Vai tad citu slimību vairs nav?

Ar to sūdkroņa vīrusu tiešām visi ir konkrēti nojūgušies.Vienam manam paziņam palika slikti.Stipri sacēlās asinsspiediens un izsauca ātros.
Atbrauca trīs purni maskās un pirmais uzreiz vai esot kroņa vīrus.Šams nu nē tak,sen jau mokoties ar asinsspiedienu,zāles dzerot tik šoreiz tā sliktāk palicis.Ar visām varēm gribēja ņemt uz slimnīcu gan viņu,gan viņa sievu ar.Sievai ar izmērija temperatūru.Tad nu kaut kā izdevās atkauties ka uz ārzemēm nav bijušu un visu laiku izolācijā,nu tad sacījuši lai vairāk tādu nenopietnu iemeslu dēļ kā asinsspiediens(un tad jau laikam infarkts un insults ar nesaucot,jo tgd tak topā KROŅAVĪRUSS-citas kaites laikam vairs nav??

ThisLove  5 2 Aivar, tu ne to vietu piesedz! Iespējams, ka tieši īstie vainīgie izmanto taktiku "uzbrukums ir labākā aizsardzība." Kāpēc gan tu uzskati, ka suņēdājiem varētu būt kas svēts? Zini, kā ķīnīzeri nogalina upurus? Nē, ne jau eleganti nošaujot, bet perversi atspārdot maisā. Tās ir viņu tieksmes un vērtības. Un tagad varbūt apmelo Ameriku.

ketija64  3 6 ThisLove
Fui ,nu ka var tā runāt:
"Zini, kā ķīnīzeri nogalina upurus? Nē, ne jau eleganti nošaujot, bet perversi atspārdot maisā. Tās ir viņu tieksmes un vērtības."
Neesi bijusi Ķīnā ,nezini tur kāds cilvēku dzīves līmenis ,tad nevajag te liet.

Julianna  6 1 Krievus mēs jau izbaudījām, amerikāņus tagad, kaut kur piekrītu Thislove viedoklim, ka iespējama ķīniešu ekspansija. Sākotnēji bija aizdomas, ka amerikāņi pasākuma režisori. Bet nē. Domāju tas ir Putina un Si projekts. Kaut esmu mācījusies ķīniešu Cigun, tomēr man personīgi daudz pretenziju pret viņu attieksmi. Piemēram par savvaļas dzīvnieku (tīģerīšu) nogalināšanu peļņas nolūkiem. Ne velti Bacjka Baltkrievijā liek mācīties ķīniešu valodu.

AivarsN  6 5 Es neaizstāvu Ķīnu. Dzeltenā rase jau kopš seniem laikiem ir pierādījusi, ka tai uzticēties nevar. Piedevām, sātanisti jau sen Ķīnu kontrolē un izmanto saviem netīrajiem mērķiem. Nav jau noslēpums, kam patiesībā pieder tā Uhaņas laboratorija. Runa ir par to, ka praktiski visas valstis ir zaudējušas savu neatkarību un vairāk vai mazāk pilda globālistu uzdotos mājasdarbus. Cīņa jau sen vairs nenotiek starp valstīm, bet starp cilvēkiem un globālajiem parazītiem, jeb sātana pielūdzējiem. Pēdējā izšķirošā cīņas fāze notiek mākslīgi radītā vīrusa trakuma aizsegā. Ja pietiek laika un pacietības, iesaku paklausīties šo zinātnieku.
https://youtu.be/pawtJ8mJ2zk

DanaL  3 1 AivarsN 11:02

No kurienes tā statistika (avots) par mirstību no elpceļu slimībām 2016.gada pavasarī?

uzplanaledus  2 3 Ja vakar bija 6 saslimušie, tad šodien 20. Mēs neviens nezinām, kādā stāvoklī viņi ir, bet spriežot pēc daudzuma slimnīcā, retam kam ir smaga forma. Es par 99% esmu pārliecināta, ka kovids man jau ir bijis, jo divas osobas manā darbavietā pēc ceļojuma nesēdēja karantīnā, viena klepo vēl tagad, bet visi pārējie dzīvi (2m distance netiek ievērota). Taču pa stūriem runājot, atzīstamies tuvākajām, ka kaut kas dīvains bija, muskuļu sāpes, kakla sāpes, nogurums, bet ne klasiskā versija.
Paliek tas 1%, kas tomēr liek šaubīties un baidīties. Ja nu tomēr nē.
Attiecībā uz pārējām slimībām, žēl, protams, to, kam patiešām vajadzīga palīdzība, bet ar sīkām kaitēm izrādās, pie ārsta nemaz nav jāiet.
Man arī sāp plecs šobrīd, ļoti daudz darba ir šajā laikā, varbūt sastiepu. Nu apsveru, ko uzkrāmēt, vai māla kompresi, vai olfena plāksteri.

balzaka44  4   Es rakstīju, penicilīns un lizols darīja brīnumus + hlors!
Neapstrīdu domu ka ir kas labāks, bet tagad tas labākais maksā, ko ne katrs var atļauties. Kurš nevar, tam... kirdik un viss. Pie tam arī ārsti bija gana uzmanīgi, jo bija tikai penicilīns,tagad ir labākas un doma: zāles labas ai būs labi!

Letija  8 6 Par tiem purniem maskās - lai iznāk tā kārtīgi nožēlot sacīto!!!
Pilnībā jāpiekrīt Tessai!

P.S. Un sveiciens manai gandrīzvārdamāsai!

Epifanija  2 2 A kā tas ir atbrauc un uzprasa vai nav koronavīruss, vai tad tas nav mediķiem jākonstatē - ir vai nav? Interesants piegājiens šādi noteikt diagnozi...🤔

dabasmiilis  6 4 Ļaunajām ,garajām mēlēm liktu nedaudz aizdomāties - KARMA VISU DZIRD un sodīs ar bumerangu ,kad vismazāk to gaidīsiet!
Un Karmai nepatīk ,kad viņu apsaukā!
Ticiet man - es tikai starpnieks!

Tessa  14 18 tups(-a) esi tu, apsaukajot mediķus. tups, rupjš, jels, pretiigs radijums.

Tessa  8 12 bumbastik(-a), tavi informetaji nav uzdevumu augstumos, vai nu iznesa tevi cauri, kas, visticamak, ta arii ir :DD

DanaL  8 12 Bambal, beidz taču liekuļot. Mēģina sākt ar globālām problēmām, beidz ar savām apenēm, liekot saprast, ka pats ir vismaz lambordžīni autosalona īpašnieks.
Un šis "jebkurš darbs ir cienījams" blakus "purni maskās"... pretīgi lasīt.

afrodithe  7 9 18:31
"....purni maskās", "...gan jau tava ļaunā mēle tāpat iesprūdīs kādā tirsas caurumā...(c)" u.t.t. -
tā vienkārši Bumsienes ieskatā ir leksika, kuru jālieto, lai pārlicinošāk izskatītos pēc veča, varbūt pat pārākā mačo.

siikaa16  1 6 Visas ku-kū slimības vēl progresē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu