Kā atbrīvoties no liekiem 4kg?

riks086      Spriežot pēc anketas, lieku kilogramu Tev nav (ja vien pēc reģistrēsanās šeit neesi tos četrus uzēdusi). Optimālais (efektivitāte+vienkāršība+lētums) līdzeklis ir skriešana. Zinu, ka sievietēm tas ne visai patīk. Ja vajag konkrētas rekomendācijas konkrētiem apstākļiem, vari rakstīt man pa tiešo.

HRDS      Piesakies mežstrādniekiem palīgos... divas nedēļas svaigā gaisā un Tev par to vēl maksās... :D Ja neslinkosi atbrīvosies no tiem ātrāk... :D

metisa      Cik cilvēku, tik vēlmes...kā es gribētu vēl kādu lieku kg un sievišķīgākas formas! :-))

caress5      Ritenis kropljo mugurkaulu un veeders atkaräjäs. Nerunäju par sportistiem - tiem ir treninju kompleksi.
Tikai reguläras un intensiivas kustiibas un varees eest visu bez beedäm. Uz darbu no darba käjäm, ja no ärpilseetas, atstät transportu pie pilseetas robezhas. Lorinjiem mugursomu un obligäti enegjiskus roku veezienus muguras muskulatüras stiprinäshanai.
S-s un blondiinei taisniiba, bet atceraties, ka masäzhas domätas slimiem ar kustibu trauceejumiem vai masieru peljnjai; 2 reiz ned skriet pamaz, pie tam kustiibäm pateereeto laiku atgüsiet ar uzviju, jo pateicoties inensiiväkai vielumainjai, büsiet daudz aktiiväki un paveiksiet vairäk.
Mezha darbi lieliski, bet netreneets pilseetnieks var sabojät muguru...

Vasilijs333      4 kg? nesmīdini. 3 dienas pārtiec no tējas, viegli pavingro un būs 5 nost :)

wolands      Man strādā:
1. skaties ko un cik daudz ēd. Galvenais - cik daudz.
2. katru dienu kaut kādas fiziskas nodarbības

Tikko kādu no šiem atlaiž vaļīgi, tā svars sāk šūpoties līdzi :(

kudala      Peldi, dejo, aizmirsti par treknumiem un saldumiem..... galu galā iemīlies:) palīdz lieliski:)

Freja4      vienīgi zaļā tēja noregulē nemainīgu svaru, notievēsi un atkal nenoresnosies, un galvenais var ēst pilnīgi visu, ko gribas!

IngaGuna      vienu nedēļu neest maizi, kartupeļus, pastētas, ceptus kartupeļus, žāvējumus, asus ēdienus daudz dzert. Dienas pēdējā maltīe 19:00, t.i. 1 apelsīns. Otrs variants iemīlēties un apetīte pazudīs.

hefny      cukurs smadznēm vajadzīgs,domāšanai,domas asumam,ātrumam, maize-kā ogļhidrāti arī nepieciešami, kartupeļos =Kālijs,kas nepieciešamas sirds muskulim,
relax, brauc ar riteni, daudz staigā, labi daudz un intensīvi strādā,-nevis lako darbā nagus un dzelteno presi lasi,tērgā...uzņemies atbldību par sevi-biznesu-bērniem-kādu,kam jāpalīdz labi daudz,-būsi noskrējusies,iztērējusi garīgo+fizisko......un domālabas domas,labi jūties,-tad sliktais svars nelīdīs virsū...un pašai tas vairs nebūs svarīgi,jo svarīgi būs tas,ko dari ar aizrautību,azartu/nebūs laiks tukšiem spriedelējumiem par likiem 4 kg../:))))))

limonija      Ja cilvēks daudz un intensīvi strādā(gan fizisko, gan garīgo darbu), tad nekādi liekie kg nerodas. Protams, nedrīkst regulāri pārēsties - maltītēm jābūt mazliet pieticīgākām nekā spēj apēst;) Par atsevišķu produktu lietošanu vai nelietošanu neizteikšos, jo tas ir stipri individuāli katram, es, piemēram, nevaru bez saldumiem, toties lieliski varu iztikt bez čipšiem un frī, žāvējumiem un asiem ēdieniem - katram sava indeve un organisma īpatnības:)

DAfrika      A ko jūs visi ēdat, ja neēdat maizi, kartupeļus, makaronus, cukuru nelietojat, saldumus vispār nekad mūžā (saldumu industrija gan uzrāda arvien pieaugošu peļņu, meļi tādi), neko treknu nemaz, nemaz? Visi tik perfekti, ka riebjās lasīt, bet sēž vientuļi oho un muld par attiecībām... Man gan darbā jādegustē ikdienā konditorejas izstrādājumi, nepierijos nejēgā vienalga, bet arī nedirnu uz krēsla visu dienu nekustīgi, un nenoliedzu, ka uz saviem 173 cm vazāju pēc manām domām liekus 3-4 kg. Nu i lai vazājas tie līdzi, neiešu jau tāpēc no plikiem griķiem vien pārtikt.

MaryClaire      DAfrika - starp citu, - tie, kas nelieto - tie nelieto, bet pieaugošo patēriņu veido tie, kas neatsakās, tātad, dubultā. arī uz to rēķina, kuri izslēdz no uztura to vai citu produktu.
liekais svars vienmērīgi tiek sadalīts uz to rēķina, kuri to nevēro.

DAfrika      Mary, to Tu nekādi nevari apgalvot, jo neticu, ka esi pētījumu veikusi!

Tessa      es gan edu visu ko,netaisos sevi ierobezhot un neuzskatu,ka man ir k-kadi mistiski liekie kg. nu labi,man negarsho visadi chipshi un fantas. bet es negremoshu,ka govs,salatus aiz ta,ka kadam shkjiet,ka man ir janovajie. esmu DAfrikas puse,ja neviens nepirktu kukas,tas kukotavas,laimas,staburadzes un salas sen bankrotetu. bet musu saldumi ir zebestakie. tos perk,tie garsho,vnk sabiedriiba palika slima ar to vajeshanu un superveseliigu dziivesveidu,mullja tas lucernas,bet sirc ka bija salta,ta ir,un nekads skaistums tam neliidzes.

selnija_      Mainīt ēšanas paradumus, maksimāli fiziskas aktivitātes, izslēgt no ēdienkartes: saldumus, maizi, makaronus, kartupeļus, cūkgaļu, majonēzi, krējumu , trekno sieru, pienu, neko necept, tikai vārīt. Pieņemams ir tikai grils netreknai gaļai un zivīm. No alkohola neko citu kā tikai sarkano vīnu, ja gadījumā dikti gribas, nevar nociesties. Varbūt šis tas ir aizmirsies..
Rezultāts ir, tikai ne tūlīt un tagad. Tas viss iespējams bez sporta un riteņbraukšanas.

labriit      Nekādā gadījumā nesmēķēt!!!!Zinu daudzas izcili resnas smēķētājas.

saule373      Ēst mazāk, dzert ūdeni vairāk, vārīts ēdiens, daudz dārzeņu, vakarā neest. Iestāstīt sev ka tā ir organisma attīrīšana nevis diēta. Darbojas pati tā daru.
Ja domāsi ka diēta, tad organismam ir pretreakcija un viņš prasa vairāk nekā parasti :)
2 mēnešu laikā tiku vaļā no kādiem 6 kg.
Nesportoju.
2015-02-01

Asenizators      Jāstaigā bez apģērba. 2018-09-15

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu