Kāpēc vīriešiem veidojas vēderi un vēderiņi?

Tas nevienam nav noslēpums-ļoti daudziem ir krietni vēderi.Pat tādiem,kuri ir normālā svarā un pat zem sava svara,bet vēders kā futbolbumba.Esmu ievērojusi jau ievērojamu mugurkaula deformāciju.Kāpēc veidojas šie vēderi?

jollyroger      tur mums smadzenes, kuras galvaa neieliida:P
(filma Zhmurki)

SievieteMelnaa      LJOTI daudziem ir KRIETNi veederi??? Nav nedaudz taa kaa paarspiileets ko, autore? :)

janisseptembris      īsts latvietis sākas no 100 kg.! :) lai sievietes uztraucas par saviem vēderiņiem...:))

bacter      Tā ir fizioloģija, ne visi vienādi noveco... Pamatā vielu maiņas traucējumi, kad organisms uznemto pārtiku izmanto disbalansā. Jaunībā uzņemtos ogļhidrātus izmanto enerģijai, kad sāk buksēt v.m., tad tos parstrādā taukos un liek rezervē - večiem alus vēderiņu, sievietēm uz gurniem, plecu, lāpstiņu rajonā..... lai šo procesu mazinātu vajag samazināt uzņemto ogļhidrātu daudzumu. tā pati Atkinsa diēta.

Lucy      maz seksa,daudz ēd,nekustīgs dzīves veids!!

expert      Ar kaut ko tak katram gribās izcelties..:)

kugis      ja sporto -alus veederinhja nebuuus...:)) 2010-08-14

doiposle      Ja nopieitni {izlaists veeders} nolaidiiba pret sevi,neciena pret apkaarteejiem.{Noveerojums-apveltiitie miil palaist gaazes nepiemeerotaa vietaa,laikaa-Jaaievelk veeders pastaaviigi un ar laiku veidojas muskulu korsete jostas apviduu.Bet kas izstiepis aadu, muskulu saites tas vairs nelidz.Vieniigi nazis,vai audzeet paareejo muskulu massu{Praktiski neizpildaami}paliek plasstika.Vairaakumaa uzvar tomeer slinkums. 2012-10-30

maruta100      No alus vēders neveidojas (pazīstu tadus vīriešus, kuri bez spaiņa alus vispār nekust, bet figūra ka telefona stabs). Ja vīrietim ir plats krūšu kurvis tad vēders būs. Ja sportos tad jau tomēr skats būs labāks. Skumji, ka vīrieši oi kā meklē visādus defektus sievietēs, bet ar saviem puņčukiem pat lielās. 2014-08-29

Anciite      Starp citu.. arī sievietēm " veidojas vēderi un vēderiņi".. :))) hihihihihi...
Kaut kur lasīju, ka tas esot tāpēc, ka iztrūkstot seksss..... :)))))
2016-04-22

8008      Kāda jēga no šis analīzes? Vai nu ej Stradiņos, vai nu meklē štuceri bez vēdera 2023-07-17 00:29

Līdzīgi jautājumi
Ka cinities ar lieko svaru? (66 atbildes)Liekais svars ! (41 atbildes)Liekais svars? (37 atbildes)Cinities ar lieko svaru? (31 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu