Holesterīna samazināšana

Holesterīna samazināšanaka samazinat holesterinu?

lemija    1 Vispirms jau autoram vajadzētu noprecizēt par cik Tavs holesterīns pārsniedz normu. Tad arī būtu jēdzīgāk Tev gaidīt un mums dot padomus, citādi kā saka ,,ar pirkstu debesīs,,:)
Ja norma ir pārsniegta nedaudz , tad ar patiešām striktu diētu pāris mēnešos tiksi galā. Oponējot
valmierietim333 - ja holesterīna līmenis patiešām ir paaugstināts nedrīkst ēst visu ,neko nešķirojot. Ir jāievēro stingra diēta ārstnieciskos nolūkos pluss fiziskas aktivitātes un tikai tad būs rezultāts. Šeit jau neiet runa par vispārējām diētām kur cilvēks grib zaudēt kādu kg svara,šeit iet runa par veselību un diētu,kur ar konkrētiem produktiem tiek panākta holesterīna samazināšanās.
Ja nu autors savos jaunajos gados ir iedzīvojies lielākā holesterīna daudzumā, tad bez ārsta izrakstītajiem medikamentiem ,plus visa augstāk minētā neiztikt. Tikai jāatceras,ka ja sāksi dzert zāles tad tas būs jādara visu atlikušo mūžu.

aston      Holesterinu mazina ar dieetu, un fiziskaam aktivitaateem. Ja ar to nepietiek tad lieo zaales, kuras izraksta aarsts. Tas arii viss.

_Krasula_      Mazāk piesātināto, vairāk nepiesātināto tauku uzturā; daudz vairāk augļu un dārzeņu. Jā, treknām zivīm, olīveļļai, rapšu eļļai, riekstiem. Nē, palmu eļļai, treknai gaļai, piena produktiem ar augstu tauku saturu. Kā iepriekš minēts-arī pilngraudu produktu iekļaušana uzturā.

Paula6  1 3 Ja tik jaunos gados runā jau par paaugstinātu holesterīnu, tad ar tavu veselību un fiziskajām aktivitātēm nav kārtības. 1. nodod pilnu analīžu komplektu lai var redzēt vai tev ir tikai viens rādītājs paaugstināts vai vairāki un konsultējies ar ģimenes ārstu; no savas ēdienkartes pilnīgi izslēdz baltmaizi, bulciņas un citus miltu kārumus (var lietot bezglutēna kārumus); sāls vietā lieto pansāli(minerālsāls ir Rimi) dārgs, bet ļoti veselīgs;kartupeļu vietā lieto labāk pilngraudu pastu un daudz dārzeņu (labāk svaigā veidā, salātu vai kā citādi), un vismaz 2x dienā pa 1 greipfrūtam, kā arī ābols, bumbieris vai arī apelsīns, citus augļus nē; pienu, biezpienu, sieru ar zemo tauku saturu un paniņas. Pats svarīgākais ir fiziskās aktivitātes: soļošana vismaz 5 km dienā, vingrojumi, riteņbraukšana vai peldēšana + vēlams arī no rītiem viena kapsula Omega-3. To visu izmantojot, pēc mēneša pazudīs viss tavs liekais holesterīns...pie zālēm gan nevajag pierast, paliksi slinks un nekas nezudīs. Tikai pats vari sev palīdzēt...

Harigens      Dzer ATEROLIP, tas palīdzēs.

77days    1 Vispirms jatiek vaļa no stresa!
Sports!
2 galda karotes oliveļļas no rita tuksa dusa..
Medikamentus neiesaku, jo tiek bojatas aknas...

annija005      bietes,mārdadzis,olas,

bitite27    1 Ja ir paaugstināts holesterīns-Alcheimers nedraud!! :))) 2017-09-05

KlusumsL5       foto Aizej pie ģimenes ārsta un palūdz, lai iedod holesterīna līmeņa normalizējoša uztura rekomendācijas tabulu (sk. pievienoto foto). Jo, vispirms ir uztura paradumi jāmaina, bet pēc tam (atkarībā no tā, cik lielas ir novirzes no normas) vai, nu, jāpalieto papildus vēl kādi uztura bagātinātāji, kuri orientēti uz holesterīna samazināšanu asinsvados, vai arī jau nopietnāki medikamenti 2017-09-05

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu