Badošanās un iziešana no tās

Kāda šeit klātesošajiem ir pieredze ar atsākšanu ēst pēc nedēļas neēšanas?
Es te plānoju sākt ar augļiem, bet īsti nav skaidrs, cik daudz un ko.
Idejas, ieteikumi, personīgā pieredze?

p.s. tas netika darīts ne vīriešu, ne svara dēļ. :)

vilx    2 Vot lasu un brīnos, sieviešu loģiku nekad man neizprast.... Tiešām ,patiešām, nevienai nekad nav bijusi darīšana ar tukšu kuņģi, kad organismam jāatsāk baroties?????? Nevienam radiniekam vai pašai nav griezta aklā zarna, pašas vai draudzeņu bērniem nekad nav bijis Rota vai kāds cits vēdera vīruss???? Bet kas jāēd un no kā jāizvairās, kad sāk bērnu barot lai bērnam nebūtu stress un neveidotos alerģijas no tā piena - to dzemdību namā māsiņas jaunajiem tēviem liek gandrīz no galvas iekalt.

Letija  9 3 Bija 3 dienas pilnīgi bez ēdiena, kaut kad sen atpakaļ.
Viss pilnīgi normāli, sajūtas labas, varētu turpināt.
Atsākot - dažas glāzes vieglas, neskābas sulas (kas būtībā tas pats pomelo vien ir) un tālāk pēc sajūtām - ķermenis pasaka priekšā - gribas, ko vieglu, katram tas var būt kas cits.
Un galvenais jau ir tas, ka atsāk ēst pavisam, pavisam nedaudz, pat ne tik svarīgi -ko.
Pats par sevi jau saprotams, ka neko asu, skābu vai taukainu.

Nevaru saprast to kategoriskumu te dažiem, un tad vēl tās diagnozes!
Ja cilvēks jūtas viegli un labi, kādreiz pamēģinot neēst kādu laiciņu - kas tur tik satraucošs varētu būt pārējiem, ja nu vienīgi kāda skaudības deva vai mūždien pamācītvēlme.

fargo_pa  3 6 un nevajag pazemot veģetāriešus. jo tur ir racionāls pamats tam. to var saprast, tur ir sava loģika. tas vismaz saskan, kad cilvēka pārliecība ir ne tikai vārdos, bet arī darbos.
bet arī otrādi. viņiem nevajadzētu nievāt gaļēdājus, jo tadi ir mūsu ķermeņi, nevis kā govīm, bet kā lauvām. atver muti, paskaties uz saviem zobiem! tu esi visēdājs. no dabas. Dievs tevi radīja tādu.
cik vielgi mēs spējam uz līdzenas vietas padarīt no citiem ienaidniekus bez jebkāda pamata. ja grib, lai ēd priežu mizu. bet. slikti ir tad, ja cilvēki badina mazus bērnus, kam tās vielas vajag un taukus viņiem smadzenēm. bet atkal, ar veģetāriešiem te nav problēmu, jo viņi ij olu var uzēs, ij sieru. problēma ir ja cilvēks ieiet veganismā. bet pat ne tur, bet ja to kinderiem uzspiež.
bet visa veģetārieši vs gaļēdāji drebeņa ir tukšums, kas tikai uzkurina nevajadzīgus strīdus.

ube  2 12 Eksperimenta rezultāts redzams tāpat. Neiecietība. Arī tā ir pieredze.

Letija  4 1 P.S.
Veģetārisms un vegānisms nav viens un tas pats, pirmkārt.
Otrkārt - badoties var arī gaļēdāji (nu, būtu pat vēlams!).

Tessa  2 7 vilx, ta nav badošanas ka tada (tevis nosauktie gadijumi) un ta nav eksperimentala badošanas, kas vien jau uz daudz ko norada.
pirms un pec operacijam vai narkozes, vai kadam manipulacijam tas ir jadara. kad piedzimst berns ar jauzmanas, bet aj ka gribas to pupinjzupu!
bet ja cilveks taisa eksperimentu ar savu rumpi, budams tievs? kas tas ir? kapec nevar neest tas friškas daudz? kapec nevar dziivot ar meeru?
ok, gavenis pastav. to atbalstu, ja cilveks velas paarstet gremošanas traktu, piemeram. bet vnk tapat neko neest?

ketija64  4 2 Es arī esmu daļēja veģetāriete,neēdu gaļu un miltu produktus. Atsākt ēst pēc badošanās var ar kefīru ,biezpienu utt.

Lapsa18  4   Esmu lasījusi par àrstniecisko diētu ar ūdeni uz 40 dienám,pēc tam viscietsirdīgáká dièta.Tur zaudē 40 kg.

neko    11 ar ūdeni uz 40 dienám,pēc tam viscietsirdīgáká dièta.Tur zaudē 40 kg.
----
Ja sākotnējai svars bija 55 kg, pēc 40 zaudēšanas... sanāk cik? Droši zini, ka tā ir diēta? Vairāk izklausās pēc mūmiju balzamēšanas metodes:)

Tessa  3 1 cik ir jasver, lai priecatos par minus 40 kg? 200?
otrs jautajums: ka var noest tos 200, lai pec tam spidzinatu sevi?

vaitiesam      Atcerējos ka armija bijām izmesti kalnos, un nebij iespējas mums piegādāt rijamo, arī pasi nespējam izkustēt no vietas. Pēc pāris dienām es plūca kaut kādu savvaļas ķiploku, lociju iekšā un tad vēmu āra, tad plūca jaunu...🤮
A ka notiek tā ķermeņa attīrīšana. Tik ne ieteikumi no aivara, baidos ka kirdigs galva iemetisies, un saksu tādus pašus tekstus rakstīt.🤔

RRAGANA      Vaitiesam armijā? Varbūt tas tomēr bija kariņš? 🙄

rokons  4 6 Ir vairākas diētu skolas, dažādas pieejas, bet vēlams to darīt profesionāļu uzraudzībā.
Barošanās režīma krasas izmaiņas var radīt komplikācijas pat tur, kur tas līdz šim pašam pat prātā neienāca.
Un vissvarīgākais, kā saglabāt iegūto rezultātu. Parasti tas neizdodas

_Krasula_  3 4 Palasījos par to keto (tauku) diētu. Es domāju, ka es kā veģetārietis to mierīgi varētu pievarēt. Biezpiens, siers, kefīrs, majonēze, valrieksksti - tie ir mani ikdienas produkti. Jāatsakās tik no maizes, kartupeļiem, olām, auzu pārslām./c/
--------------------------------------
Es arī palasījos. 75% no šīs diētas jāsastāda taukiem, olbaltumvielām tikai 15. Tad jau kā veģetārietim būs jāēd sviests vai margarīns karotēm un jāizdzer pa puslitriņam eļļas dienā.
Var jau. Bet, vai vajag? Neiesaka šo diētu izmantot bez ārsta konsultācijas. Ilgtermiņā vēl jo vairāk. Re:https://www.santa.lv/raksts/ievasveseliba/uzturs/modes-dieta-keto--vai-efektiva-26733/

_Krasula_  1 3 P.s par tēmu nav ko teikt-nebadojos un nedomāju to darīt.

Aurora  1 2 ļauj minēt...naudas dēļ?

av2  1 8 Sabiedriibaa kautkas iet greizi pavisam.Paziistu jaunus cilveekus, tievus, bet redzi, ssito neediis, un ssito nee,tas kaitiigs, un taads neder un veggetariesu idejas sludina, un veel badojaas. taads apseezzaas pie galda, un izkkengaa vissu, kas uz sskkiivja :( Varbuut veell...galvu jaaiever vinniem durviis, pilnai laimei, a?
Pasualee nav tikai balta, un melna. Pasaule ir lloti kraasaina tomeer, issteniiba !

mikse  2 1 Vēl jau ir griķu biezputra un piena zupa ar dārzeņiem, āboli . 3 dienas un var ēst kā parasti, tikai nevajag tos frī un pārējo neveselīgo, lai atkal neuznāk vēlme badoties.

Aurora  2 7 Lēta notievēšanas metode ir fizisks darbs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu