Zāļu tējiņas svara kontrolei (lai mazāk gribētos ēst)

Viena ārste man ieteica dzert zāļu tējiņas, kas mazinot ēstgribu un esot visādi citādi veselīgas, aptiekās varot dabūt. Viņa ir skeptiska pret visādām tievēšanas tabletēm un tml. ķīmiju (alternatīva, protams, ir zāles sibutramīns utt, bet tām ir blaknes un tāpēc man neiesaka, neesot vēl tik ļauni), bet šāda veida tējiņas iesaka un pati esot lietojusi. Ja jau ārsts saka, tad varbūt tā arī ir.

Vai esat ko tamlīdzīgu mēģinājuši? Kādi rezultāti? Ko iesakāt?

Drole      "The resistant starch and fiber that bananas contain not only support weight loss, but also aid in digestive health. " http://www.livestrong.com/article/278737-why-are-bananas-good-for-weight-loss/

kokote    1 :D:D - atslēgas vārds "psihoterapeite" nevis dietoloģe tās tējas lika dzert pat nepasakot kāds - un tas Tev, cilvēk, nelika aizdomāties:D:D:D?
Viņa Tevi pazīst, arī te Tu esi par sevi radījis zināmu iespaidu - galvu sakārto i viss cits arī sakārtosies. Dari, rosies nevis te īdi. Ja Tu darbotos, Tev vienkārši nebūtu laika un vēlmes te dižo "atbalsta grupu" meklēt :) Jauns džeks, bet izpaužas kā tāds vecūksnis.

juris17      Karmiska lieta. Kam līdz, kam nelīdz nekas.

inaralaima      Zāļu .tējas ar laiku uzdzen tādu riebumu,ka uz viņām pat paskatīties nevar.Es tējas lietoju,kad slimoju ar vīrusu hepatītu A,izveseļojos un tēju nedzeru vispār.Esmu dzirdējusi labas atsauksmes par zaļo kafiju,tā labi palīdzot pie liekā svara problēmām.

slieks      Lai mazinātu bada sajūtu, var izdzert tasi stipras melnas tējas bez cukura. Bet tas tādās akūtās situācijās, kad nav laika vai iespējas uzēst. Vēl uz ilgu laiku bada sajūtu noņem avokado, jo ļoti lēni tiek sagremots, un ilgi ir sāta sajūta.
Bet labāk domā nevis kā neēst, bet kā pareizi ēst. Senie romieši ņēma kaujās līdz maizi, medu, riekstus un žāvētus augļus. :)

irgo      Liecies mierā ar savām tējiņām , man viens čoms pamēģināja un ilgi spļaudījās . Ja dzerot tējiņu tad ēst tiešām negribas , bet mīlēties arī vairs negriboties...:)) Tev to vajag ???

adamsone      http://fithacker.ru/articles/vyi-budete-udivlenyi-svyaz-ozhireniya-i-neorganizovannogo-zhilishha/

Lizanda      Nu kādas tējiņas? Dzer uz nebēdu ūdeni... fiziskās aktivitātes dedzina uzkrājumus.. pareizi produkti ledusskapī... ēst var bieži-pat ieteicami biežas ēdienreizes,lai organisms nejustu izsalkumu...

bacter      Visvienkāršakais Atkinsa diēta.. t.i mazāk oglhidrātus dnn uzturā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu