Vai ģimenes ārsta u.c. dakteru izrakstītie medikamenti jums parasti palīdz?

Vai ģimenes ārsta u.c. dakteru izrakstītie medikamenti jums parasti palīdz?..jeb tomēr esiet piedzīvojuši veltīgu naudas izšķiešanu par medikamentiem, kuri vai nu nepalīdz, vai arī rada nevēlamas blakusparādības?

slieks    1 Ciešu no migrēnas. Dakteru palīdzība nekāda, jo "nu jā, migrēna...". Bet ir taču internets. Ja ne latviski, tad svešvalodās. Vairāk vai mazāk tagad katrs pats sev dakteris. Risinājumus esmu atradusi. Citādi - jā, cik nu kādas zālītes konkrētai vainai kādreiz ir bijušas vajadzīgas, ir izrakstītas un ir palīdzējušas.

Vanesa15      Gimenes ārsti (un ne tikai) sen jau ir pārdevušies farmācijas biznesam. Tā kā pašiem jābūt gudriem un ļoti jāfiltrē ar ko sevi indēt. Visas tās zāles kopumā vienu lietu ārstē, bet 3 citas tai pat laikā čakarē.
Ir jau protams kaites, kur bez antibiotikām un stiprām specifiskām zālēm nekādīgi, bet apšaut tādus dakterus, kas katram saaukstēšanās vīrusam raksta antibiotikas. Uz pusgadu imunitāte ir uz nulles un tad atiet apburtais loks - visādi vitamīni un kīmiskās pārtikas piedevas izmunitātes uzlabošanai, ko pats faktiski bezjēdzigi esi nositis.
Vislabākais nodoties veselīgai profilaksei un cēloņiem, nevis ārstēt sekas.

sisqo      Nepalīdz.
Ārstējos ar interneta palīdzību un medikamentus vispār nelietoju, jo nesaredzu no tiem nekādu jēgu, tikai kā vien naudas kāšanu no cilvēkiem.

sisqo      NEKO
Vēlējos vaicāt, ko tieši Tu par medikamentiem tādu zini un vai es un citi arī varam uzzināt? Jo reāli Tavs komentārs sanāk tāds kā puspabeigts...

xxx3x      Kur šādus sūda rakstus četrus gadus vecus vēl apzelē,tagad kāds no šī bara varbūt jau atdusas citā gultiņā. 2020-11-15 14:19

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu