Par veselības apdrošināšanu pret Covid-19 vakcīnas izraisītajām blakusparādībām

Saeimas vairākums šodien grozījumos likumā "Par valsts sociālo apdrošināšanu" neatbalstīja opozīcijas priekšlikumu par veselības apdrošināšanu pret Covid-19 vakcīnas izraisītajām blakusparādībām.C) Šodien "kas jauns"izlasīju.
Kā arī oficālajos avotos-tādos kā Panorāma ,Delfi un citos nav neviena stāstiņa par kādu iedzīvotāju kam pēc potes bijušas blaknes.Bij tik viens par 30 gadīgu skolotāju,da i tur "pierādija"ka "potuks"nemaz nav pie vainas.Toties"šmovid"stāstiņu cik uziet.Bij pat tāds kur vienai antivakserei pēc kovida sākuši izkrist mati!!

Ljekainiitis  7 5 Šodien Dienā pamanīju rubrikā Zirnis joko: Visnopietnākās blaknes pēc vakcinācijas rada kontakti ar antivaxeriem ... :)

Drole  5 1 Vieniigaa apdroshinaashana un imunitaate ir pieshkjirta BigPharma´i

https://www.medscape.com/sites/public/covid-19/vaccine-insights/how-concerned-are-you-about-vaccine-
related-adverse-events

Geisha  6 11 1. Zāļu aģentūras mājaslapā ir sadaļa - Blaknes pēc covida.
Daudzi cilveki savā starpa runā par blaknēm pēc potes, bet neziņo ne ārstam, ne zāļu aģentūrai. Es gandrīz neneosprāgu, bet srādz arī tu. Lūdzu- ta ir šīsdienas kolektīvā atbildība.
Manu meitu darba devējs "iedzina stūrī" - pote vai darba zaudējums. Zvanīju mūsu ģimenes ārstei, kuru 3 dienas sazvanīt nevarēju pat uz privato numuru. Sazvaniju viņas palīdzi. Mīļa jauka māsiņa ar kuru man bija draudzīgas attiecības. Pajautaju kurš būs atbildīga par blaknēm. Pēc ilgas stostīšanās tomēr atzina, ka pats nopotetais. BEt ārsta praksē NEKAD un NEVIENAS blaknes NAV bijis. Salti meli.
Meitu sapotēja. Tagad meitai ir notirpusi roka. Šodien jāsaņem otra pote.
Tagad meitu ārstē neirologs. Darba devējs tagad laimīgs? Cienījamā ārste un viņas palīdze manās acīs ir kritušas.
Neticu šai valstij, neticu ārstiem. Lv tieslietu sistēmai neticu jau sen. Tagad mediķi manās acīs ir zemaki par zemi.

fargo  7 11 ja kaut kas šajā visā arī ir pozitīvs, tad tas ir to cilvēku daudzums, kuriem ir līdz kaklam tas, kā viņi ir tikuši vazāti aiz deguna. sākot no bankas baltija, beidzot tagad līdz pseidovakcinām.
kā vienkārši cilvēki redz, ka viņiem vnk neļauj runāt, dzēš komentārus utt.

nīderlande, šveice, australija, brazīlija... to vilni vairs apturēt nav iespējams. jo skrūves var vilkt ciet tikai līdz kādam brīdim, vēlāk viss iet pa gaisu. izdomātās globālās sasilšanas mākslīga enerģijas sadārdzišana, tādu vārdu kā "tēvs" un "māte" padarīšana par politnekoretiem, lepno izdzimteņu maršēšana praidos cauri pilsētām, bērnu seksualizēšan, tagad kovids, mahinācijas ar valūtām.

daudziem cilvēkiem ir reāli līdz acim šitas viss. cilvēki vienā brīdī vnk sāk attiekties pakļauties.

fargo  6 6 ot ineresanti, var kāds pro-vakseris pamatot, kāpēc visā pasaulē valdību līgumi ar big pharma ir noslepenoti?

Tessa  4 7 šitadas temas nav verts piedaliities un kko pieradiit, viss ir skaidrs pec vertejumiem. jo, pekritu Laskovijam, ka antivakseri mekle apstiprinajumus tikai savam teorijam, Aivariņš dziis tuftu, ka to darija pirms kovida un daži miriis jauni, skaisti, veseli, bet pirms testamenta vel paspes uzbraukt tiem, kuri ir vakcineti :D
tas viss jau ir smiekliigi, gribi izsmieties, ieej PA.
lai ka citiem nepatiik Cocosan, man vinja patiik, mes bieži lidziigi domajam, es labprat ar vinju parunatos par imunitati un visu parejo, nestridoties. Vnk par domam un viedokliem. parejie antivakseri, sori, ja jus mus uzskatiet par idiotiem, ka tur bija blakus tema, tad mes jus uzskatam par tadiem pašiem, tik reiz 10.
u menja vse, var droši minusot.

DanaL  5 5 Julianna, man žēl to teikt, bet tavus komentārus lasu ļoti reti, vienkārši nav laika te visu izlasīt. Ieskrienu te, palasu, ko raksta mani favorīti, pārējos visbiežāk izlaižu. Un izrādās, ka pareizi vien daru, - dezinformācija mani neinteresē.

Klusēšu arī tagad, jo man nav informācijas ne par viena pusaudža nāvi Madonā, bet uzdevu kompetentākiem cilvēkiem noskaidrot. Bet, ja informācija apstiprinātos, es par to jau būtu informēta.

Bet redzu, tev patīk drāma: "Personīgi es zinu 5 līķus pēc kovida potes"... Vēl pasaki, ka pazini personīgi....

Viss tā jūsu "...personīgi es zinu... " tādā tirgussievu līmenī.

Ljekainiitis  4 5 Histēriķi, jūs kāds no otrs puses esat padomājuši ? Ja reakcija/blaknes uz vakcīnu kādam ir izteikta, tad kāda būtu organisma reakcija sastopoties ar vīrusu ?

Ljekainiitis  2 2 Bumpi - vēl vairāk gadījumos , kā taviem paziņām covids bija kā saaukstēšanās, vakcinēšanos vispār nekā nesajuta. Un tieši tāpēc - tie, kas vakcināciju sajuta ar blaknēm, saslimšanu sajustu daudz smagāk.

rokons  1 4 Vai nebūtu saprātīgi katram ļaut izvēlēties savu dzīves ceļu? Gan darba, gan sadzīves ceļā, Tikko runāju ar vienu bijušo tankera jūrnieku. Tur pasen likums - ja dodies jūrā ( resp. iestājies noteikta veida darbā) pošu saraksts ir neapspriežams

Marita  4 4 Tāpat kā vieniem ir tiesības nevakcinēties, citiem ir tiesības tikt izārstētiem arī no citām slimībām.Tagad tik daudzas manipulācijas ir atceltas, jo slimnīcas ir pārslogotas ar kovidslimniekiem. Vienu tiesības nedrīkst notikt uz citu rēķina.
Un tās bieži pieminētās blaknes ir pilnīgs bulšits. Arī man sāpēja roka pāris dienas, mana mamma vairākas dienas nomocījās ar drudzi. Taču tās taču nav nopietnas blaknes. Man pat ir aizdomas, ka lielai daļai tās parādās uz nervu pamata.

rebeka  6 4 Vispār varena filozofija, tas nekas, ka reāli gandrīz visiem ir blaknes pēc potēm, tikai potētie negrib to atzīt!
Man ir cita statistika, nevakcinētie slimo vieglāk, vakcinētie smagāk (ar dažiem izņēmumiem)
Tas, ka ar šprici skrien pakaļ, arī ne par ko labu neliecina.

Geisha  3 7 Cilvēki mīļie, nezīvojat tak pirmo gadu uz šīs zemes. Ar dustu arī veselības uzlabošanas nolūkā indēja, par Černobiļas sekām sāka runāt tikai pēc gadiem, cik nav taisīti eksperimenti ar cilvēkiem, cilveki ir pazuduši rezerves daļās un jūs vēl joprojam ticat, ka Bilam vai kam citam interesē Jāņa, Lienes vai Pētera dzīvība vai veselība?

Drole  4 3 Aarsteeshana un zinaatne ir aizliegtas. Tagad politikaanji speelee dakterus.

https://youtu.be/bXiDpMBvsO8?t=37

dabasmiilis  3 5 "mana mamma vairākas dienas nomocījās ar drudzi"

-Mazohisti kas mazohisti, nebūtu dūrusies, nebūtu jāmokās ar to drudzi!
-Vai tas kovids tā pļauj, ka bailēs jāskrien ar drudzi spēlēties!?

Viens slepkava jau medijos šodien kaut ko murgoja par reģionālajiem ierobežojumiem, tikai nesapratu kādēļ viņš min Latgali, nevis to covid midzeni Rīgu[kur visu laiku dominē saslimstība, jo tuvāk mediju un ministru kabineta ēkām, jo lielāki skaitļi] ar lidostām un autoostām, caur kurām visādi zaļie koridori uz visām debess pusēm!? Sertificēti izplatītāji čum un mudž!

Šie paši arī bērnus uz eksperimentu vedīs, ne tikai vecākus[vēl tikai jāpaciešas ar trešo poti, jo vispirms plānā vēl 100,000 pensionāru sabakstīt, tad droši vien būs bērnu kārta, un tad terors visiem ar trešo poti]. Un pēc tam teiks, kas tur liels - bērnam sirds čupā vai koka mētelītis veselam cilvēkam, nu nekas traks, no kovida varot nosmakt, bet no potēm mazāk sāpīgi - bija tā vērts!

--Pastāv jautājums vai tas kovids vispār līdz Tavai mammai būtu nonācis, un varbūt nekas vairāk par iesnām arī nebūtu bijis!? Ar gripu arī retais katru gadu slimo, es pat neatceros vai vispār ar to būtu slimojis, ja nu vienīgi skolas laikā...
Cilvēki aiz bezdarbības vienkārši jūdzas nost un bailes tikai iesūc sevī dziļāk un dziļāk! Skraida kā vistas bez galvām!

Rozentāle tak jau solīja decembrī apstiprinātas bērnu potes, Kankariņš ko līdzīgu jau šodien teica, ka gaidot zaļo gaismu tur no savām EZAm!

rinkulis    5 Ļekainais? Tu nejūtu, ka pats pašizdomātas racionalizācijas ietvaros izsaki apgalvojumu? Apgalvojums - ja ir blaknes no potes (tu pats atzini, ka tādas ir), tad no kovida vispār būtu pēcpuse. Kādos faktos ir balstīts šāds apgalvojums? Par šāda veida apgalvojumu antivaksrim, jūs ādu nomauktu... bet te esat tādi paši - mēģinat racionalizēt šo procesu.
Nav tā...Cilvēkiem ir nespecifiskā imūnsistēma, kas vīrusu var sakaut tam nekur tālu neaizklejojot. Vakcinējot - girbi negribi ķermenis ir pakļauts pīķa proteīna iedarbībai - tostarp negatīvajai, par kuru vēl pētījumi top un būs. Tāpēc teikt, ka bez vakcīnas cilvēks nomirtu, vai ļoti smagi izjustu saskarsmi ar pašu vīrusu ir, maigi sakot, ļoti maldinošs.

https://www.youtube.com/watch?v=fbGug3rczx4

Par ↑ derētu drusku plašāk runāt.

Drole  2 1 >>09:37

Aksioma ir, ka imunitaates aizsardziibai nepiecieshamais kokteilis ir vit D3 + magnesium + K2-7 pareizaa balansaa un tas ir viegli panaakams ar pareizu dieetu un sauli.
Notikumu gaita raada, ka arii tam ir gaidaams aizliegums, jo preventiiva veseliibas nostiprinaashana samazina saslimshanas draudus par 80+% un tas nenes peljnju BigHarma.

https://youtu.be/bXiDpMBvsO8?t=80
_____________

https://youtu.be/KKfHz2kq1PQ?t=107
https://youtu.be/QFJOKD8Q7v4?t=102

https://www.nexusnewsfeed.com/article/health-healing/magnesium-and-k2-optimize-your-vitamin-d-supple
mentation/

rebeka  3 3 Drole, tā ir arī mana personīgā pieredze, D vitamīns un magnijs. (skuju dzērienā). Vēl pirms kovida šito uzsāku, un vīrusi nelīp vai vieglā formā parādās un pazūd. Arī kovids.
Man ir ļoti žēl, ka ārsti NEZINA NEKO. Tāpēc slimo, tāpēc mirst. Vakcīnas vispār neko neuzlabo.
Visi vaksētie, kuri nejauši nav pārslimojuši, agri vai vēlu saslims, ja nonāks kontaktā ar slimo.

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu