Vai tad citu slimību vairs nav?

Ar to sūdkroņa vīrusu tiešām visi ir konkrēti nojūgušies.Vienam manam paziņam palika slikti.Stipri sacēlās asinsspiediens un izsauca ātros.
Atbrauca trīs purni maskās un pirmais uzreiz vai esot kroņa vīrus.Šams nu nē tak,sen jau mokoties ar asinsspiedienu,zāles dzerot tik šoreiz tā sliktāk palicis.Ar visām varēm gribēja ņemt uz slimnīcu gan viņu,gan viņa sievu ar.Sievai ar izmērija temperatūru.Tad nu kaut kā izdevās atkauties ka uz ārzemēm nav bijušu un visu laiku izolācijā,nu tad sacījuši lai vairāk tādu nenopietnu iemeslu dēļ kā asinsspiediens(un tad jau laikam infarkts un insults ar nesaucot,jo tgd tak topā KROŅAVĪRUSS-citas kaites laikam vairs nav??

Litija  2 3 šausmīgi daudz kaislības virmo. lūk. sižets par kaislībām:
http://labsa.awardspace.info/gram_plaukts/katalogs.php?f=14&p=2
bet par korona vīrusu-pasaulei nav pienākums pierādīt, ka vainīgi ķīniešu sū. Ķīniešu s-iem ir pienākums pierādīt pasaulei, ka nav vainīgi. Pieklājīgi, godīgi, ar faktiem, kas laikam gan nebūs iespējams. Iespējams toties rādīt ar pirkstu uz globālo opozicionāru ASV. Zemisku šudu izgājiens. Pat alkaeda sen būtu uzņēmušies atbildību:)))
Nevienu šķībacaino LV, ja gribam nākotni.

Magda555    5 Šausmas!Tagad katrai hroniskai kaitei uzklās pa virsu vīrusu! Es līdzīgu,ko dzirdēju no paziņas.Kaut kam bijis tāpat.

ThisLove  3 5 ķīnā ir tāda diktatūra, ka mats no galvas nevar nokrist, varas iestādēm nezinot, un jūs gribat teikt, ka šķībacainie atļāva Bilam Geitsam noteikt, ko sintezēt viņu vīrusu laboratorijā. Apmelot arī vajag eleganti.
viennozīmīgi atbildība par visām pasaules nāvēm šīs pandēmijas sakarā, kā arī par materiālajiem zaudējumiem un bankrotiem jāuzņemās ķīnai.
kaut gan...attiecībā uz materiālajiem zaudējumiem....jādala atbildība ar banānu valstiņu valdību aparātu fiksajiem prātiem ((( Iespējas sakatīt māk, morāles nav, nu, kā mūsu ex ves ministre

Litija  2   nav iespējams, 22:45. vīrusu var noteikt pat ar vairākām metodēm. kamēr nav pierādīta vīrusa klātbūtne, tikmēr dokumentos taču ne1 doks neraksta covid 19 dg;
Ja mums iebraucējiem karantīna 2 ned, tātad lietojam metodi, kur jāgaida atbilde 14 d, =nosakām specifisko AV klātbūtni asinīs.

ube      Av2, zobārsti strādā, ne visi, bet atrast var. Ja vien tiešām ir vajadzība.

MrJones  7 8 Shis laiks loti labi paraada, kas ir kas....kameer politiki baazh miljardus savaas kabataas, aunu bari un aaksti speelee teaatri peec viniem uzrakstiitaa scenaarija,....kuri domaa, ka sisteema ir vinu DROSHIIBA - mamma un paps, kas vienmer paruupeesies ja buushu labinshs un paklausiigs. Gruuti pienjemt faktu, ka shai (peec juusu uzskatiem) droshajai, uzticamai, pedofiilu, saatanistu klikjei patiesiibaa nospljauties par jums katru, viniem ir tikai auksti apreekjinaats, ieprieksh izstraadaats plaans, kurshs pateicoties aunu padeviibai ari nostraadaa..! :(
Tikai meenesis - 2 biku jaapaciesh un viss buus kaa ieprieksh,,...nuja..protams.....,tu pat nezini, kas ir tavs ienaidnieks,...kaut kaads mistisks viiruss, Kjiina,,....varbuut pat kaada pensionaare, kura nejaushi neieveero to idiotisko 2m distanci...? Kaadreiz, kad izsuutiijumaa veda ar lopu vagoniem ari kaiminjshs kaiminju stuchiija, jo redz likaas, taa ir PAREIZI,,...daru labu darbu!! Tikai peec gadiem, kad sisteema sabrukusi, redzi cik tas nozheelojami,,...tad jau viss par veelu,,... Cilveeks sadara tik daudz glupiibu savas nezinaashanas deelj,,....veesturee tik daudz kliedzoshu faktu virkne, kuriem vnk. nebija jaabuut,....bet.....vinu tur IR....TUPUMA DEELJ!!!!! Taapat ari tagad redzams, kuri ar lielaako prieku skries vakcineeties,,....veel visus savus tuviniekus aizraus liidz....................... kjirzakas smaids paari visam paarklaajas... :(
....................
Open your eyes, open your mind
Proud like a god don´t pretend to be blind
Trapped in yourself, break out instead
Beat the machine that works in your head

Litija      nu tad ar piekrišanu vakcinācijai jārīkojas tāpat kā ar piekrišanu pirkt putekļusūcēju-iepriekš jāsazinās ar vakcīnas izplatītāju oficiālā vēstulē, minot arī visas negatīvās references un lūdzot izskaidrot sastāvu un darbības mehānismu:
Ja neko neatbild, situāciju parādīt......vismaz Bez Tabu (sorry, neskatos, bet tad noteikti sākšu!!(

RRAGANA  1 3 Litij->
“ Lētajai maksimas utml gaļai ir īpašība strauji sarukt cepšanas procesā, kas pierāda, ka bijis nedabiski liels šķidruma saturs”

Ir tāds vecu ļaužu padoms: lopiņu vajag kaut augošā mēnesī, tad gaļa cepot nesarūk. Dilstošā mēnesī kautais lops uz pannas saraujas.
Esmu pārbaudījusi, tā arī ir.

Litija      tur nav pie vainas antibiotikas, ja gaļa cepot sarūk, sorry, sajaucu. Bet gan fakts, ka gaļā vnk tiek injicēts ūdens. ir stulbi dzīvojot LV, nepirkt gaļu no zemniekiem! Ja ir darīšana ar antibiotikām ,tad ir specifiska "slimnīcas "smarža un garša. Uzdrošinos apgalvot, ka viena leišu lielveikala karpām ir.

AivarsN  1 6 Lai izaudzētu cūku, vistu, vai zivi rekord īsā laikā, to baro ar augšanas stimulatoriem. Tāpat lai dzīvās radības neslimotu, turot maksimāli šaurā telpā un ļoti daudz, tos piekačā ar antibiotikām. Protams, dzīves laikā tas netiek pilnībā izmantots. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc cilvēkiem rodas liekais svars un dažādas slimības. Nav arī noslēpums, ka šī briesmīgā attieksme pret dzīvajām radībām tiek lobēta ar subsīdijām, bet dabīgo lopkopību cenšas izskaust ar idiotiskām normām un aizliegumiem. Un vēl tik daudzi ir pārliecināti, ka viņu valdība, ES ļoti rūpējas par iedzīvotāju veselību.
Gaļa cepot sarūk ne tikai dēļ nepareizās mēness fāzes, bet ar augšanas stimulatoriem nedabīgi izdzītam augumam, vienkārši nav dabīga satura. Gaļa ir ūdeņaina, nenobriedusi, nav sātīga. Bet riepas un pakaļas augšana garantēta.😄

MrJones  3 4 ´´MrJones,tu jau esi taisni tāds pats auns,kurš mēģina tikai ar savu skaļo kliegšanu izcelties citu aunu vidū.´´

......un to saka cilveeks, kurshs neko citu nevar, kaa vieniigi padirsties,...nevienu jeedziigu fraazi neesmu dzirdeejis.....

saulite34  5 4 MrJones,es tavā tekstā vienigais ko izlasiju tavu izmisīgo auna kliegšanu,cik viss ir slikti un neviens tev nav laimi uz paplātes pienesis klāt.

AivarsN,tu no sākuma pats savā saimniecībā izaudzini kvalitatīvu pārtiku,lai visiem taviem radiem nav jāslimo ar visādiem vīrusiem un citi jāaplipina ar dažādām slimībām.

AivarsN    3 Ja dzīvo viens, nodarboties ar visām lauksaimniecības nozarēm un vēl pelnīt iztiku darbnīcā, būs tā kā par daudz. Es nodarbojos tikai ar augkopību, bet tuvākie kaimiņi arī ar lopkopību. Tik vienkārši.

ermis  2 7 CITU SLIMĪBU NAV, jo tikai covid rada TĀDU ažiotāžu, ne sirds slimības, ne vēzis, ne HIV, ne C_hepatīts, kur nu vēl tāds sīkums kā gripa ar niecīgo izplatību 1000 saslimušie nedēļā uz 100000 iedzīvotājiem, epidēmijas laikā.

Tikai dēļ kovid tiek sagrauta ekonomika un ieviesti jauni mūsu dzīves kārtību neatgriezeniski (pamēģiniet pierādīt pretējo) ietekmējoši pasākumi.

Tikai covid var atvest tūrists kurš ir bijis valstī ar 50 saslimušajiem starp 50 miljoniem, un tik veiksmīgi atradis tieši tos 50 cilvēkus, brīdī kad saslimušo skaits ir mazs un ārkārtas stāvoklis nav vēl izsludinātas. "jo kovid ir tik ārkārtīgi lipīgs"

Tikai ar covid covid var būt tā, ka pēc pirmo pasākumu ieviešanas draudiem, kad neviens vēl neko nedezinficē, kad cilvēki pārpludinājuši lidostas, dzelzceļa stacijas, autoostas, mums RIMI un Maxima gāž riņķī un cilvēki masveidā visur ir tik tuvu viens otram (tie ir miljoni) ka viss ir apgrābstīts, viens otram vai mutē elpo - tad nekāda traģēdija nenotiek (saslimst vēl daži desmiti, citur daži simti), jo "vīruss ir ne tikai ļoti lipīgs, bet arī ļoti viltīgs"

Tikai covid var saslimt un neko nejust, labākā gadījumā pāšņaukāties un neko nenojaust kad blakuscilvēks tai pašā vecumā mirst nost. Ja pirmie staigā apkārt tik un tā jo nezin, tad otrie mirst 1-5 cilvēki uz 2miljoniem, un brīdī kad dažam labam sāk zust ticība šīs kaites bīstamībai, tiek atrasts visskaļākais gadījums, ko apspriest publiski, intervēt tuviniekus, piedzīt tekstu cik iespējams lai tomēr bailes būtu arī jaunākiem. (nekā personīga mirušo tuviniekiem)

Pat ja neticam safabricējumam, bet ticam ka ofic viedoklis ir patiesība, jāatzīst ka tikai tik nenoteiktas slimības gadījumā (indikācijas var būt, indikācijas var nebūt, var saslimt pēc 14 dienām, var nesaslimt, var mirt var nemirt, var satikt dažus cilvēkus un saslimt un var satikt 10000.. un nesaslimt, nav zāļu, ir zāles.. neskaitāmas versijas cik ilgi vīruss dzīvo un kur)
TIKA

ermis    6 TIKAI PIE ŠĀDAS NENOTEIKTĪBAS būtu iespējams manipulēt ar statistiku un radīt neziņu un bailes. Jo pretējā gadījumā paceltos jautājums - ja es biju cilvēku masās un citi bija, kapēc cilvēki ir veseli, bet kapēc tas no kura paņēma analīzes izrādījās slims?

Tikai covid iebraucot valstī var arī nepārbaudīt jo "slimība ir tik viltīga ka pat pie negatīva testa tā var parādīties pēc dažām dienām"

Tikai covid ir tik daudz drošības pasākumu, kuri redzamā veidā (placebo) pasargā, bet reāli nevar pasargāt - uzvelkam cimdus bet paši ar rokām novelkam, kliņķus aiztiekam, skaidru naudu visi aiztiek, drēbes aiztiekam, pašapkalpošanās veikalos visi visiem priekšmetiem un precēm elpo virsū(to pilienu veidā - ar distanci 0,5-1m) , savādāk taču viņas nevar paņemt un nem nākamie cilvēki, ja pārtikas veikali, kas ir virs 1000 gab (pazīstamie brendi vien) - tad cik cilvēki dienā apgrozās tajos, (citur gan 1000 pa dienu citur daudz vairāk) pat ja visu ievēro, cik daudz tā pat ciemojas pie radiem draugiem utt. Pirms visu aizsargstiklu uzlikšanas un metru ievērošanas, vai tad kasierēm jau nebija jābūt slimām? "Vīruss ir nav tik paredzams kā citi vīrusi"

Tikai covid gadījumos aizslēdz robežu ar valsti kurā ir tikpat liels saslimušo gadījumu skaits, neskatoties uz to ka katrā valstī ir vienādi drošības pasākumi, bet valstu iekšienē visi pārvietojas.

Tikai covid gadījumā sabiedriskie mediji tik loti uzsver savādāku viedokli par sazvērestības teoriju bet pašu sabiedrībai sniegtā informācija ir apšaubāmas kvalitātes (ar pārspīlētām šausmu un nopietnības izteiksmēm amatpersonu un diktoru sejās, trīcošām un paniku vēstošām balsīm, ar aizrautīgu statistikas vākšanu un atspoguļošanu...

Ne jau visi žurnālisti, ne jau visi ārsti, ne jau visas amatpersonas, ne jau visi darbinieki kas ar šīs situācijas radīšanu strādā, šo viedokli atbalsta. Bet īpaši brīdī kad viss var sabrukt paceļas jautājums, ko darīt? Neviens negrib zaudēt darbu, n

dabasmiilis    1 gaidu turpinājumu

ThisLove  2 3 ermis, tavā teiktajā ir patiesības grauds. ļoti interesanti, kā youtubē izlec reklāma ar pensionārīti, kura iesaka nevienam (vismaz viņas gadagājuma) neatstāt mājas. Ārprāts!! Ārā ir gandrīz maijs, un veselības uzturēšanai nav labākas metodes, kā uzturēšanās svaigā gaisā siltajās sezonās.
Velku paralēles ar citu pensionārīti, kura ne tik sen (Latvijas medijos!) reklamēja ātros kredītus kā labu variantu pensionāriem, kas nonākuši naudas grūtībās. Cik žīdi augļotāji labiņi, bez % dod. Patiesībā labticīgo pensi neuzkrītoši sagatavo nākošajam solim, atbrīvošanai no īpašumiem. Kā jūs domājat, kāpēc tie augstie NĪ nodokļi un vēl šādi tādi infrastruktūras aspekti.

uzplanaledus    2 Problēma būs tajā, ka ar dažām hroniskām slimībām cilvēki mirst no šī vīrusa. Viena no slimībām ir diabēts. Ja paskatās uz statistiku, visvairāk mirušo ir "treknajās" valstīs.
Parasti vīrusi apdraud nabagos, kam nepietiekams uzturs, bet te ir cits gadījums.
Zilajā krustā bomži pat nejūt pazīmes, kamēr Amerikā cilvēki krīt kā mušas.

ThisLove  1 2 Medicīnā (un arī dzīvē) faustformula ir izvēlēties mazāko ļaunumu. Tā arī šodien katram smagas salimšanas pacientam jāseko līdzi savam veselības stāvoklim, un tam pasliktinoties, jāmet bailes no covida pie malas un noteikti jāapmeklē ārstniecības iestāde.
Tas pats princips-izvēlēties mazāko ļaunumu-ir spēkā izvēloties personīgi neapmeklēt izklaides un skaistumkopšanas utml vietas uz kādu laiku.
Pāris teikumos šī brīža situācija pasaulē ir tāda, ka
-jau sen ķīnīzeri vairojās nesamērīgi ātri salīdzinot ar savu oficiālo dzīves telpu un centās diseminēties pasaulē. Ar sekojošu tās pārņemšanu, protams
-bet pasaulē resursi ir ierobežoti (sk ekonomiku v-skolām). Placis arī ir ierobežots, un netrūkst citu 3. pasaules valstu, kas vairojas kā truši . Viedajiem & atbildīgajiem (kā neapdomīgais Geits) likumsakarīgi rodas jautājums par cilvēces nākotni-kur dzīvos šie visi, ko ēdīs, elpos šie visi
-ķīnīzeri radīja vīrusu
-tīši/netīši (neticu bļ) palaida tautās
-apmira daļa pasaules populācijas, vismazāk (kāda sakritība) skarot ķīnu un tās partnervalstis
-ķīna smagāk cietušajiem reģioniem aizsūta simbolisku un mazefektīvu palīdzību cauru masku utml sū veidā
-kad pasaule attīrījusies no liekiem amerikanosiem un vājākajiem no eiropeiešiem, un pie viena bankrotējušas daudzas ražotms, ķīnieši iespiežas apkārtējā pasaulē gan rūpnieciski ,gan fiziski
-apsveiksim ar aplausiem šķībacainos sū, kas atvērs rudenī jaunu mēra ražotni Latvijā!
Priecīgi uzņemsim savā zemē nākamos latviešus-šķībacainus mērk.
PriekĀ

AivarsN  6 2 Vīrusa histērija tiek uzkurināta visā pasaulē. Un kurš vēl šaubās, ka vismaz galvenais sociālo parazītu midzenis strādā saskaņoti un diktē noteikumus visu valstu valdībām? Jeb pareizāk, viņu ielikteņi sēž tajās valdībās un kā paklausīgi šuneļi, gatavi izpildīt jeb kuru saimnieka pavēli.
Tautai ir mājas arests, lai tā nevar protestēt pret genocīdu un totālās kontroles ieviešanu. Kāpēc pasaulē tik daudz cietumu sabūvēts pēdējos gados? Vienkārši, lai būtu kur sabāzt tos, kuri mēģinās nepakļauties. Un jo vairāk bez iztikas līdzekļiem atstātā tauta protestēs un radīs masu nekārtības, jo attaisnojamāka būs vispārējā vakcinācija un čipošana. Turpinās sēdēt mājās un neprotestēt, vienkārši nomirs badā, jo dēļ briesmīgā vīrusa, valstij taču nav naudas.

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu