgties savādāk.... Es domāju enerģētiskā līmenī...
Kautgan, minējumi tomēr jābalsta uz zinātniskiem pētījumiem...
2014-03-21

av2      to Muktiana - kur Tu izraavi , ka ameerikaa 95% sieviessu izveelaas kkeizargriezienu?????
Peedejie dati ir nedaudz pieaugussi gan no kaadiem 5% 2006 gadaa, liidz 33% 2011 gadaa. Palasi ko pirms raksti.Dzzivoju ASV gandriiz 20 gadus, un neviena pazinna, draugi, it neviens nav izveeleejies ko tiissam griezt.
2014-03-29

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu