Kā neēst vēlu vakarā?

Ka lai atsakas no tieksmes est velu vakara?!

Just_for_fun (2003-09-10 07:44)      Iestaasti sev, ka ir nevis veels vakars, bet ljoti agrs riits un ka tu brokasto.:)) ja nopietnaak, kaapeec tev jaatsakaas? Sen jau pieraadiits, ka muusu organisms labaak zina, kad un kas tam vajadziigs.

Lea1 (2003-09-10 12:38)      Kāpēc jāatsakās? Ja Tu to uztversi kā atteikšanos, tad Tev būs ļoti grūti to izdarīt..
Ēst var, tikai ir svarīgi zināt, ko un cik daudz var baudīt. Es neesmu nekāda diētu speciāliste, bet, manuprāt, kāds jogurts jau nenāks par ļaunu...
Un būtībā - galvenais ir apziņa, kādēļ mēs kaut ko darām. Ja mums nav pareizās motivācijas, tad ko paveikt, ir ļoti grūti..

Inga* (2003-09-11 11:46)      vaag iedzert... taads ir manas dieetas nosleepums ( maiziites vietaa glaazi viina un miegs arii labaak naaks, kas noziimee, la nebuus lieki jaaloznjaa gar ledusskapi)un NEKAADAA zinjaa neiet ciemos pie vecaakiem (kaa nobarojamu lopu pabaros).

sauljuks (2003-09-11 11:55)      ...tad jau vienkaarshaak ir netureet ledusskapii neko... neko, ko var uzreiz panjemt un apeest... tb, tikai produktus, kas jaagatavo....

Jautaajums ir - kaapeec gribas eest tieshi vakaraa? Vai tas nav kaut kaads psihologjisks diskomforts, ko Tu meegjini slaapeet taadaa veidaa?
Ceeloni vajag atrast.....;))

Theodora (2003-09-11 12:03)      Man ari ir tads psihologisks diskomforts (nebiju gan iedomajusies to ta nosaukt. No ritiem est negribas nekad, ap pusdienas laiku nedaudz, bet vakaraa varu apest gluzi visu. Visumaa censhos ieverot to, ka, ja gribas est - izder glazi udens, ja vel gribas - izdzer vel glazi un, ja pec tam tomer vel gribas est - ieed kaut ko.. tacu vakaros to neiesaku, jo pec liela skidruma daudzuma lietoshanas vari no rita pamosties ar maisinjiem zem acim...
Iesaku vcakaraa eest, ja jau est gribas, bet domaat par to ko eed.. Jaapiekrit Lea, ka jogurtinjs neko ljaunu nenodaris, pie nosacijuma, ja tas bus ar minimalu tauku daudzumu, tapat droshi vari est augljus un darzenjus.. galvenais, lai vienmer butu pa rokai kaut kas grauzams tad, kad ir veleshanas paest...

Just_for_fun (2003-09-11 12:11)      Nu beidziet, pec anketas spriezhot, meitenei nekaadu svara probleemu nav. lai eed, ja gribas, kaadeelj mociit sevi. Un, ja vinja vakaraa neediis gluzhi skaabu kaapostu zupu ar treknu galju, tad arii murgi vinjai neraadiisies. Es arii brokastis nekad needu, negribas, un reizem eedu veelu vakaros, kalorijas iipashi neskaitu un nekas, dziivoju un esmu ar savu augumu un svaru visnotalj apmierinaata.

Kuminjsh (2003-09-11 12:11)      Lasu un domaaju: kaada es pareiza!:))) Vakaraa paeedu, atnaakusi no darba, tb pirms 19.00 un viss - pat ne aabolu, ne jogurtu! Toties no riita pamostos kaa izsalcis vilks!:))))

Racoon (2003-09-11 13:17)      ;)) smeekjeet, daudz daudz smeekjeet vakaros ....

alviis (2003-10-09 19:08)      es gan no taa nespeeju atteikties un ja man gribas eest tad es arii eedu kaut vai 2.00 naktii, kad atnaaku no kaada baljuka:) Lai gan censhos veelu vakaros neest, bet taapataas reizeem sanaak! Ko lai dara!

tyco (2016-02-23 20:43)      Kur ir tavs raksturs? Kur viņš ir? Saki sev nē un nedari to.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu