Antidepresants Seroxat (Paroxetin)

Ko labu varat pateikt par antidepresantu Seroxat (Paroxetin)?

Lylya      nu neviens antidepresants neatrisina probleemas, risinaajums jaameklee dziljaak..
Turklaat shie liidzeklji nodara arii ljaunumu.. novaardzina organismu u.c.

metrs      neko labu, draudzinj.

Lylya  1 1 nee, ne lietoshanas paartraukshana, bet ilglaiciiga lietoshana, jo shiis zaales neaarstee, bet tikai nomaac probleemu, taas ceeloni. Veelaak ir aizvien jaapalielina deva, biezhi zuud eestgriba, pasliktinaas koordinaacija utt. :)

metrs  1   par konkreto neko nezinu. ja tev taas ordineejis aarsts, tad jautaa vinjam, ja lieto pats uz savu galvu, tad "neko labu nevaru pateikt".

Hot Chocolate  1 1 Tikai peec aarsta noraadijumiem! Un tas nav tiesa, ka zaales nepaliidz, jo depresija, ja taa jau ir paargaajusi fiziskaa formaa, ir jaarstee radikaali ar visiem panjeemieniem!

picadilly  2   Memento: labakais antidepresants ir alko..bet ne parak lielos daudzumos..:)

Purpukje      tikai to, ka visas shadas lietas jaalieto ar aarsta noraadijumiem

infatuation      Lylya....nee,antidepresanti aarstee,nevis tikai nomaac ceeloni...ja tieshaam ir nopietna depresija, bez tiem neiztikt noteikti...ja ir k-kas vieglaaks, iespeejams, var arii iztikt....

audio      par serox..kaa tur vinu sauca es neko nevaru pateikt,bet par metanoldrostenolu varu teikt visu to labaako.

audio  1   metandrostenolu -labojums.

Tornado25      Ja tev to "ārsts" parakstīja "sētā"....Sargies, lai tur nebūtu psihostimulatori (amfetamīni). Tad točno zūd ēstgrība un būs problēmas ar partraukšnu - depressija būs vēl stiprāka. Viņš pēc receptiem pardodas vai bez?

Skaistuliiite      karoche man vecmutere dzer shito seroxatu vel kopa ar betamaksu un vel kaut kadu un saka ka vinai labak ira

Chaliikushuu      Loti stiprs antidepresants, ļoti daudz blaknes. Man izrakstīja pašu mazāko devu- pēc iedzeršanas sāka reibt galva, neklausīt kājas. Ja var iztikt, labāk nelietot, taču ir ļoti daudzi, kam tas palīdz!

miiilaa    1 Jebkurss antidepresants ir kaitiigs. Tie nodzeess "ugunsgreeku", bet neatrisina probleemu. Padomaa labi, jo sseit ir doti labi iteikumi. Taccu jaaizlemj Tev passam. Informaaciju esi sanneemis. 2004-07-02

bilesutirgotaja    1 jaunākas paaudzes antidepresants ..serotonīna atpakaļsaistes inhibitors...pareizi lietojot..bez jebkadam blakusparadībam..strauja remisija...īpaši efektīvs panikas lēkmju un trauksmainas depres. arstēšanai 2015-06-26

MadamMango  2 1 depresija rodas no cilvēka nespējas atrisināt savas dzīves problēmas. Mainās situācija un depresija pazūd. maina vidi , dzīvi.
Laikam ir arī cita veida. Bet pamats ir reālas nesakārtotas dzīves.
2019-01-20

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu