Smaga lēkmjveida depresija

Vai iespējams izārstēties no smagas lēkmjveida depresijas? slimoju jau 3gadus, neredzu gala, bet tas ir tik mokosji!

tilla      Protams, iesaku apmeklēt psihologu.

evelina37      Vienīgi un tikai pie ārsta jāgriežas.

Jo9      pacel pakalju un da kaut vai pie kada neirologa, bet labak an pie psihoterapeita aizvelcies - izrakstis tev antidepresantus - bet dzer gan regulari, tad pec paris meneshiem (atrak var nesanakt) - bus o.k.

citadi valja netiksi...

/nu ja vienigi, iemilesies un ta pa istam... :)/

Jo9      britni - kad iemilesies i depresija pazudis...
kamer roza brilles bus..

a kur tu uz ielam steriem redzi iemilejushas depresivas sievietes...??? kaut ka nemanu...

masieriss      depresiju var mazināt,bet pilnībā izārstēt var ļoti reti.Jālieto ilgstoši dārgas zāles,kuras nesedz apdrošināšanas polises.

Purpukje  2   zini,
man šķiet, ka, ja tie nav gluži organiskas dabas traucējumi (mediatoru kādu tur trūkums), tad noteikti var, mēģinot vienkārši gribasspēka metodi.
man arī līkne katru gadu iet uz leju un tad pavasaros atkal uz augšu (ļoti krasi). bet piedomājot pie tā, kas patīk dzīvē (darīt, sajust etc), var mēģināt no depresijas "izmukt". tpfu 3x, bet šogad esmu tikusi salīdzinoši sveikā cauri ar savu ne-garastāvokli.

varbūt izklausās stulbi- bet darbs glābj ļoti daudz lietas. iesaku kustināt smadzenes un ķermeni, tas ļoti palīdz.

Izmiileeshu_beibi      Vispirms jaameegjina mainiit eeshanas paradumus un lietot sporta zaali,jo ar auguma/svara attieciibu 165/75 briinums,ka depresija vispaar paariet...

riks  1   Depresijaa paarsvaraa fiilings, varbuut slimiibas faaze, ne slimiiba. Kas i leekmjveida, njem un uznaak bez redzama/dzirdama iemeesla? Neisaku uz antidepresantiem paraxtiities, tad viss pofig, depresija arii, bet.

magone_2004  1   Pretjautājums. Vai vari izmainīt savu domāšanu?

SievieteMelnaa      No depresijas var izarsteeties tikai 2os veidos - vai nu liec virsuu pofigu visam (tai skaitaa depresijai) vai arii izshauj smadzenes. Iesaku pirmo.

IunpyI      Saac pastiprinaati lietot miltu eedienus. Tas paliidz.

zikeris      jā jāā, stum tik iekšā antidepresantus un brīnies no kurienes sāk rasties citas vainas. Tas jau būs normāli.
Vai kāds ir zālēm palasijis anotāciju, tur baigās parasti ari pieraksta plakus parādības, tikai reizēm mums nesaprotamā tekstā. Tas protams speciāli lai ar mēs nesaprastu no kā mums kāda cita vaina radusies.

saulite_spiid    1 Es negriezos pie ārsta. Es ļoti daudz ko mainīju savā dzīvē - to, kas radīja depresiju, izsvītrot nevarēju, bet aiziet tālāk gan. Un ļoti labi palīdz iemīlēšanās:))

briniskiga      Ja depresija ir briesmiga.Zinu tikai to ka neviens cilveks palidzet nevar pasam ar sevi jastrada jadoma labas domas.Es nezinu ka tev tas izpauzas un no ka tas vis sakas.Varbut apstakli jamaina,varbut dari to kas tev patik un ja nekas nepatik tad piespied sevi,discipline,atrod to labo skaisto.

pelins      man palidzeja savākties Jāņa kalna grāmata "Dvēsele".Iesaku palasīt 2005-10-23

Silava  1 1 Mani depresijā iedzina attiecības kurās dzīvoju! Dzīvot negribējās! Visa pasaulē bija vienaldzīga,bez jēgas! Atturēja pašnāvību izdarīt apziņa,ka bērns jāizaudzina,kā arī tas,ka šoferis zem kura auto riteņiem metīšos apakšā,nav vainīgs,viņam nav jācieš! Tajā brīdī,ka padzinu no savas dzīves šo cilvēku,es sāku dzīvot! Sāku smieties,dziedāt,es atradu vērtības,kuru dēļ dzīvot! Atrod tu savas depresijas iemeslu un iznīcini to! Jāmīl ir sevi,jāmāk sevi nodarbināt ar fiziskām un garīgām lietām, un tad depresijas nebūs! 2018-02-02

inaralaima      Tikai darbs,mežonīgs ,fizisks darbs var izārstēt no depresijas.Neviens psihologs palīdzēt nevar.Tas ir kā stundu parunāt ar patīkamu cilvēku, un arī viss,tikai,protams,par maksu. 2019-04-28 16:22

Sienazutrenkataja      Pie depresijas neizstrādājas serotonīns..un līdzět var serotonïnatpakaļsaistes inhibitori..
Kādam tie jālieto pastāvīgi..kādam- kursveidīgi.
2019-04-30 00:21

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu