Alkoholisma ārstēšana

Varbūt kādam ir laba pieredze alkoholisma ārstēšanā- ar medicīnu vai dziedniecību ? LŪDZU ATRAKSTIET!

dindija (2006-04-30 11:56)      Ar milziigu gribasspeeku!!!

expansive (2006-04-30 12:28)      cilveekam pasham jaapzinas un jaagrib atteikties...

Anrit (2006-04-30 12:29)  2 1 Diemzēl tas nav ārtējams. Tas ir krusts, kas jāvelk visu mūžu. Ne tikai pašam, bet arī piederīgajiem.
Dari ko gribi, tas vienmēr atgriežas, kā bumerangs.
Izniekota dzīve.

bacter (2006-04-30 12:39)  1 3 Jā ir un ir ārstējama slimība ar vienu noteikumu, ja slimais-atkarīgais apzinās savu slimību un grib mainīt to. Metode ORT noņem atkarības sindromu( vai tautā izmantotu termīnu - noņemt no korķa). Ar gribasspēku vien būs par maz, tad jau caureju arī varētu apturēt ar gribasspēku...
Ja cilvēkam ir šie divi nosacījumi(apzināties savu slimību un vēlēšanos savu dzīvi mainī) varu palīdzēt.

dindija (2006-04-30 12:57)    1 Nu sorry, Bacter, bet tieshi gribasspeeks ir tas, kas to var paliidzeet aptureet...lai gan kaa nu kuram...nonjemt no korkja var un vajag meegjinaat, bet zinu cilveekus, kas dzer taapat un turpina pashi mociities veel vairaak un moca savus tuviniekus...
Vaina jau nav tikai dzershanaa...cilveeka-alkoholikja domaashana ir tiktaal nodzerta un sadragaata, ka taa arii ir jaasakaarto, un tas ir jaagrib pasham, tikt aaraa no taa purva..

Aizbergs (2006-04-30 13:26)  1   Tikai tad,ja pats apzinās savu slimību, to var izārstēt. Ne zāles, ne lūgšanas nepalīdz, saku to no pieredzes, rūgtas pieredzes.

bacter (2006-04-30 14:09)      Tie kas noņemti no korķa turpina dzert... nu par maz vēl ar degunu ierakušies mēslos. Bet mīļie radinieki un tuvinieki, nežēlojiet viņus uz pohām un nemazgājiet novemtos kreklus..., lai paši tad atrāk uznāks vēlēšanās mainīt savu dzīvi un ārstēt savu slimību.Un tas jādara vēl laikā kad vēl saglabājušās pelēkās nervu šūniņas. Pareizi Aizbergs saka.

Spicis (2006-04-30 14:24)    1 Nekas nav jāārstē, pat darīt neko nevajag (t.i. - nedarīt); tikai "nelietot" (neņemt mutē) to sūdu. Un to nedarīt var tikai pats "cietējs" pēc savas gribas un apziņas. Šī ir visveselīgākā metode organismam.

lubs (2006-04-30 15:00)      Man pasham arii kaadreiz bija aktuaala shii probleema,dzeeru katru dienu,gadus 10 peec kaartas.
Trakaakais bija tas,ka neiedzerot dziive likaas kaut kaada nepareiza,pat nezinaaju kaa buudams neiedzeeris lai tuvojos sievietei:)))
Tachu tad,kad pirmo reizi uznaaca dileerijs,sapratu,ka vai nu kas jaamaina savaa dziivee,vai buushu pilniigi norakstiits un nevienam nevajadziigs cilveeks...
Atmetu dzershanu uzreiz,bez jebkaadas aarstu paliidziibas,vienkaarshi ar gribasspeeka paliidziibu.
Un veel,taa kaa nevareeju pirmo meenesi normaali naktiis aizmigt(organisms bija vienkaarshi pieradis izsleegties no alkohola,nevis dabiskaa celjaa iemigt),sieva man katru vakaru deva medu un nomierinoshas tabletes,ja nemaldos suprastiinu.
Peec meenesha ar miegu viss bija kaartiibaa.
Palika otra probleema-apkaarteejaa vide un draugi,kuri arii visi bija dzeeraaji:)
Lai kompenseetu sho peekshnji radushos vakumu,metos ar lielu sparu biznesaa...
Paraadiijaas daudz dazaadu darbu un probleemu,protams arii nauda un citas intreses....
Taa sho probleemu atrisinaaju es pats!
Nu jau esmu pilniigs aturiibnieks 14 gadus.
Tachu jaaatceras vienu,kad viirietis ir taa iekaartots,ka alkohola vietaa organisms prasiis ko citu.
Manaa gadiijumaa taa bija hiperaktiiva sexuaalaa dziive:)
Saaku kniebties ar meiteneem pa labi un kreisi:)
Vienkaarshi iznaaca taa,ka gandriiz nokjeeru HIV:(
Viena no manaam partnereem bija HIV+,ko protams es nezinaaju....
Paldies Dievam es nesaslimu.....
Taa kaa veerteejat pashi,kas ir labaak(vai sliktaak)-alkoholisms,vai hipersexualitaate:))))

bacter (2006-04-30 22:34)      Nu re viedoklis un pieredze - visas problēmas pazūd ja nepaceļ pirmo glāzīti.... nekādos apstākļos.Nu ar tām pārējām problēmām... - taisnība būs pa vidu, to vajag izvēleties tāpat kā apzināties, ka ir slimība un stipra vēlēšanās to mainīt.

Martins_Geida (2006-04-30 22:54)      Nobloķējot vienu emociju radīšana pāriet uz citu jomu...
Mūsu praksē ir bijuši cilvēki arī ar dažādām atkarībām, no cēloņiem mēs atbrīvojam, taču ir jāsaprot, ka cilvēkam papildus no sevis arī ir kaut kas jāpieliek, lai pārtrauktu apburto loku. Parasti domā, ka varēs dzert kulturāli, bet ir jāpieņem lēmums - nelietot nemaz...

Es savu lēmumu kādreiz pieņēmu pats un ne uz ko citu tas nepārgāja...

Belvedera (2006-05-02 01:24)      Cilveekam jaalauj nogrimt tik dzili,lai vins pats gribeetu atsperties un tikt uz augsu,izpeldeet.labus vaardus esmu dzirdeejusi par Minesotas programmu un AA grupaam.un kaa te visi saka-gribasspeeks.lai nodzertos gadus atcereetos nevis ar patiku,bet ar kaunu.

Jons_Plunts (2006-05-02 09:38)      Alkohols un citas atkaribas kaut ko aizstaj. Vai iedod to, ka nav - piepildijumu tuksam smadzenem bez merkiem. Kamer viens ar vejadeli pa dienvidu juuru, tikmer cits ar litrinju aiz skunisa saulite. Abiem labi. Principa ir vienalga, vai tu esi nodzeries atsledznieks vai nodzeries/nonarkojies modes dizainers. Abiem riti ir agri, jo nevar noguleet - pagiras.
Bet nogrimt dzili - parasti tas beidzas uz ielas, kur cilveks ari paliek, ta ka Belvedera padoms nav pareizs.

skarly (2006-05-31 20:21)  1   Alkoholismu var tikai apaarsteet, bet ne izaarsteet, arii tad paliek sekas (psihologjiskas). Ja tas ir Tavs viirietis, tad tiec no vinja valjaa - taa ir vislabaakaa aarsteeshana.
Saku to no personiigaas pieredzes.

Eny_Deny (2014-11-06 20:51)      tikai cilvēks ar spēcīgu gribu var pats sevi izārstēt no visām kaitēm :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu