Nagu sēnīte

Sveiki, diezgan bieža parādība kā nagu sēnīte, mani ir nomocījusi un esmu apņēmies to labot, varbūt kāds var ieteikt kādu ļoti efektīgu medoti , kā tikt vaļā no šīs zarazas. Lasiju, ka vajagot uzlabot imunitāti, tad nu arī jāķerās klāt šai lietai un varbūt varat padalīties ar savu pieredzi, kā mājas apstākļos to vislabāk darīt. Un varbūt kāds var ieteikt labu ārstu Rīgā pie kura var pakonsultēties, jo cik zināms, katram ir individuāli jāskatās...

Imads  1   Hm, ne vienmēr ir tā kā izskatās! Cilvēkam zem īkšķa veidojas tukšums, smērē etiķi, jodu, nepalīdz! Aiziet pie dermatologa - esot sēnīte! Sapērk cilvēks dārgu Locaril laku, vēl pret sēņu ziedes, nemainās nekas! Aiziet pie podologa ar pieredzi un tas uzreiz pasaka ka nav sēnīte, bet nepareizs pēdas noslogojums (īkšķa kauliņa dēļ). Tā kā ieteicams būt uzmanīgiem ar @rsta izvēli.

Drole      > 20:37

A) etikjis : https://www.wikihow.com/Cure-Toenail-Fungus-with-Vinegar

B) dieeta : https://youtu.be/GXupsxnQLwY?t=264

jurks      Nežēlīgs paņēmiens ar ziepzālēm ( nātrija hidroksīdu) ar adatas asumu tieši uz saknīti! Un vēl ar struteni svaigu, nolaužot parādās dzeltena sula, tā izdedzina to! Pirms tam var ar adatu paurbināt sēnīti, lai efektīvāk iedarbojas strutene!

Lelde_  2   Ak dievs kādas šausmas jālasa, 500€ par vienu nagu. Pie podoloģes jāiet, man zināmas. Pati redzēju kā sievietei gados izārstēja visu nagus kājām ar Duofilm. Katru mēnesi jāatrādās podoloģei. Kamēr izārstēts 100%.

Geisha  1   Pareizi runā Imads. Man laboratorijās analīzēs neuzrādīja nekādu sēni, bet kas par zarazu nezinu. ...un sēņu līdzekļi arī nelīdz. Laikam tomēr būs jāizmet ārā visi zābaki, kurpes un čības ar visam zeķēm.
17,06 es savus 6-7 gadus katru mēnesi pediķīru taisīju profesora Jāņa Ķīša klīnikā. Sertificēta podoloģe. Tiešām gudra, akurāta un centīga meitene, bet pāris mēneši un ....Sveika Gauja!

uzplanaledus  2 1 Iespējams, ka kāda sēnes spora tomēr paliek, un labvēlīgos apstākļos tā vairojas atkal. Tāpēc varbūt vajadzīgas tās iekšā dzeramās zāles, lai iznīcinātu pavisam. 2019-02-28 00:27

Geisha    1 00.27 tās iekšā dzeramās zāles pamatīgi aknu noēd. Vai ir to vērts? 2019-02-28 10:26

uzplanaledus      Geisha, es domāju, ka nav vērts, jākopj nagi un tad jau ir ok. 2019-02-28 16:25

abekasova    1 Man kādreiz bija nagu sēnīte, nepalīdzēja ārstu ieteikumi. Braucu pie tantītes, viņa man ieteica (aloju), patiešām palīdzēja. Tagad nags jau ir vesels. Iesaku! 2019-03-01 09:14

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu