Vai tad citu slimību vairs nav?

Ar to sūdkroņa vīrusu tiešām visi ir konkrēti nojūgušies.Vienam manam paziņam palika slikti.Stipri sacēlās asinsspiediens un izsauca ātros.
Atbrauca trīs purni maskās un pirmais uzreiz vai esot kroņa vīrus.Šams nu nē tak,sen jau mokoties ar asinsspiedienu,zāles dzerot tik šoreiz tā sliktāk palicis.Ar visām varēm gribēja ņemt uz slimnīcu gan viņu,gan viņa sievu ar.Sievai ar izmērija temperatūru.Tad nu kaut kā izdevās atkauties ka uz ārzemēm nav bijušu un visu laiku izolācijā,nu tad sacījuši lai vairāk tādu nenopietnu iemeslu dēļ kā asinsspiediens(un tad jau laikam infarkts un insults ar nesaucot,jo tgd tak topā KROŅAVĪRUSS-citas kaites laikam vairs nav??

siikaa16  4 15 Izsaukt "ātros" un spirināties pretī, neloģiski.
Ar augstu asinsspiedienu ved uz slimnīcu. Ar koronavīrusu var būt slims, bet nezināt. Tavs draugs ir riska grupā. Tiešām, lai vairs nesauc, ja nemāk uzvesties.

Julianna  5 5 Kad cilvēkam uztaisa analīzes un izrādās viņš rezistents uz daudzām antibiotikām, muļļājas nevar plaušu karsoni izārstēt. Cilvēks dievojas, neēdu saujām antibiotikas, toties ēd gaļu, kurā tās mudž...palasi pazeminošā asinspiediena zāļu anotāciju -- tiklīdz jūs atcelsiet zāļu lietošanu, asinspiediens tut kak tut.

Drole    1 >22:34

taa vietaa, lai saliidzinaatu zirnjus ar kaapostiem, komentators izskaidrotu, kaapeec blakus valstiis rezultaati tik manaami dazhaadi

Beljgjija (11.5 milj iedz) 41 000 slimi/6000 mirushi , policejisks rezhiims.
Holande (17 milj) 34 000/4000 , lockdown izsludinaats, bet tiek draudziigi ignoreets
https://youtu.be/R7kFzfE6Y8o

Tessa  16 9 novelu, lai tie tris purni maskas (c) pie tevis, ja gadijuma kas, aizbraukt nepaspej.
tas tev bus par tavu necieņu pret tiem, kuri tagad bez atelpas ruka, riskejot ar savu dziviibu. karma kuce :)

puuuka    8 Bump...vīruss ir,un viņš ir briesmīgs.Mana draudzene ,kura dzīvo Īrijā nu jau ilgu laiku ir slimnīcā,Limerikā.Divas nedēļas mājās,ar augstu 39-41 temperatūru,kuru nevar dabūt zemē ne ar kādiem līdzekļiem,,ārsts uz māju nenāk, konsultācijas pa telefonu,pēc divām nedēļām aizveda uz slimnīcu,divas nedēļas ļoti smagā stāvoklī reanimācija,tagad notiek atveseļošanās proces,plaušas ir pilnas ar asins recekļiem,kuri radušies sprāgstot olveolām(visus tos sprādzienus plaušās viņa dzirdēja),pagaidām vēl 50% plaušu ir pilnas.Es ar sākumā to visu uztvēru ne visai nopietni,bet nu man ir citi uzskati.

saulite34  5 2 Bumpastiks,tam tavam paziņam ,lai nesaceltos asinsspiediens,varbūt kaut kas jāmaina savā domāšanā un dzīvesveidā,nevis jāapsaukā ārsti.

Litija  2 2 TA korekcija defaultā pieder pie simptomātiskas th, jo TA ir slimību pavadošs sindroms. Izņemot esenciālo=neizskaidrojamo arteriālo hipertensiju, kura patasti ir iedzimta. Tāpēc visefektīvākā TA th metode būtu pamatslimības, kas nu kuram tur ir (asinsrite, kardioloģija, mazkustīga dzīvesveida sekas:) izārstēšana. Izārstējot iemeslu, pazustu arī sindroms. Daudzos gadījumos tomēr nav laika gaidīt uz cēloniskās th efektu vai dažos gadījumos cēloni novērst/ izārstēt tā pilnībā nav iespējams, tad nu lieto simptomātisko TA korekcijas th-asinsvadu paplašinātāji u. c. Protams, tos atceļot, TA uzlec izejas stāvoklī. Bet tos nelietot labs ĢP aizliegs, jālieto ir, jo paaugstinātais TA rada dažādas t. sk. dzīvību apdraudošas sekas sirds asinsvadu sistēmā.
Puuka, esmu nepatīkami pārsteigta P;Varbūt vaina smagajai norisei ir ķeltu doku nolaidīgā attieksme pret pacientu, sevišķi to no austrumu bloka (man pašai pie ars eritromicīnu gribēja iesmērēt, bet maniem paziņām atteica traumu apstrādi, nācās iztikt ar tautas līdzekļiem, līdz tiek līdz lidostai.
Par saindēto gaļu piekrīt, jāpērk tikai no zemniekiem. Lētajai maksimas utml gaļai ir īpašība strauji sarukt cepšanas procesā, kas pierāda, ka bijis nedabiski liels šķidruma saturs

anis    4 07:42-tā tas notiek-kamēr neesi pats saskāries tuvāk,īsti par pilnu neņem. Vai nav labāk nedaudz aizdomīgi izturēties,kā vieglprātīgi iekrist? Tur jau tās šausmas ar vīrusa straujo iespējamo izplatību-ko tad? Pat vieglas gripas nekontrolēta epidēmija spēj paralizēt valsti.

puuuka      Litija,Īrijā ir ļoti augsts medicīnas līmenis,gan Limerikas slimnīcā,kur izbūvēja veselu reanimācijas bloku,kāt jau esošajam(ne Covid,tad tādas vēl nebija),ar speciāli aprīkotām palātām,kur gultas grozās visādos veidos,ar vibrāciju,lai nerodās izgulējumi un apsildāmu matraci,bet visādu iekārtu tajās palātās ir ļoti daudz,katrā palātā(stikla būri)visu dienu un nakti sēž māsiņas(uz maiņām).Arī Dublinas onko centrā strādā ļoti augsta līmeņa ārsti(par citām slimnīcām nezinu teikt).Tā kā par nolaidību šeit neiet runa.Pret Covid nav zāles,tāpēc ārsti cīnās ar nezināmo,antibiotikas iedzen vīrusu vēl dziļāk plaušas,daudzi to nezin(mājas apstākļos lieto antibiotikas),tāpēc rodās sarežģijumi un smagas sekas:(

av2  2 13 Pa lielam, viirus ir, tikai apmeeram 1/2 gadiijumu ir , kad tiessi tas viirus "vainiigs". Paareejais viss ir 7x paarspiileets. Masveida panikas leekmes sindroms.
Es jau te rakstiiju, nezinkaapec es nepaziistu nevienu, pilniigi nevienu cilveeku, kurss buutu saslimis, vai pat nomiris ar to , tipa, "viirusu" manaa Nnujorkaa. Lai gan tv bazuunee, ka te vienkaarssi visi mirstot, kaa mussas, ash...2000 cilveeku diennaktii. Pagaajusso nedeellu saaka taisiit citus testus te, uz to, vai ir antivielas cilvekam jau izstraadaajussaas organismaa, tipa, ka ir jau izslimots. Un , "tavu briinumu" :)) , izraadaas, ka taadas ir katram 4turtajam cilveekam jau sen dienas organismaa....Izslimojussi , pa kluso ?
Kaa jau teicu, parunaasim par sso te "viirusu" peec gadiem diviem , kad...cerams viss buuus naacis gaismaa. Punkts.
Paareejaas slimiibas....varot pagaidiit.Tiessam ? Arii sirds ja saak chakareeties, vai parastas saauksteessanaas , un "nolauzta"... kaaja arii ? Un par taadaam situaacijaam tiessam zinu. Pazinnai noluuza zobam pamatiigs gabals, un nu griessas meelee liidz asiniim utt , bet pie zobaarsta vienkaarssi nav kur tikt, viss ciet :( Aaksti , vairaak nekas :(

ketija64    6 Tāpēc jāiet pastaigāties, katru dienu vismaz 2 stundas svaigā gaisā! Pastaigas labvēlīgi ietekmē asinsspiedienu!

Epifanija  1 4 Un kas tad bija pirms uzradās šis bieds, kur ārstiem apsolītais algas pielikums? Valdības solītais makā nenonāca, ārstējaties tagad paši kā protat!

DanaL  7 5 Ak tad "purni maskās"... Protams, operatoram taču no telefona sarunas bija jāsaprot, ka cienījamais draudziņš, atšķirībā no citiem, ir imūns pret infekcijām, bet mediķiem šā ievērojamā cilvēka priekšā jānovelk spectērps...

Vispār izskatās, ka draudziņam vienkārši sagribējās pabraukāties ar ātrajiem, ja jau pats labāk par ārstiem zina, kas viņam kaiš vai nekaiš.

Litija  1 4 Nu kas tas vispār par stilu-telefoniski ārstēt. Šajā gadījumā tieši tas bija par iemeslu slimības progresam-vīruss vnk nokāpa no augšējiem elpceļiem plaušās. Līdz apsildāmajam matricim pacients gandrīz netika:)
Ar 100% pārliecību saku, ka šī pandēmija ir šķībacaino projekts. Pasaules vienīgā pareizā reakcija būtu uzlikt 0% kvotas ķīnīzeru iebraukšanai jebkurā citā valstī atskaitot ķīnu!

saulite34  6 4 Es pats maijā esmu pierakstīts uz šādiem tādiem izmeklējumiem un daudzi citi arī,bet KAD TIKS?Vai tad cilvēkus neārstēt nav noziegums?[c]

Bumpastiks, varbūt mazāk šeit lielies ar to savu neesošo mīlu un mazāk satraucies par citiem cilvēkiem,bet lieku reizi pavingro,izej pastaigāties,mazāk ēd ,pamaini pats savu dzīvi un varbūt nevajadzēs pārmest ārstiem ,ka viņi tādu sliņķi kā tevi neārstē.

AivarsN  5 9 Katru gadu pavasarī visā pasaulē uzliesmo elpceļu slimības un palielinās mirstība. 2016. gada pavasarī ap šo laiku nomira vairāk slimnieku, kā tas ir tagad. Taču neviens traci necēla. Statistikā nonāk tikai smagākie gadījumi, kuriem jau pirms tam bijušas citas saslimšanas. Varbūt jau kāda trešā daļa Latvijas iedzīvotāju ir nemanāmi pārslimojuši Covid19. Uz antivielu klātbūtni jau testus netaisa. Nez ko izdomāts vēl pēc mēneša, vai diviem, kad lielākā daļa jau būs imūni un vīruss kapitulēs? Baumo, ka rezervē tiekot turēts vēl briesmīgāks vīruss, kurš reāli samazinās planētas iedzīvotāju skaitu par kādiem 2,5 miljardiem. Kamēr Geitsu kantori neiesēdinās, kopā ar visiem sponsoriem, tikmēr miera nebūs. Jau vairāk kā pusmiljons parakstu par to ir savākti.

ThisLove  3 5 neklausies uz maniem vārdiem, skaties uz maniem darbiem
nav svarīgi, kādas kaislības virmo medijos visā pasaulē ap un par pandēmiju.
svarīgi ir tikai fakti. un tie ir tādi, ka 1. uhaņā šķ-jiem sū ir virusoloģijas laboratorija 2. uhaņā sākās pandēmija 3. ķīnīzeri tika cauri salīdzinoši viegli, kaut gan gaiss pārpiesārņots un pārapdzīvotība milzīga. Pievērsīsim uzmanību, ka citur pasaulē vissmagāk cieš pārapdzīvotie reģioni. Un upuri jāskaita nevis absolūtos, bet relatīvos skaitļos, lai nav jāsalīdzina burkāns ar ***. Tātad visticamāk šķībacainie apgādāti ar vakcīnu, ko arī neuzkrītoši,iespējams, izmantojuši, kamēr pārējai pasaulei draudzīgi piedāvā bezvertīgas maskas, lai pārējā pasaule vēlāk aplaudētu ķīniešu invāzijai tajā. Bet varbūt viss izstrādāts vēl augstākā pilotāžā, šķībacaino vidū šī konkrētā SARS grupa jau izsenis cirkulējusi radot dabisko pūļa imunitāti. Tad nu atliek palaist to tautās-pārējā pasaulē, kur neimūno indivīdu vidū tas pielīdzināms bioloģiskam ierocim. 4. Jau sen zināma tāda problēma, kā ķīnas pārapdzīvotība un neuzkrītoša invāzija it visur, kur tas tiek atļauts, kā arī vecās eiropas populācijas novecošanās. Ak, kāda sakritība, ka vīruss pļauj vecos un citādi slimos. Atbrīvojas vieta jauniem veseliem....ķīnīzeriem, kuriem jau sen un jau ;loti stipri par šauru savā piesārņoptajā bezmežu bedrē.

kuks10  3 2 Nesen bija jubileja dižvadonim ļeņinam,un viņam bija labs jautājums-kuram tas ir izdevīgi?Saliekot pa plauktiem.Pašlaik redzot Latvijā notiekošo,kuras sia iestādes dabūja,dabūs lielo haļavo naudu miljoniem?!Kam tiks pēc tam?Nākamais kāpēc aizņemties ,un glābt kaut kādas iestādes,kas jau no 91.g. tiek dotētas un glābtas bez jēgas?Beigās ,Tautai tāpat nāksies visas šis dzīres atmaksāt caur nodokļiem..Kāpēc mediķiem,kas it kā cīnās pirmās rindās ir zirov,zirov. Neticu sazvērstības teorijām,bet tomēr visi saziņu līdzekļi tik bazunē C-19,tā pilnīgi,ka veselais saprāts jau daudziem ir atslēdzies..)))Tā zaraza ir,bet sekas un putru nāksies mums izstrebt..Kam tas ir bijis izdevīgi ,redzēsim pēc pusgada!?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu