Cīņa ar bezmiegu

Veiksmīga pieredze cīņā ar bezmiegu?
PS. Tabletes rīt negribas.

oHo (2009-06-15 14:29)      Ā, vēl, reiz viens zinošs onkulis teica:
Ja nevari aizmigt, nevārties pa gultu, aizej uz virtuvi, apsēdies uz cieta ķeblīša un pasēdi minūtes 10-20, tad sagribēsies atpakaļ uz siltu gultu un tur arī miegs atnāks...

oHo (2009-06-15 14:06)      Ā, vēl, ja simpromātisks satraukums - Relaxen sīrups - dabīgs, nav brīnumlīdzeklis, bet kaut ko jau palīdz...

oHo (2009-06-15 14:04)      Lietot ģuļamistabas gultu tikai gulēšanai un seksam.
Izmest TV un datoru no guļamistabas.
Katru dienu kādu laiku pavadīt ārpus telpām.
Fiziskās aktivitātes (bet ne tieši pirms gulētiešanas).
Pirmsmiega atpūtas periods vismaz pāris stundas pirms gulētiešanas (jā, un pierīties arī navajag šajā laikā).

selavi_5 (2011-03-21 19:19)      Uzturā lietot svaigus sīpolus.
Dzīvesveids gan dara savas korekcijas...

Milestiba (2011-05-21 00:55)      Miegs ir ļoti jūtīgs pret stresu un pārdzīvojumiem, sevišķi ja tie krājās. Jāmeklē iemesls. Ar tabletēm, protams, vieglāk, bet ne uz ilgu laiku un arī nozīmes tām nav.

ccabulits (2011-05-22 20:40)      vajadzētu izmantot to bezmiegu savā labā ....;D ...iespējams ka kautkas nodarbina un satrauc,,,nu būtu jatiek skaidrībaa, janomierina domas, velmes prats un ar labu nakti!!!!

hefny (2015-01-11 13:52)      hmm..nāc pie manis -paroc sniegu-4-5 stundas, tad vēl uznes malku uz 4 stāvu maisus -3-4gab,pasēdi +5grādos,kamēr kurini stundas 3-4, tad vēl noberzies snigā,jo ledains ūdens tikai ir,-tad redzēsi,cik jauks miegs ar termoforu iesildītā gultā ar karstu -aveņu kātu izkarsējošo tējas tasi rokā/tēja ,-lai nopārpūles un izsalšanas-regulāras nesaslimtu un ,lai pārgurušie locītavu mezgli nesāpētu/..... DDDDDDDDsliņķiem,kuri datorā dzīvo,sexo uttt.patiesi bezmiegs var piemesties ja no tā vien,ka nav reālās dz´ves.jā, vel pabaro suni,savu gados stipri veco kaimiņu,atstiep pār plecu 7=15 kg pārtiku/sev,sunim,kaimiņam/,izmazgā veļu,izpurini tepiķus,izvējo gultas veļu-deķus uc......uh..pat rakstot tovisu jau paguru.un vēl -pēc visa te minētā-aijoz uz kalnu paslēpot!DDDDDDDDDslinkums,kurtums..NAV BRĀLIS!!!!!

hefny (2015-01-11 14:01)      AGA,PLUSS PIE VISA,KAD MĀJAS DARBI APDARĪTI, AI PA STARPAI TIEM: BĒRNUS/MAZBĒRNUS AR KAMANIŅĀM IZVIZIĀT VELKOT SKRIEŠUS, PAĒDINĀT,PARUN´TIES,IZTRAKOTIESKOPĀ,MANĪT SLAPJĀS ĀRA DRĒBES,PASEKOT VAI MĀJAS DARBI IZDARĪTI,NOLKT DIENDUSĀ,VAKARĀ VAKARA PASACIŅU PALASĪT...UH...DIENAKTĪ PIETRŪKSTS MINUŠU-REIZĒM STĀVUS PIEMIEGT ĒLAMS,AUTO NOBRAUKT CEĻMALĀ,lai pie stūres -kā tālbraucēji mazāk gulētu! bezniegs-te ļumīgajiem ir slinkuma slimībamkas pāriet organisma saslimšanā,no domu un darbu mazuma,no aliņiem,pīpēšanas,darba nejēgšanas,jā, armija daudzus reāli iemāčitu gulēt -pat stāvus!

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu