Ko darīt man, ja ārsti nesaprot ko viņiem darīt?

Mēnesi atpakal nenokurienes sportojot es nevarēju vairs ievilkt elpu līdz galam, acis kā dzērumā, nefokusē pareizi. aizgāju mājās ar cerību ka būs labi un pāries. . 2 dienas vēlāk man parādijas neregulārs sirds ritms, svīst viss ķermenis, nejūtīga un notirpusi seja (tirpšana sākās ar pieres un pakauša daļu), nespēks, labo plaukstu knapi varēju pat saspiest dūrē, uzpampuši limfmezgli kreisajā kakla pusē, gribās vemt katru rītu. Noteikti bija vēl pāris simptomi, bet es nevaru atcerēties jo to ir par daudz. Biju pie ģimenes ārsta, kura neko nepārbaudija, pat nosūtījumu neuzrakstija. Aizbraucu uz gaiļezeru, uztaisijām analīzes par 230 eiro, kur mums pateica ka mēs esam vesali un mums nav ne vainas. pēctam aizsūtija uz infektoloģijas centru, kur ņēma asins analīzes. Arī tur neko neuzrādija, sūtot atpakaļ pie ģimenes ārsta. Un ģimenes ārsts tagat nezin ko darīt, vienkārši ignorē ko sakam kad atnākam jo tā ir vieglāk pildīt savu darbu. Ko jūs man ieteiktu darīt šādā situācijā? Es uzskatu, ka ja visa tirpšana ir galvā un lielākā daļa simptomu ir tur, tad noteikti pats cēlonis arī. bet tā nevar būt vienkārši nervu problēma jo manējai tie paši simptomi pāris dienas vēlāk parādijās. Mēnesi vēlāk pāris simptomi ir pazuduši, vienīgais kas man no viņiem palika ir acīs dūluma/dzēruma sajūta(Alkoholu nelietojam vispār), stiklainas acis. Un šie simptomi man neiet prom jau apmēram kādu nedēļu vai pat vairāk. Ko varat ieteikt?

CallaLily    1 šeit arī ārsti komentējuši, uzminiet, kuri tie ir!

Paula6    1 Vispirms ir jāsporto ar prātu, nevis "līdz pagurumam", organismam nedrīkst būt pārslodzes.
Iespējams, ka trenējoties, esi bijis sasvīdis un kaut kur "saķēris" caurvēju + vīruss, tagad tādi daudz klejo apkārt, tāpēc tādi simptomi ir arī draudzenei vai arī viņa sporto "līdz pagurumam"? Brīnos, kādas tad analīzes ir veiktas par tādām summām un ģimenes ārsts, tās izvērtējot, nevar pateikt kur ir problēma? Kas tas par ģimenes ārstu, kurš, uzklausot pacientu, neizraksta pat norīkojumu uz izmeklējumiem? Ja man kāda problēma, ārsts uzmanīgi uzklausa, tad dod norīkojumu uzskaitot kādas analīzes jāveic un tad katru analīzes rezultātu sīki arī izskaidro. Ja pats nevar saprast kas par problēmu, tad konsultējas ar saviem kolēģiem un atrod vainu.
Cerams, ka autors šajā laikā ļauj ķermenim atpūsties un jāpadomā, vai nav kāda saindēšanās ar pārtiku bijusi, jo arī tā izsauc līdzīgus simptomus. Ja būtu kāda problēma ar sirdi vai kāda cita nopietnāka kaite, analīzes par to signalizētu. Tagad pašam ir jāatpūšas un jābūt labam miegam...bez ķīmijas, bet tautas līdzekļus lietojot. Ieteiktu sameklēt citu labu ārstu un parādot savas saņemtās analīzes, palūgtu sniegt to skaidrojumu un tikai tad turpināt ārstēšanos, bet vispār kaut kas tur neiet kopā...

piparbecinja      Aizstaigā pie neirologa.

Kristine_78      Man palīdz slodzes samazināšana, turi taisnu muguru un pie neirologa, labs padoms

Epifanija      pie tādā slodzēm varbūt vajag arī normāli paēst...

joens    1 Mūsdienās visnotaļ ticams variants - "magnija tabletes", sportisti ļoti grēko ar visādu pulveru un tablešu lietošanu ēdiena vietā.

Epifanija    5 jaunieši vispār vairs nepievērš uzmanību, ko viņi ēd un arī tai skaitā veselībai, visi dzenās pakaļ slavai, varai, naudai...

Geisha      Kalere ir gudra daktere tikai daudz runā tāpēc rindiņā nāksies pasēdēt ne vienu vien stundu.

riks086    1 Vesiju par HIV infekciju, diemžēl, nevar izslēgt. Un tas, ka "visas šo tipu analīzes tika veiktas. Neviens no mums nav ar šīm kaitēm slims", vēl neko nepierāda - inkubācijas periods HIV (līdz organisms izstrādā antivielas, kas ļauj noteikt vīrusa klātbūtni) varot sasnegt pat 9 nedēļas, atsevišķos gadījumos vēl ilgāk.... Labā ziņa ir tā, ka laboratorijas eksperimentos vīruss jau esot uzveikts. Tas nozīmē, ka līdz medikamentu ieviešanai vēl tikai 8-10 gadi jāpagaida...

CallaLily    3 nu gan trauksme vistu kūtī bez izpratnes, kā parasti izpaužas HIV:) tā kā vīruss sabojā imunitātes šūnas, visbiežāk pacients vienkārši netiek galā ar infekcijām, un neiroloģiskā simptomātika nav tipiska, bez tam taisot analīzes "par visu naudu", visticamāk, noteica arī hiv vīrusa esamību. Ja vien tā poliklīnika nav tikpat kreisa kā autora ģ.ā.

CallaLily      nja sorry tiešām hiv agrīnā stadijā var dot neiroloģisku simptomātiku, ja norise ir akūta. bet vienlaicīgi būs arī vīrusa augsta koncentrācija asinīs (un citos bioloģiskos šķidrumos), uz ko saskries leikocīti, tā ka pilnīgi normāla asins aina nav iespējama pēc definīcijas.

kosrem      Prātīgākais būtu aiziet pie neirologa. Pie speciālista, nevis poliklīnikas. Tie tiešām neko nezina.

gunca21      vairogdziedzeris jāpārbauda,varētu būt alerģija ,pat no vēsa gaisa

modris1414      Tu saki mēs.Cik tad jūs tur īsti esat?Kā tas notiek?Vai jūs esat vairākas personas vienā ķermenī?
vai arī vairāki reāli cilvēki?

pursla      Vai limfmezgli veel ir palielinäti? Tä kä simptomi ir ne tikai vienam cilveekam, dereetu labäka infekcijas anamneeze. Sepse? Ja jau sirds parädiibas un vispäreeji simptomi, kas turpinäs joprojäm.Dereetu pasham redzeet vaajinieku(s), izmekleetun nopratinät. Diemzheel, päräk maza anamneeze.Limfmezgli veel ir?

annija005      Kā ar vitamīniem...vai pietiek??
Manuprāt stipri daudz, vismaz pirmajā mēnesī vajadzētu padzert bioloģiskos vitamīnus(ne sintētiskos ne, pussintētiskos).
Asinis ir pirmais,tad obligāti kas ar aknām un nierēm???
!!! Omega3, kalcijs + magnijs+D vitamīni, C vit., B vitamīnu (pilnu kompleksu),Selēnu, A vit.
Papildus vari palietot.... ķiplokus,mārdadža eļļa.
Tas iesākumā labi palīdzētu.gan iztīrīt asinsvadus(limfmezgli) gan sirdij gan nerviem un paralīzei gan acīm un t t.
Ja interesē kas vairāk piem kādas devas raksti man, ja nē.....tad cīnies pats.

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu