Par veselības apdrošināšanu pret Covid-19 vakcīnas izraisītajām blakusparādībām

Saeimas vairākums šodien grozījumos likumā "Par valsts sociālo apdrošināšanu" neatbalstīja opozīcijas priekšlikumu par veselības apdrošināšanu pret Covid-19 vakcīnas izraisītajām blakusparādībām.C) Šodien "kas jauns"izlasīju.
Kā arī oficālajos avotos-tādos kā Panorāma ,Delfi un citos nav neviena stāstiņa par kādu iedzīvotāju kam pēc potes bijušas blaknes.Bij tik viens par 30 gadīgu skolotāju,da i tur "pierādija"ka "potuks"nemaz nav pie vainas.Toties"šmovid"stāstiņu cik uziet.Bij pat tāds kur vienai antivakserei pēc kovida sākuši izkrist mati!!

CoCoSan  3 2 A kurš ar tevi strīdās? Katrs redz to, kam tic. Un kādēļ iedomājies, ka tas ko redzi tu, ir svarīgaks vai īstāks par to, ko redzu es?

debra1  3 8 Dakter, vai es nomirsu, ja poteesos?
Noteikti nomirsi! Ar GARANTINJU !

DanaL  12 4 Varu likt galvu ķīlā, ka tad, kad sāks runāt par covid zāļu radītajām blaknēm (un tās nebūt nebūs maigākas, kā piemēram, visprastākajam aspirīnam, kam anotācijā norādītas blaknes teju uz veselas a4 lapas), vai covid pārslimošanas rezultātā iegūtajām blaknēm, kur cita starpā vadošie pasaules veselības aprūpes speciālisti min plašu neiroloģisko, pulmonoloģisko, kardioloģisko, muskuļu, skeletālo un izziņas traucējumu spektru, visi antivakseri vienā balsī bļaus "Meli! Meli! Provokācija!"

Toties ir gatavi klausīties un reāli tic visiem nostāstiem par vakcīnu izraisītajām blaknēm, gaida, kad nu vakcinētie noliks karotes vai uzaudzēs ragus un astes utt., utt.

Nezinu, vai CP pats ir autors Covid aksiomai vai pats kur dzirdējis, bet tā skan šādi:

Jo vairāk antivakseru, jo mazāk antivakseru.

Drole  4 5 Pfizers zina un atzina.

"Pfizer told the world 15 people who received the vaccine in its trial had died as of mid-March. Turns out the real number then was 21, compared to only 17 deaths in people who hadn´t been vaccinated."
https://alexberenson.substack.com/p/more-people-died-in-the-key-clinical

DanaL  6 7 Drole, un no kā tad šie cilvēki mira - vardarbības rezultātā, nelaimes gadījumā, no bada, infarkta, vecuma nespēka?
Katru minūti pasaulē mirst vairāk nekā 100 cilvēki, tajā skaitā dažs labs vakcinētais.
Neviens nav teicis, ka vakcinācija padara cilvēku nemirstīgu.

debra1  5 8 VISI KAS IR VAKCINEEJUSIES NOTEIKTI NOMIRS!
......arii gudraa CoCo*** nomirs.....

jozolsen  5 6 Atkārtošos..Veselībai RISKI 15% pret 85%..
Ja pēc pirmās potes , ja kas ar būs- blaknes, dakteri novērsīs..
Arī pēc otrās potes un arī trešās..
Covids RISKS 85 %, blaknes būs un dakteri nevar vairs līdzēt.
VIENKĀREŠOTĀ matemātika..
Pēc 15-tā decembra bez serifikāta, tikai sunīti izstaigināt apkārt mājai..Nekādu veikalu un utt..

Epifanija  3 3 Un cik ilgi tā, visu mūžu?

Sigvarts60  2 5 21:48 Un pēc tam uz Rumbulas mežu?

Julianna  11 8 Personīgi es zinu 5 līķus pēc kovida potes. 2. Madonas pusaudžus 14. un 16. gadi, aizgājušo nedēļu 2 spēka pilni vīrieši ap 40. Ātrie nespēja atdzīvināt, kaut sita ar defibrilatoru. Rēzeknes tehnikuma komendante. Atnāca rītā 8.30 uz darbu pēc potēšanās un nabadzīte carstva nebesnoje.jozim. jā jā -- dakteri novērsīs... kā tad.. aizsūta pie psihiatra. Pamet cilvēku vienu ar indi ķermenī, kur nav ne jausmas, kā viņu dabūt laukā. Runājot par tavu 15. decembri. Nedomā, ka mēs te snaužam. Ar policijas, armijas cilvēkiem notiek sarunas un situācijas monitorings. Viņi ir mūsu vīri, dēli... arī viņi saprot, ka pridurki sagrābuši varu. Lai iznāk šitie Kariņš, Pavļuts, Perevoščikovs, Dumpis.. utt un sāk ieviest kārtību savu ielās, veikalos... Da jebkura bāba viņus ar somiņu atskaldīs..ASV dažos štatos lika poličiem terorizēt. šie pasūtīja gubernatoru... un? kas notika? da nekas...

fargo  10 10 cik ilgi tā? kovids ir endēmisks, pateicoties tam, ko ir izdarījusi idiotiskā vakcinēšana. līdz tavām mūža beigām kovids paliks.

atceries, nassa, ka četri no šitiem ceļos un neko nevajadzēs un vasarā rakstīja, ka braukās pa ārzemēm un masku viņiem nevajadzes. bet tupiem antivakseriem vajadzēs. kas notiek tagad? visi sēž, kur bijuši. bet tie paši cilvēki vnk ir nomainījuši plati.

tagad sēž savās istabās, iet uz veikalu ar masku. jā... un kaut kā "vakcīnas" nav palīdzējušas.
idiotisms ir ļoti grūti labojams.

2021. gadā ir cilvēki, kas joprojām tic, ka tās auduma lupatiņas palīdz viņiem kaut kādā(jebkādā) veidā pret vīrusu infekcijām.

idiotisma traģikomēdija.

kad šitie paši personāži te vāvuļos par to, cik nepieciešami latvijai ir vairāki desmiti tūkstoši migrantu, cik svarīgi ir vēl vairāk pacel enerģijas cenas, lai mazinātu neesošu, neeksistējošu globālo sasilšanu, kad tiks teikts arī latvijā, ka vīrieši var dzemdēt un tādi vārdi kā tēvs un māte vars nav izmantojami, jo ir nepoliktorekti, tie paši idiņi spriņģos tieši te pat un mēģinās par to pārliecināt.

saulite34  7 7 Latgalē ir vismazāk vakcinēto cilvēku ,toties ir pārpildītas slimnīcas ar mirstošiem slimniekiem un visvairāk jau slimības izplata šitie traģikomiskie idioti,kuriem visa pasaule vainīga,ka viņi par idiotiem piedzimuši.ko tad tu stukaču fargi neesi valdībā,ej taču mīkstmiesi ar savu līdzi blējēju baru valdībā sevi ar darbiem pierādīt ,nevis šeit savus murgainos romānus caurām dienām murgo.tavs idiotisms vispār vairs nav labojams.

Kaskaade  4 6 Debraaaa, bez variantiem, Coco arī nomirs, kādreiz.

jozolsens, skaties, ka Pēc 15-tā decembra pašam kas nenotiek:

Да, человек смертен, но это было бы ещё полбеды. Плохо то, что он иногда внезапно смертен, вот в чем фокус!
/M.Bulgakovs "Meistars un Margarita"/

AivarsN  9 6 Jozolsen. Kovidam risks 85%? Var jau būt, ka 85% cilvēku, vismaz reizi gadā ir risks saķert iesnas. Taču risks nomirt no kovida ir tikai labi ja 0,02%, bet bērniem vispār viens no miljona. Uz laukumiem mirst sportisti, vienā repera koncertā 11 jauni cilvēki nomirst ar sirdi. Tepat Latvijā mirst policisti, skolotāji, mediķi tūlīt pēc vakcinēšanās, pirms tam ne ar ko nav slimojuši. Par veciem cilvēkiem nemaz nerunājot. Bet tiem jau vienmēr atradīs ko piešūt, pat ja ne ar ko pirms tam neslimoja. Eiropā tikai pēc oficiālās informācijas, no covid vakcīnām miruši jau ap 15 000 cilvēki. Patiesībā tas skaits var būt pat 10 reizes lielāks, ņemot vērā to, ar kādiem līdzekļiem informācija tiek slēpta un noliegta. Tas pats ar cietušajiem. Vai tad ārsti drīkst izpaust informāciju, cik viņiem slimnieku nonāk ar smagām blaknēm pēc vakcīnām? Cik paliek par invalīdiem jauni, sportiski cilvēki? Cik % vakcinēto grūtnieču abortējas? Sen jau nav iespējams uzskaitīt. Visi gali ūdenī. Ja jau ar tādu spēku visā pasaulē cenšas savakcinēt, tad tikai loģiski, ka tik pat vērienīgi tiek slēptas šī nozieguma sekas. Un kas notiks vēlāk, ja pats vakcīnu izgudrotājs un vairāki citi augsta ranga zinātnieki apgalvo, ka vakcinētajiem atlikuši 2-3, maksimums 5 gadi, kamēr pārprogrammētais organisms pats sevi iznīcinās? Bet protams, šos zinātniekus televīzijā neviens nelaidīs un viņu publikācijas momentā pazūd no visām lielajām platformām. Tikai alternatīvajās vietnēs vēl pagaidām cenzūra netiek klāt. Bet cik tad ir cilvēku, kuriem ir interese un pacietība tomēr noskaidrot patiesību? Vakcinētajiem jau nu noteikti nē, jo viņi komfortablāk jūtas, dzīvojot TV pasniegtajās ilūzijās. Un tikai loģiski! Kurš gan gribēs uzzināt, cik viņam vēl šajā pasaulē atlicis?

VECA_PIEPE  8 8 Ārprāts, ta kādas šausmas:

Visa Pasaule dzīvo savu ierasto ikdienu, neskatoties uz to, ka Covid-19 Pandēmija ir pamatīgi iedragājusi tās ekonomiku.
Visā Pasaulē cilvēki smagi slimo ar šo veselībai bīstamo un nāvējošo vīrusu. Cilvēki saprasdami to, ka Covid-19 pats no sevis nekur neizzudīs, bet gan vēl gadiem ilgi nodarīs lielu ļaunumu veselībai, kā arī atņems daudzu cilvēku dzīvības,...viņi mācās sadzīvot uz Zemes ar šo mākslīgi radīto vīrusu un meklē dažnedažādus risinājumus, lai padarītu Covid-19 vīrusu mazāk kaitīgu visai Cilvēcei-
VISA PASAULE CĪNĀS AR VĪRUSU,

...kamēr Latvijā *Anti-vaxxer* kampaņas atbalstītāji
aktīvi CĪNĀS AR PRETVĪRUSA MEDIKAMENTIEM
un CĪNĀS AR PRETVĪRUSA VAKCĪNĀM!

Visas Pasaules iedzīvotāji ir muļķi,...tikai Latvijā dzīvo gudrie?

VECA_PIEPE  5 6 "Personīgi es zinu 5 līķus pēc kovida potes."(c)
"Tepat Latvijā mirst policisti, skolotāji, mediķi tūlīt pēc vakcinēšanās, pirms tam ne ar ko nav slimojuši."(c)
"Eiropā tikai pēc oficiālās informācijas, no covid vakcīnām miruši jau ap 15 000 cilvēki. Patiesībā tas skaits var būt pat 10 reizes lielāks,..."(c)

Mī un žē, ta kādas šausmas!
"Kas notiek Latvijā?" /LTV/...ar ko letiņi tiek vakcinēti un kāda pagrīdes farmacy facktory letiņiem piegādā vakcīnas? :D

dabasmiilis  3 4 jozolsen,
-Kas tad notiks pēc tā 15. decembra? Vai paziņos, ka kovideksperiments ir viens liels pārpratums un visi atgriezīsimies normālā dzīvē?

https://tautaruna.nra.lv/dzivesstils/363779-dumpis-atklaj-svarigu-informaciju-par-vakcinu-pret-gripu
-un-covid-19/?utm_source=kasjaunslv&utm_medium=banner&utm_campaign=kasjaunsBan300x500px

-Pēc šī spriežot, būsi abas potes vienā plecā salaidis, vai varbūt būsi izlūdzies lai vēl paralēli dažas ielaiž, nu pret trakumsērgu un ērcēm vai blusām, un ar to leposies, ka esi pirmais zēns ciemā, tik paklausīgs.

###Tie kas gadiem ir veikuši gripas potes, ieteiktu turpmāk padomāt, ir dzirdēts no tām pašām farmām domu graudus, ka arī gripas pote ne ar ko daudz neatšķirsies no pašreizējām kovid potēm, vai tikai tehnoloģiski vai arī satura[zupas] ziņā par to pašlaik man nav ziņu, vien jautājums vai jau ir pārveidotas, vai arī vēl nav uzspējuši , vai vēl vecās -
izvairoties no covidpotes, bet potējot pret gripu, beigās var izrādīties, ka esi arī dabūjis covidpoti! Cik sapratu, tad iespējams, varētu būt viena un tā pati pote, kuru durs pret abām kaitēm, tikai nosaukumu uz pudelītes nomainīs.
Tas tā, nedaudz padomāšanai, precīzi to runu neatceros - bet kaut kas tajā virzienā bija!

Es personīgi esmu sapratis, pareizāk sakot afēristi ir likuši man saprast, ka vairs nevienai potei pat tuvumā nerādīšos. Lai gan jau tāpat gadus 20mit vismaz neesmu nevienu saņēmis, neesmu zāļu un balto halātu fans.


Ps. Beidzot Piepe sapratusi, ka laiks braukt mājās pie gudriem cilvēkiem, nav ko tur pasaules gaisu maitāt, ar visādiem muļķiem britu salās! ;)

DanaL  5 8 Julianna, pieķēru tevi kārtējā antivaxācijas pīlē. Izlasīju tavu ziņu par 2 pusaudžu navi Madonā pēc vakcinācijas.

Neviens man zināmais madonietis, bet es apklaušināju 3 cilvēkus, neko par pusaudžu nāvi kā tādu, kur nu vēl no vakcīnas, pēdējo 2 nedēļu laikā nav dzirdējis!!! Un Madona ir mazs miests, kut ātri izplatās pat vissīkākās baumas, kur nu vēl tik kliedzošs notikums kā pusaudžu nāve pēc vakcinācijas!

Stāsti, ko gribi savam antivaxeru klubiņam, bet ar tādām lietām tomēr labāk nejoko.

DanaL  4 4 Jā, interesanta sitiācija - sarkanais īkšķis par melu atmaskošanu.
Antivaxeri rullē.

Julianna  9 11 Danal. Pateikšu vēl vairāk. Bija 3. pusaudži, kuri reklāmas apdullināti, sašpricējās. 2. puikas un meitene.Tas bija AUGUSTA mēnesī, ne pēdējo 2 nedēļu laikā. Meitenei "paveicās" nokļuva reanimācijā. Izskatās, ka izķepurojās. Par šo gadījumu jau iepriekš te rakstīju, tad Tu, Danal, kaut kā noklusēji, kā pelīte. Baigā te vakser--atmaskotāja!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu