Sapņu traucē izgulēties

Kā var mazināt sapņu redzēšanu miegā, ja tie sāk traucēt izgulēties un justies labi?

riks (2008-02-01 10:06)      gan jau var, bet to nevajag darīt. sapņu cēloņus novērst, OK, bet pamanīties nenoskatīties tos, kurus jānoskatās - tas beigsies ar to, ka Tev tos rādīs nomodā.

__kushkush (2008-02-01 12:37)      ...apmekleet PsihooAnaliizi un izgaazt par to zzuuksni Naudas,kaa rezultaataa sapnnu Mechaanismaa darbiibaa tiks konstateetas taas paziimes,indikaacijas,kas liecina par Trauksmi Pacientes apzinaa,tai transformeejoties par konkreetiem Sapnnu teeliem un Simbooliem Bezapzinnas Liimenii- Apzinnas Trauksmes Signaalu Nonaakshana Zemapzinaa,kaa rezultaataa nebuus Nekaada Jeega meegginaat ietekmeet Sekas,bet gan driizaak Apzinaaties un Noveerst Kairinaajuma /Trauksmes Izraisiitaajus Apzinnas Liimenii......./Pa Naučnamu/

zance (2008-02-01 15:09)      kaa es tevi saprotu!!! Es ar gribeetu zinaat kaa shito lietu tikt galaaa (ir regulaars sekss, nepaarstraadaajos, dzeru zaalju teejinjas, neskatos tv, esmu arii tabletiites meegjinaajusi... kaadi veel varianti:)?? vot negribu sapnjus... ne labus, ne sliktus, tieshaam traucee izguleeties....

Armstrong (2008-02-01 15:40)      Zance... veel bez nosauktaa ir svariiga gultas atrashanaas vieta, galvas virziens... kas atrodas zem tevis- aaderes, uudens trubas, pagrabs utt.

Jo9 (2008-02-01 15:44)      zance, nepiekritu - labi sapnji nevar traucet izguleties, es katru nakti redzu krasainus sapnjus, tie netraucee, ja ir pozitivi..

izguleties traucee murgi, trauksmes sajuta, kaut kadas vajasanas, nelaimigi sapnji... utt.

rozeroze (2008-02-02 00:17)      Sapnji, kas traucee ir ja juuk ilgstoshas attieciibas tam, kursh veelas taas saglabaat, jeb vienkaarshi nepilnveertiigas sexuaalaas dziives gadiijumaa,asinsrites sastreegums, prasa orgasmu. kursh no tiem ir Tavs?

zance (2008-02-03 10:26)      Sakat ko gribat, bet man traucee izguleeties arii ljoti jauki un pozitiivi sapnji.... To vareetu saliidzinaat ar filmas skatiishanos... pat ja skataties ljoti interesantu un forshu filmu, tad tomeer to skatoties tachu nevar izguleeties...
Es varu izguleeties tajaa pashaa gultaa, lai arii nemainu virzienu vai gultas atrashanos, ja man sapnji neraadaas... Un taa es domaaju jau gadiem ilgi, gan tad kad man nav attieciibas, gan tad kad ir, gan tad kad nav seksa, gan tad kad ir katru dienu...

Biezpiens (2008-02-05 17:02)      Sapņiem ir jābūt katru nakti. Jo spilgtāk un jo krāsaināk tie ir - jo labāka pašsajūta Jums ir, jo Jūs esat laimīgāka dzīvē.
Ja sapņi traucē un nes sevī agresiju vai bailes - tie atspoguļo mūsu dzīvi. Tas nozīmē, ka Jūsu dzīvē nav kārtības, laimes, drošības sajūtas.
Kas Jūs uztrauc? Kā Jūs jūtaties ikdienā?

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu