Fiziska slodze.

Ilgaku laiku neesmu neko darijusi,stradajusi fizisku darbu.Tuvakas dienas jasak atkal stradat pec pusgada bezdarbibas.
Bet jutu,ka bus gruti sakuma iesakt,sapes visas malas un nebus speka.Ko varat ieteikt,ka ieiet ritma atkal?
Kautkad agrak esmu dzerusi mildronatu,bet man liekas,ka dzeru ilgaku laiku un tad bija energija.
Tagad 3 dienas pastaigaju vairak,lai organisms sak pierast un esmu pilnigi beigta,viss sap,nogurums nenormals,muskuli sap.Sapirkos pretsapju zales un zirga smeru.
Saprotu jau,ka velak viss paries,kad ieiesu atkal ritma,bet ka izturet pirmas dienas,jo stundas garas un fiziski smags darbs un papildus vel uzmanibai jabut.

ne_meklejumos (2017-05-17 14:08)    2 Jā, tā lielā bumba, vienkārši guli gultā, kājas uz bumbas un relaksējies cik ilgi gribi.

Viliendi (2017-05-17 17:54)  1 1 Tas ir vienkārši- vajag no smaga fiziska darba pāriet uz intelektuālu darbu..un muskuļi nesāpēs!

Paula6 (2017-05-17 22:58)    2 Pieradini sevi no rīta pusstundu ātrāk piecelties un izvingrini savu ķermeni, īpaši guļot uz muguras, kājas saliecot un atliecot, stiepjot pēdas tā, lai izstiepjas kāju muskuļi, tāpat dari guļot uz vēdera, kā arī apļojot kājas kādas 15-20x uz katru pusi, tā izkustinot gurnus. Pēc vingrošanas ļoti vēsa duša un krūzīte labas melnas kafijas vai zaļās tējas(beramā, ne paciņas), kājās un muskuļos iemasē Thalco kāju atvēsinošo gēlu un tā katru rītu...tas nekas ja otrā dienā jutīsi stīvumu..vingrini to ārā. Pēc nedēļas būsi kārtīgi uz strīpas!

av2 (2017-05-18 04:29)      dussa, pavingro no riita, izmassee muskullus.Eed veseliigu paartiku.Kafija arii der , lai ko teiktu "gudrenieki".
Nekaa jauna jau nepateicu....bet man, ja diena iesaakas bez vissa taa, tad ir vaaks.Pirmaas stundas varu mieriigi atsisties ar galvu kur durviis utt

walmets (2017-05-18 08:48)      Kā var pus gadu neko nedarīt? Vai tiešām pat dārziņa nav kur parušināties?

Kate34 (2017-06-15 21:24)      Mildronāts ir laba lieta, bet pretsāpju zāles gan nedzer, ja vien galva no pārslodzes nesāk sāpēt. Bet ja darbā visu dienu esi uz kājām - gādā par maksimāli ērtiem apaviem, tad pēdas nelauzīs. Nebaidies nebūs tik traki, ir bijuši trakāki gadījumi.

Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu