Torpēda un iešūtā ampula alkoholisma ārstēšanā

Torpēda un iešūtā ampula alkoholisma ārstēšanāKādam ir bijusi pieredze ar iešūto ampulu alkoholisma ārstēšanā? Vai tiešām ampulas iešūšana pasargā no alkohola lietošanas? Vai ampula ir vairāk morāls līdzeklis jeb tā tā tiešām var būt ar nāvējošu efektu,ja iedzer alkoholu?

winston4  1 6 Es pats esmu tam visam izgājis cauri pat vairākkārt,kamēr paši šīs jomas ārsti,Bulduros,ieraugot mani,atklāti pateica,ka nemaz tādas zāles pret alkoholu,no kurām var nomirt viņu praksē netiekot pielietotas. Tā saucamo ampulu,kura ir sešu tablešu izskatā un kuru iešuj vēdera lejā starp ādu un tauku slāni,es jau nākamajā dienā atplēsu vaļā un tabletes izņēmu. Tāpat bez viņām nedzeru jau 10,5gadus.Visi ārsti un zālītes ir tik naudas izkrāpšana likumīgā veidā. Pats negribēsi-nekas nenotiks.Dzērājs nebaidās ka nomirs no alkohola,bet toties paniskas bailes viņam ir no tā,ko draugi teiks ja viņš vairāk nedzers. 2015-02-08

kosrem  1 14 Nu jau 30 gadus bez pilītes. Pat zāles uz spirta bāzes nelietoju. Principa pēc.
Bet biju alkoholiķis ar stāžu, kopš bērnības. Vairākas reizes ārstējos un bez panākumiem. Līdz sapratu, ja alkohols rada nepatikšanas un problēmas, no tā ir jāatsakās vispār. Citu variantu nav.
Ir psiholoģiski jāsalauž sevi. Neviens un nekas nepalīdzēs izņemot pašu sevi.
Esmu iešuvis ampulu, bet ne jau tāpēc, ka lai nedzertu bet priekš tam, ja atsākšu, lai nosprāgtu. Alkohola tvanā nav dzīves.
Ar tādu pašu paņēmienu atmetu arī smēķēšanu, un ticiet man,- esmu laimīgs.
2015-12-08

mincite24222  2   stulbums! 2017-12-27

Aldis211      Katram kodam vienmēr atradīsies dekoders. :) 2018-05-21

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu