Dzemdības kā jautrs pasākums, kas paliek atmiņā kā vislaimīgākā diena.

Bija runa par ķeizergriezienu, bet tas laikam tomēr nepieciešams pie dzemdību sarežģījumiem.Bet apskaužu jaunās sievietes, kuras var izvēlēties spinālo anestēziju un dzemdēt bez sāpēm, manas jaunības laikā tas nebija iespējams.Ja dzemdēt var pašai un bez sāpēm, tad dzemdības ir viens jautrs pasākums ar laimīgu izskaņu.Ko domājat jūs?

MrJones (2014-02-14 22:16)      Viss jau buutu labi, ja vien...,.to ´ jautrs ´, nevareetu aizstaat ar ko citu...??? nespeeju iedomaaties....tante kjikjia, uzjautrinaas un dzemdee,..kaut kas aarpus veselaa sapraata robezhaam........

limonija (2014-02-14 23:01)      Tas ir caur un cauri nopietns pasākums...Jautrību var sarīkot, kad māmiņa ar mazo ir laimīgi mājās. Muktiana- spiežu roku! Nekad neticētu, ka kāda var tik precīzi un tēlaini aprakstīt arī manas sajūtas tajā "jautrajā" dienā...Pirmajā reizē mokas bija vnk neaprakstāmas, otrā un trešā bija drusku vieglākas, bet līdz jautrībai bija tālu. Nepatīk, ka daudzas sievietes tēlo bravūru - nav tur nekā viegla un patīkama tajā procesā, bet mirklis, kad mazais ir beidzot laukā, ir fantastisks:) Kad dzird to pirmo pīkstienu...Es trīcēju kā apšu lapa, raudāju un smējos vienlaicīgi...

P.S. Amerikāņi bija sarīkojuši eksperimentu, kurā 2 vīrieši piekrita, ka viņiem ar elektrošoka palīdzību simulē dzemdību sāpes...Pēc 2 stundām abi padevās un pateica, ka nu gan jūtot lielu cieņu pret katru dzemdētāju - viņai nav iespējas "pārtraukt eksperimentu" pēc 2 stundām, bet bieži vien jāturpina 20 stundas un ilgāk ciest šīs sāpes.

vilks28 (2014-02-14 23:48)      Esmu dzirdējis ,ka krievuškas dzemdībās dikti rupji lamājās un ,tad arī smejoties ik pa brīdim . Tad jau laikam jautrība tur sik augstu vilni un dakters ar vecmāti spirtiņu vēl pa vidam ierauj,tā sacīt lai jautrāk. Labrīt ,vai tev naff ČAU jau iestājies?

Forsha_Rupucene (2014-02-15 01:10)      dzemdības = jautrs pasākums... hmm... ko tādu pirmo reizi dzirdu :D bet nu kam negadās! :D nosaukt to vai jebkādu citu dienu par vislaimīgāko ir muļķīgi, jo tad visās pārējās būtu jājūtās nedaudz nožēlojami :D jo tak tā laimīgā diena jau pagājusi vai tā laimīgā diena vēl nav pienākusi :D
par atsāpinošajiem līdzekļiem - nu esmu dzirdējusi, ka tie nemaz nav tik labi un ka labāk esot dabīgāk... bet nu katrs dara kā grib :) Un jā - tas, ka ir iespēja izvēlēties, nudien ir labi :)

antikrize (2014-02-15 02:31)      labrīt- ir labi, ka esi jautrs cilvēks, tev ir jautra dzīve un tu vari jautroties, bet dzemdībās jautrību cilvēki nemeklē un pat ja ir vajadzīga anestēzija, tas noteikti nav, lai būtu jautrība! /cik interesanti cilvēki, kur tik viņi nemeklē jautrību/

VillijaL (2014-02-15 07:57)      Piekrītu "labrīt"! Arī man bērnu dzimšana bija jauks pasākums, jā sāpes bija, grūts process,bet laimes sajūta, kad bērniņš piedzimis ir neizsakāma vārdos. Nekā labāka manā garajā dzīvē nav bijis!!!
Atsāpināšanu tajos laikos nelietoja, un uzskatu, ka tā pie normālām dzemdībām nav vajadzīga.

inaralaima (2014-02-15 14:28)      Es zinu divas sievietes,kuras nav izgājušas no spinālās anestēzijas,palikušas paralizētas uz visu mūžu.

Līdzīgi jautājumi
Vai otras dzemdibas ir vieglakas? (23 atbildes)Keizargrieziens vai dzemdibas? (44 atbildes)Dzemdibas, pieredze (9 atbildes)Atminas zudums (12 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu