Kā izārstēt no dzeršanas?

Vai kādam ir izdevies 47 gadu vecumā izārstēties no alkoholisma?
Tējas , ampulas , ekstrasensu telefoni , ko darīt ?

SoulSpoil      Meitenes un zēni,nevar no tā izārstēt,ja būs stipras iekšas,dzers mēnešus trīs un tād būs elle-izturību jums!!!Un pēc tam problēmas seksā-goda vārds!!!
===
Es jau dzeru pusotru gadu - pagaidaam nekaadas probleemas seksaa veel nav noveerotas ! :))

skvo      Tikai viņa paša griba, var atturēt no alkohola. Izārstēt nevarēsi ja viņš pats to negribēs.

SoulSpoil      Selnijai taisniiba - geeni un iedzimtiiba speelee vismaz 50% lomu tanii apstaaklii - kaa un kad (cik ilgi) vajadzees lai cilveeks par alkoholikji paarverstos ...
Pasham padsmit gadu atpakalj bija iespeeja dziivot maajaa kur augsheeja dziivoklja kaiminjsh no kaada 35-gadu vecuma katru dienu puslitru shnjabi panjeema priekshaa [nu labi varbuut paarisriezes meensi ari nemaz nesanaaca, veel daudz vairaaks reizes varbutu tie bija tikai kaadi 300 grami - es jau ar sveciiti tomeer klaat nestaaveeju ;))) ] bet bija pilniigi adekvaats un darboties speejiigs, tikai pie 60 gadiem jau nu bija palicis taads niikliigaaks un nomira (ja man atminja nevilj) kaut kur ap 70-gadu vecumaa un no slimiibas, kas nekaadi nebija ar alko lietoshanu saistiita ...

veesmina      trakaak ir lidzatkarigajiem

Afrodit      ar cirvi starp lāpstiņām.punkC.
.
nu mans sencis līdz 56 gadiem dzēra diendienā...un tā apmēram gadus 20smit..līdz nokļuva zem ķirurga skalpeļa.dakters pateica-dzersi vēl-arī skalpelis nelīdzēs.tagad jau dažus gadus uz sīvo i neskatās.

incis1982      Ja pašam nav vēlēšanās,nekāda ārstēšana nepalīdz.Un alkholisms ir diagnoze uz visu dzīvi,no tā pilnīgi atbrīvoties nav iespējams un tas ir stress tuviniekiem!

Brox      Alkoholisms ir neizārstējama,bet ārstējama slimība>>un tās pamatā ir atkarība>>>vajag vienkārši iziet morāles inventerizāciju.

maajas_minka      Ja cilvēks pats grib izārstēties, tad jā. Nevar otru mainīt pret viņa gribu.

VIZUAALAAmaaksla      ak, kalambūru veikaliņš!

Alkoholisms ir neārstējama slimība, ar ko var iemacīties sadzīvot.

Brox      Atkarība>>nevis alkoholisms.Un ja ģimenē ir kāds atkarīgais,tur jau nav vairs normālu attiecību--rodas līdzatkarīgie utt.

Lucy      Tas ir smags gadījums,ja cilvēks pats nevēlās mainīt savu dzīvi,tad nekā....

VIZUAALAAmaaksla      Alkoholisms ar to izpaužas, ka izveido organismā ķīmisku atkarību!
Neviens process neprot noritēt bez alko.

Te mazliet termini bantītē mums sasieti:D:D:D

JurisK      Attāls radinieks apm. tādā vecumā izgāja ārstēšanas kursu Gaiļezerā labprātīgi, kopš tā laika, nu jau pāri 70 laikam , nedzer. Ja pats apjēdz, ka jāmet miers, tad nekādu problēmu. Principā pietek ar organisma attīrīšanu, pārējais gluži lieki. Jo, kā jau te teica - tikai paša griba atmest pilnībā alkohola lietošanu. Bet, ja tipa - vienu aliņu jau uz Jāņiem var - tad labāk netērēt laiku un līdzekļus!

saulite3921      pirmkārt- tāpat vien nesāk lietot alkoholu. jāmeklē īstais cēlonis. un tad var daudz ko darīt.

bilesutirgotaja    1 Alkohols, sekss, narkotikas, šokolāde, izmeklēti ēdieni, dārgas automašīnas u.c. -tā ir bauda...Vai mēs varam no tā atteikties? Varam..., bet negribam...
Vai tie, kuri ir pārlieku resni, bet neatsakās no saviem ēšanas paradumiem , arī ir slimi un atkarīgi... un tie, kas nevar iztikt bez jauniem sekskontaktiem..un tie, kas brauc un maina auto, kaut nespēj par tiem samaksāt..arī?
Vai šajos gadījumos arī jāmeklē īstais cēlonis, kāpēc viņi tā dara:DDD

velgaaira      VAR izārstētie .

edyyyyyyy      No paziņu pieredzes-neviens nevarēja izārstēties.Pārtrauca tikai tad kad saprot pats ar savu smadzeņpodu,ka nu ir jāspiež bremze!

Tumsone_LB      Viss atkariigs no taa cik liela veelme ir tikt no ta valja !!!

virietis62      Gruti,bet var.....

winston4      Alkoholisms vispār nav ārstējams. Tur jāārstē smadzenes. Bet ja nopietni,tad ir tik viena izeja ja pats to negrib,iekalt ķēdē un dot tikai paēst. Pats ar dzēru 9mēn.dien dienā,lūzu pat trīs reizes dienā un tad vienu rītu itkā kāds ar vāli pa pieri. Pavēru acis,paskatījos griestos un pirmais ko pateicu sev,ka viss,pietiek. Un nu jau piecus gadus tīri labi iztieku un pat doma nav bijusi,ka vajadzētu kaut vai paostīt.

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu