Goodlife 2000 kapsulas, atsauksmes

Kurs var pateikt kaa darbojaas kapsulas Goodlife2000, kur taas var iegaadaaties.Dalieties pieredzee so kapsulu lietotaaji.

ievuciic (2004-04-06 16:03)      redzeeju Drogaas, bet neriskeeju

Kordija (2004-04-06 18:50)      Shiis kapsulas nekad nepaardos aptiekaa. Taas var iegaadaaties tikai ar firmas menedzheru paliidziibu, arii ar maneejo :).

Just_for_fun (2004-04-06 18:55)      O! Un es shodien ar goodlife reklaamas tekstu nodarbojos! Laikam shie pamatiigi pei liets kjeerushies. Ka tik nesanaak kaa ar herbalife, ar to daudzi cilveeki sev veselibu sabeidza, vielmainjas trauceejumi, ar aknaam probleemas. Labaak ar taadam leitaam nekraameties.

Kordija (2004-04-07 10:39)      Just_for_fun! :)Nekad nevajag dziivee spriest par lietaam, par kuraam veel tev pashai nekas absoluuti nav zinaams! Taa nav GUDRA cilveeka paziime...:). Peec tava teiktaa spriezhot, ja kaadreiz esi iekaapusi zaporozhecaa un tev nav patikushas izjuutas , braucot ar sho mashiinu, tad tu NEKAD ne ar vienu mashiinu vairs nebrauksi? :))) Shaubos gan...Domaaju, ka tu vienkaarshi mekleesi labaaku mashiinu par sho. Vai taa nav? :)
Tieshi taapat ir ar visaam lietaam dziivee. Diivaini gan, ka cilveeki, kad no vienaam zaaleem sabojaa savu vielu mainju, kunjgji, mikrofloru, vienalga kjeras atkal klaat pie jaunaam zaaleem,pat izlasot anotaaciju, ka no taam var ciest vinju CNS!!!
Neveelos sheit reklaameeties ar sho produktu, bet tas pieder vienai no speeciigaakajaam firmaam UB laucinjaa pasaules tirguu! Par paareejo varam parunaat atsevishkji. Visu cienju un jauku dienu! :)

Just_for_fun (2004-04-07 10:50)      Kordija: zini, buutu es maza meiteniite, tagad pateiktu - pati Dura!:)))) Bet, taa kaa esmu soliida sieviete, vari shos vardus nelasiit. Atvaino, betes tachu teicu, ka lasiiju shaa produkta reklaamas tekstus, taatad zinaams priekshstats man ir, un varu pateikt sekojosho: Taadi briinumprodukti naak un iet, esam tos redzejushi pietiekami, lai zinaatu, ka pret tiem jaaizturas ar vislielaako piesardziibu un nav iipashi jaaklausaas "konsultantos" , kuru veeleshanaas ir nopelniit peec iespejas vairaak, un nevis glaabt cilveeci no bada un seergaam.

Kordija (2004-04-07 12:00)      :)) Nu tad arii paliec ar savu paarlieciibu un turpini "izvarot" savu organismu ar dieetaam. Ne viss ir melns, kaa tu domaa.Kaadreiz pasaulee kaut kas mainaas arii ne tikai uz slikto, bet arii uz labo pusi.Bet no anotaacijas par produktu tu par sho produktu piniigi neko nevareetu spriest, bet tolieto aarsti un iesaka saviem klientiem...domaaju, ka aarsti vairaak saprot no sastaava apraksta :)). Un, kad es runaaju ar saviem klientiem, tad izrunaaju absoluuti visu, par to, ko lietojushi un kados gadiijumos shis GoodLife produkts NAV pirmais ar kuru saakt "tieveeshanas" kuuri un muusu firmas produkti ir starp tiem 5%tiem UB produktu pasaulee, kas tiek pakljauti GMP kontrolei. ja tu esi TIK gudra, tad, iespeejams, kaut nedaudz nojautiisi, ko tas noziimee, un KAADAM ir jaabuut produkta sastaavam, iedarbiibai un droshiibai uz cilveeka organismu, ja ir izietaGMP kontrole....Starp citu taas ir visstingraakaas farmakologjiskaas normas pasaulee, lai gan muusu firmas produkti nav zaales. Pajautaa aptiekarei, cik zaalju vinja var iedot no sava aptiekas plaukta ar sho kontroli! ....
Starp citu katrs cilveeks savaa zinjaa ir konsultants, ja kas...jo nojaushu tavu "jauko"attieksmi un nesapratni par shaa vaarda jeegu vispaar.

LastManStanding (2004-04-08 11:13)      Produkts straadaa, kas arii ir svariigi, vai ne... starp citu arii no palielinaataam slodzeem (sports) var nomirt, un ar dieetaam (lasi, badoshanos) var sabeigt vielmainju :) Patiesiiba ir tas, kam mees ticam! Just_for_fun ticiiba veersta vienaa virzienaa, Kordijas preteejaa, tachu rezultaati var buut abaam. Gan Just_for_fun, kurai, kaa noprotu pietiek laika, naudas, discipliinas un rakstura, lai vismaz 4 reizes nedeeljaa apmekleetu sporta zaali un, izmantojot profesionaalu trenneru padomus, ar pareizi sabalanseetu uzturu un fiziskaam slodzeem pacietiigi tieveetu. Gan Kordijai, kura popularizee minimaalas piepuules, augstas rentablitaates strateegjiju. Ik katram ir savas izveeles. Kas attiecas uz mani, tad es labaak iepeerku "GoodLife"...

monnaelisa (2004-04-08 11:36)      ak, tētiņ mīļais, cik pazīstams izteiksmes veids.....ar stipru demagoģijas un augstprātības piegaršu... Tāpēc jau no šādiem produktu piedāvājumiem cilvēki atkratās, jo cilvēkiem nepatīk, ja tiem skaidrā tekstā liek saprast, ka viņi ir muļķi. (pati reiz (Dievs, piedod man šo prāta aptumsību) biju iesaistījusies līdzīgā "sektā", tāpēc pumpas metas no šiem samācītajiem statistikas tekstiem, zinu, kā tas viss darbojas..) Bet par produktu neko nesaku, varbūt tas ir labākais pasaulē... Mana replika attiecas tikai un vienīgi uz stilu, kā pazemojot Potenciālo Klienu, tu acumirklī viņu zaudē..

jauka_18 (2004-04-10 12:16)      Saka ka baigi labas kapsulas,
pati lietoju, bet neilgu laiku, tapec ne ar ko palielities nevaru, bet apetiti tie mazina
Zinu kur var iegadaties ja ir vajadziiba

Pilnigs_P (2004-04-19 17:58)      ja jau tas produkts tik labs tad kapec to nepardod aptiekas?(CILVEKI AR SPECIALU IZGLITIBU) ..kapec to neizraksta aarsti-dietologi? (CILVEKI AR SPECIALU IZGLITIBU)
...:) ja merkis nav tikai maksimali nopelnit tad kapec to neizplata sabiedriskas bezpelnas organizacijas? ...bet "konsultanti"kas tadejadi nopelna ap 65% no produkta vertibas?

baDgiRl_ (2004-04-28 21:01)      Shiis kapsulas tieshaam ir labas... Varu to teikt no personiigaas pieredzes, jo apetiite tieshaam samazinaas, bet diemzheel es taas vairs nelietoju sakaraa ar liidzeklju truukumu...:((((

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu