Vai jūs vakcinējieties?

Kāda ir jūsu attieksme pret vakcināciju? Vai vakcinējiet bērnus pret difteriju, masaliņām un citām kaitēm? Vai paši vakcinējieties pret gripu?

Tessa  3 9 izskatas, ka pamazam cilvece atgrieziisies pie mera un baku naves pljaujas laikiem, ka jau tagad mode ir vegani, svaigedaji un visadi citadi spoki, liidziigi arii lemj un ir par dieviem saviem berniem, kuriem nav spriestspeju. nozhelojami, es teikshu.
jau tagad Latvija ir pirmaja vieta ar difterijas saslimshanu Eiropa. ar difteriju!! kauns par visu gjiimi!!

janisb    4 Pret gripu vakcinējas tikai muļķi, izņemot vecus (slimus) cilvēkus un grūtnieces kuriem tas riskus tomēr mazina nevis vairo, bet bērnus (pret nopietnajām slimībām) tieši otrādi nevakcinē tikai muļķi...
Ja sanāk braukt uz kādu eksotisku zemi tad vakcinējos pret tur sastopamajām zarazām...

Lovetta    1 jaa, jo nav izvēles. stādāju stacionŗā ar slimiem cilvēkiem.

Gripa    2 Gripas poti neatzīstu, slikta pieredze .

ketija_20  5 2 es neatbalstu vakcinaciju ka tadu. tai nav nekada sakara ar veselibas uzturesanu, prasta naudas iekasesana. nevakcinejos nekad un nepretko, jau skola izvairijos kur nu vareju, diemzel vecaki ljava padomju laika saspricet, nu tur neko vairs nevaru izdarit. savus bernus noteikti aizliegsu vakcinet jau no sakta gala.

Drole      http://jennifermargulis.net/blog/2015/03/there-is-no-vaccine-war-only-smart-parents-making-smart-dec
isions-an-open-letter-to-pbs/

piladzoga    3 bērnības potes ,pret hepatītu B ,un pirms braukšanas uz eksotiskām valstīm dzeltenā drudža pote...gripas noteikti nē.

Lovetta  3 4 nu gan tups teksts, bērnus vakcinē bez maksas...un kad es biju maza-slimoju gan ar parotītu gan šarlaku, bet Liepājā tagad parotīts nav reģistrēts jau 20 gadus, lūk tā...bet par ko ne-lai Jūsu nevakcinētie berneļi saslimst ar cūciņām, bērnu trieku, difteriju...viens mazulis vairāk vai mazāk-kas tur pavisam, vai ne??

Tinte  2 2 Labi, ka pajautāji. Būs jāpierakstās uz poti pret ĕrcĕm.
Uzskatu, ka bĕrniem vajag veikt visas paredzētās vakcīnas. Pret gripu nevakcinējos.

marselis    2 kas tad ir pote,vakcina?
......
jebkurs mikroorganisms,virusolog.,
noklustot jauna organisma mute (ta teikt pielagosanas , integresanas velme jauna vide),ti.veidojas papildus struktura.Nesaubigi pats kodols "nemainigs", procentuala garantija aktariba no mikroorganisma str. no 50-10%.
Genoma teor. jedziens ,ka vakcina var ieslegt nevelamu gen.kl.,ta teikt izsaukt recesiju,ka ari novajina homeostazi,tt.imunitati.

kvarts      Neesmu vakcinējies ne pret ko kopš krievu armijas laikiem, bet laikam jau nāksies, jo gatavojos doties uz Āfriku, par vakcīnām gan vēl gaidāmas nopietnas konsultācijas....

trussardi  6 7 ...Tad nu pakaunies.nekautrejies...Potejies pret difteriju,bet slimo vai vel bedigak... ar Aids. Nozelojami tas tiesam ir...Latvija ir pirmajas vietas ne tikai ar difteriju,bet ari ar slimnicu skaitu,lideri ar medicinisko servisu...ar pierakstiem pec pusgada rindam,ja vel ir aktuali. Aptiekas uz katra stura. Un kads tur brinums par spokiem...ja ir tikai vieniga izeja injekcija,tabletes ...sprice,rij un maksa.Novers vienigi sekas!Un kam ta imunitate vajadziga,ja no berna kajas edisim cipsus,dzersim energiskus dzerienus un pie briesmam ...vakcionesimies ,ari pret svaru .Vai Tu saviem berniem paprasiji...kadu nakotni vini grib? Tiesam pakaunies par visu gimi ...medicina musu valsti ir apgajusi ar lielu likumu! Un nezelo modi ,veganus un citus edajus...vini savu dzivos un nodzivos ne sliktak ka Tu ! ...Veltijums Tessai...farmacijas zalu lobistei.

Tessa  4 6 trusardi, par manu jauno paaudzi vari likties miera, kolas nedzer, chiphus need, macas, strada, kartiigi sporto.
un iedomajies-ja, vinji ir poteti pec visiem standartiem, par ko man prieks. tagad jau ir liela ta jauna paaudze un labi izgliitota poteshanas jautajumos, jo pati grasas otru izglitiibu iegut mediciina, aiz ta droshi varu pateikt-viss ko tu saki, fufelis vien ir, neattiistiiba un neizglitotiiba. tadi arii gremde musu sabiedriibu, nakotnes gaismas nesejs atradies :DD

Mendra  1 5 17:15 :-)
Vakcinējot grauj imunitāti, tādēļ nākotnē vieglāk rodas citas saslimšanas, farmācijai peļņa, no tiem kuri tai noticējuši, ir neapšaubāma!

marselis    2 ps.
inj.nt.projekts/.....,....2025
caur vakcinaciju nanociposana

skarbaiskungs  2 5 Nu lap, veči var būt lohi un visur izrok sazvērestības teorijas, bet stulbas esošās un topošās mātes ir aBBrīna vērtas... nez ko tā kalnā kāpēja vēkšēs tad, kad birmdzimtais mocīsies ar poliomelītu tikai dēļ vecāku stulbas iedomas.

slieksnis  1 2 es ne pret ko nevakcinējos, man nav paranoja, un ja būs lemts no kkā nomirt, tad no tā tapatās atlikšos, vakcinācija neglābs :D

annija005  2 5 Japāņi ir visveselīgākā ilgdzīvotāju nācija....viņi nevakcinējas.

av2  1 1 nee. Neatbalstiissu ssito farmaacijas biznessu nekad ! Ja veel nnem veeraa, ka poteetas tiek peernaas vakciinas, un jebkurss daudzmaz saprotosss cilveeks saprot, ka viirusi muteejaas lloti aatri, un tas peernaas ssogad nemaz vairs nestraadaa, vai straadaa lloti minimaali.

hewy  1   Vakcinējos. Uz savas ādas esmu notestējusi inficēšanos ar gripu gan bez vakcinēšanās, gan ar vakcinēšanos. Iedarbojas motivējoši.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu