Covid 19 testa rezultāts - Apšaubāms

Vai kādam ir bijusi tāda situācija, ka rezultāts ir apšaubāms?
Dēlam pec nedēļas būs vakcinācijas sertifikāts, bet lai dotos uz darbu Somijā, vajag veikt negatīvu testu, taču tas izrādās apšaubāms. Kā rīkoties, nekur info par to atrast nevaru. Saprotams, ka jāveic atkārtots tests, bet vai jāmaksā būs par atkārtotu testu?

av2      Kas to testu...apssauba, Somijaa apssaubiiss kaads ? Tad jaapaskataas taas valsts kaadaa website , kur rakstiits kaadus iisti vajag testus, sertifikaatus utt.
Kad lidoju atpakall uz US, pilniigi pietika ar siekalu testu Gulbja labratorijaa.

AivarsN  1 1 Ar Baltkrieviju vispār ir interesanti. Faktiski vienīgā no bijušajām PSRS republikām, kurā atstāti daudzi sociālisma elementi. Piemērs, lai pasaulei būtu ar ko salīdzināt, vai vienkārši neizdevās ieviest demokrātiju kā citās republikās? Protams, Lukašenko tajā visā ir galvenais nopelns. Bet kas stāv aiz viņa, kā uzdevumā viņš strādā? Uzmini nu. Visas valstis ir tikai izkārtnes un to valdības strādā karalisko dzimtu uzdevumā. Ja kādas valsts vadītājs nesadarbojas ar globālo mafiju, tā tiek gāzts, no ārpuses noorganizējot apvērsumu, kā Kadafi, vai vienkārši novākts, kā triju valstu prezidenti, kuri atteicās piedalīties kovidafērā un pat to atmaskoja. Vai Lukašenko iziet uz kompromisu ar mafiju, lai saglabātu savu dzīvību un valsti, vai tikai teicami spēlē savu lomu mafijas uzdevumā, to varbūt uzzināsim vēlāk, kad parazītu sistēma kritīs un vainīgie tiks tiesāti. Ne visām svarīgām personām ir zināma viņu īstā tautība un piederība slepenajām organizācijām. Taču parasti jau stratēģiski svarīgu valstu vadību uztic tikai ebrejiem, vai karaliskās dzimtas pārstāvjiem, kuri ir arī masonu un citu elites slepeno brālību un klubu biedri. Ir dzirdēts, ka arī Batjka ir augsta ranga masons. Bet nekādu apstiprinājumu tādai informācijai pagaidām nav. Vispār jau tautībai un valstij kādu nozīmi piešķir tikai parasti cilvēki. Globālistiem, jeb parazītu elitei, tautas un valstis ir tikai filiāles resursu ieguvei, jo viņi saskaņoti parazitē visas planētas mērogā. Sākoties jaunajam laikmetam, galvenie parazītu vadoņi jau novākti. Tāpēc palikušie pakalpiņi tik izmisīgi cenšas noturēties pie varas, pat rupji pārkāpjot starptautiskos likumus. Vienā ziņā labi, jo būs vieglāk notiesāt. Ar nākamo mēnesi varētu sākties sevišķi drūmi laiki. Ne tikai mežonīgi ierobežojumi, terors, bet tiek prognozēti arī ilgstoši elektroapgādes un interneta pārtraukumi, līdz ar to arī trūks degviela, pārtika. Vecā sistēma brūk. Uzlabojumi tiek prognozēti tikai martā

Vaukskis  1   ..Mjā, tas būtu sevišķi drūmi, ja interneta pārtraukumu dēļ nesanāktu lasīt politiski informatīvus komentārus kā "Cīņas" rakstus. Būs vien jāiziet ārā un jākoncentrē uzmanību uz pabradāšanu pa peļķēm vai vēlāk pikošanos!

dabasmiilis      Kaut kad pavasarī bija viens stāsts, kad viens bija nodevis 3 dažādās vietās 3 testus, pienāca atbilde, ka viens pozitīvais, bet kad par to jautāja mūsu šizofrēniskajiem ekspertiem, kurš tad rezultāts ir īstais, tika atbildēts, ka vienmēr pareizais skaitīsies pozitīvais!
Vēlāk lasīju vairākus līdzīgus gadījumus ar 2 veiktiem testiem arī vienā dienā - tur atbilde tā pati, ka tikai pozitīvais pareizais!

Tieši no šādām kliedzošām niansītēm izspoguļojas afēras seja, ja regulāri seko līdzi viņu sacītajam, un pēc tam savelc kopsaucēju, saproti, ka loģikas nav, ir tikai meli un mahinācijas. Kaut kāda izdomātā zinātne, kaut kādi mistiski fakti, kurus var grozīt kā pašiem izdevīgi! Tad antivielas nekam nederīgas, pat Aizliegto paņēmienu tajā sakarā sodīja, bet pēc tam sāk uzsvērt antivielu nozīmi, paies laiks , atkal dziedās, ka nav nozīmes, visu atrisina tikai vakcīna un vakcīna, pēc tam esi brīvs līdz nākamai vakcīnai! Tici tik zinātnei!

dabasmiilis    1 Tagad jau skolās arī bija brīnumi, kad atsūta rezultātu bērnam, kurš nemaz testu nebija veicis, skola aizsūtīja tukšu mēģeni, bet rezultātā...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu