Ko darīt man, ja ārsti nesaprot ko viņiem darīt?

Mēnesi atpakal nenokurienes sportojot es nevarēju vairs ievilkt elpu līdz galam, acis kā dzērumā, nefokusē pareizi. aizgāju mājās ar cerību ka būs labi un pāries. . 2 dienas vēlāk man parādijas neregulārs sirds ritms, svīst viss ķermenis, nejūtīga un notirpusi seja (tirpšana sākās ar pieres un pakauša daļu), nespēks, labo plaukstu knapi varēju pat saspiest dūrē, uzpampuši limfmezgli kreisajā kakla pusē, gribās vemt katru rītu. Noteikti bija vēl pāris simptomi, bet es nevaru atcerēties jo to ir par daudz. Biju pie ģimenes ārsta, kura neko nepārbaudija, pat nosūtījumu neuzrakstija. Aizbraucu uz gaiļezeru, uztaisijām analīzes par 230 eiro, kur mums pateica ka mēs esam vesali un mums nav ne vainas. pēctam aizsūtija uz infektoloģijas centru, kur ņēma asins analīzes. Arī tur neko neuzrādija, sūtot atpakaļ pie ģimenes ārsta. Un ģimenes ārsts tagat nezin ko darīt, vienkārši ignorē ko sakam kad atnākam jo tā ir vieglāk pildīt savu darbu. Ko jūs man ieteiktu darīt šādā situācijā? Es uzskatu, ka ja visa tirpšana ir galvā un lielākā daļa simptomu ir tur, tad noteikti pats cēlonis arī. bet tā nevar būt vienkārši nervu problēma jo manējai tie paši simptomi pāris dienas vēlāk parādijās. Mēnesi vēlāk pāris simptomi ir pazuduši, vienīgais kas man no viņiem palika ir acīs dūluma/dzēruma sajūta(Alkoholu nelietojam vispār), stiklainas acis. Un šie simptomi man neiet prom jau apmēram kādu nedēļu vai pat vairāk. Ko varat ieteikt?

Geisha    1 Domā pozitīvas domas un būs labi.

Bazhix  1 14 Uz AIDS neesi mēģinājis pārbaudīties. Vienkārši pēc pēdējā treniņa novājinātā imūnsistēma pateica attā. Un skuķim ar pielaidi (vai noķēri no skuķa, nav svarīgi), tāpēc pēc stresa, ka Tu tūlīt atdosi galus, piemetās kaut kas līdzīgs.

Ģimenes dakteris arī dabūja šito? Tik bieži ejot pie viņa un, ja šitā zaraza būtu lipīga, aplipinātu viņu ka nemetās :)

kudala    2 uz parazītiem analīzes nodevāt??? nu mazums, varbūt vaina cērmēs vai vēl kādā draņķī. Parazītu taču daudz.

riebekle      Izmanto Google. Un plašāks info būs atrodams, meklējot krievu valodā.

Rondijs      Tieši kuri no simptomiem parādījās viņai? Jo man izklausās - ka tas ir viņai tikai no nerviem, pārdzīvojuma. Tajā skaitā tev daļa simptomu ir no tā, ka izbijies. Svīšana, tirpšana, silkta dūša, aukstuma sajūta - tas ir visticamāk no nerviem. Bet manuprāt, tas jums sākās no tā, ka pamatīgi sastresojāties. Par pārējo pagaidām vēl domāju, grūti spriest jo šādu simptomu salikums nav dzirdēts.

slieksnis  1 3 aizej droši pie kostoloma, jeb fizioterapēta, ja šams labs atradīs vainu, gan jau kkur skriemelis izkustējies, vai nervs nospiests, pie ārstiem neej, tie tik zin kā uz analīzēm sūytīt, ja zini ka nav infekcija - maršo pie fizioterapēta, jeb kā krievu valodā sauca - kostoloma, tas tevi sakrāmēs!

Ezjule    1 Vai vairogdziedzera analīzes arī taisījāt?

leopardine  3 4 Tas viss izklausās pēc veģetatīvās distonijas vai pat depresijas. Tad parasti ir visādas dīvainas sāpes un sajūtas, bet analīzes labas. Droši vien jums ar to draudzeni attiecības iet uz grunti un tāpēc abiem tādi simptomi, jo zemapziņā stress.

Geisha    2 Ir tāds Discovery raidījums netipiskās slimības. Tur arī 70 gados nomira nēģeru jaunietis un ārsti nesaprata no kā. Vēlāk kad atklāja AIDS kāds iedomājās apskatīties kaut kādā tur laboratorijā kurā glabājas mirušā audu paraugi. Opā!! Izrādās puika nomira no AIDS. Varbūt arī Tevi un Tavā draudzenē sēd kaut kāda nezināma zaraza. Galvenais mūs te neaplipini ar nezināmas izcelsmes baciļiem. Izolējaties kaut kur.

Epifanija    10 ko lietojat kopā? ja jau nekas nav atrasts iekšēji, tad kairinātājs var būt no apkārtējās vides...

Marija_Anna    4 Emocioonāliem, ar sportu un veselīgu, perfektu dzīvesveidu apsēstiem cilvēkiem diezgan droši var būt kas līdzīgs no pārmērīgas slodzes, ar to saistītā skriemeļu, nervu, asinsvadu nobloķēšanā ( kkas bo visa vai kkas viens) plus stess un bailes par dzīvību un veselību
.. . Un meitēnam tas pats. Tu jau te raksti haotiski, ka saprast grūti. Ko tad teikt par to laiku, kad tev tas viss uzradās?
Manuprāt vissakarīgāk aizstaigāt pie laba neirologa. Minimizēt sportu un pacensties dzīvot maksimāli mierīgi.

spradzite1984    5 Kautkaadas ripas vai geinerus vai nez ko veel abi pirms treninjiem nelietojiet?

puuuka  1 1 man izklausās pēc serozā meningīta,un cēlonis tam var būt pārslodze,negribu biedēt,varbūt tā arī nav,bet es ieteiktu aiziet pie neiropatologa,vienīgais kā to var noteikt ir punkcija,tā ir vīrusu izraisīta slimība,tāpēc varbūt ir jums abiem,kura pārslodzes rezultātā var šādi progresēt.

Marija_Anna      Veselības centrs 4 , dr. Smeltere ( visdrīzāk ), dr. Blumberga . ..

av2    2 kautkur asinsvads aizspruudis mazliet. Ja tas ir taads minimaals trombs, tad to parastas paarbaudes nemaz neuzraada. Man ssitaa ir bijis 2 cilveekiem. Kameer neuztaisiija kautkaadu tur "radioaktiivo paarbaudi", kura ir arii lloti daarga , un asv parasti apdrossinaataaji atsakas taadu apmaksaat, ja nu vieniigi akuraati jau...mirsti nost. Tad gan samaksaa, un taisa paarbaudi. Un , jaaa , maniem pazinnaam taa bija. Simptomi tiessi taadi, tirpa seja, viena puse kkermenna jociiga,rokak nejuutiiga , slikta dussa utt. Peec taas radioaktiivaas paarbaudes abiem atrada mikrotormbus. Vienam galvaa, otrram kautkur citur, neprasiiju preciizi. Sacciniija, un ir abi super ok ssodien.
Diivaini gan, ka jums ...abiem ir tie simptomi. Kau kaada infekcija....nezinu. Izredzes, ka abiem vienaadi ar tiem asinsvadiem ir.....lloti minimaala, tomeer, hmmmm.
Jaameklee labaaks aarsats. Un taadu, kurss tiessaam paardziivotu par tavu robleemu, jo tiessaam grib paliidzeet, atrast ir lloti, lloti gruuti. Paarsvaraa vinnniem tu esi biznesss, un viss :(

Ajisata    6 Baidos piesaukt nelaimi, jautājumā aprakstītās pazīmes var liecināt par insultu vai mikroinsultu. Vēl vajadzētu mēģināt atcerēties vai nav bijusi piesūkusies inficēta ērce...man paziņai sekas pēc ērces kodiena parādījās pēc pusgada.Lai izdodas atveseļoties, vēlu veiksmes!

shining    3 Ieteiktu meklēt vēl kāda cita (laba, pieredzējuša) ārsta viedokli. Simptomi, ņemot vērā, ka sajutāt slodzes laikā, var būt no vismaz divām lietām - no skriemeļu saspiešanās, kā rezultātā tiek traucēta noteiktas ķermeņa daļas apasiņošana vai saspiests nervs, vai, jau Ajisatas tikko piesauktais mikroinsults (asinsisplūdums smadzenēs), kas var izraisīt dažādas sajūtas, arī spocīgu skatienu. Pašārstēšanās būs krievu rulete, kas jums - tik jaunam ir nepieļaujama greznība. Meklējiet ārstu, un, neatlieciet uz parītu.

Tinte  1   Silti iesaku aiziet pje neiroloğes Ingas Kaleres (Pulss 5, Rīgā). Viņa meklē un atrod cēloņus slimībai, nevis cenšas ārstēt tikai sekas. Un paņem visus izmeklējumus līdz, lai nesanāk veikt izmeklējumus vēlreiz.
Veseļojieties!

Oika      Pēc pazīmēm varētu būt mikro insults! Ar steigu taisīt galvai MR!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu