Ar ko sākt - neirologs,vai narkoloģiskais dispansers?

Paziņa kādreiz nodarbojās ar sportu,ir sista galva(tātad traumēti nervi),turklāt vēl mēdz kārtīgi iedzert.Ar ko jāsāk,ar neirologu,vai narkoloģisko?Sliecos uz neirologu,bet 2.poliklīnika nepatīk...Varb`ut varat ko ieteikt?

kloss (2010-06-07 23:13)      piparbeciņa ... jauki jau skan bet pret alko likt ginko ir tas pats kas mēģināt aptuēt lokomotīvi ar rudens lapu kaudzes skaistumu ... arī KONSUL pieminētie ātrie iešpricēs miegazāles un noplēsīs 30 Ls bet tālāk ?? tāpēc vajadzīgi tieši šī profila speciālisti ar tiešām lielu praktisko !! pieredzi ... diemžēl mediķus nesen beigušie ar šo galā netiks ...
Bet Adamsone - laimīgā laikam ne reizes nav sastapusies ar alko problēmām ...

KONSUL_for_PA (2010-06-07 23:25)      Ja epilepsija sākās pēc galvas traumas, tas liecina par pietiekami nopietniem bojājumiem... vai tiešām neviens specialists vel nav apmeklets, nav veiktas nekads izmekleshanas????

nekads psihoterapits vai ģimenes dr. te neko nelidzes... vispirms jakonstatee ATBILSTOSHAM PROFESIONALI vainas ``dzilums``, zaudejumi un tad janozimee medikametoza terpija + uzturterpija... te vaertu but rehabilitacijas centri/ psihoterepeiti, dazadas arstnieciskas fizkulturas - tb tas ko nozimes dr.

Un nekaa citadi... diemžēl!

arabika1960 (2010-06-07 23:45)      Būtu jāzina, ka tiem, kam traumēta galva, ātrāk pierod un kļūst atkatīgi no alkohola. Tāpēc tepat un tūlīt būtu jāatmet jebkāda alkohola lietošana uz mūžu. Jāsāk būtu ar narkologa apmeklējumu, piesaistot arī neirologu, Minesotas programmu. Iesaku Jelgavas psih. slimnīcu dr. Cauni Lilitu.

violinn (2010-06-08 08:03)      Pirmā ir atkarība ar ko jātiek galā. Pēc tam var domāt tālāk, ja vispār vēl ko vajadzēs domāt. Bet, te ir pats būtiskākais - ja viņš pats to vēlās, piespiedu kārtā, pierunāšanas veidā...nekādas jēgas.

kolina (2010-06-08 10:06)      Ģimenes ārsts nosūtīs pie neirologa. Narkologs palīdzēs tikai tad, ja pašam ir vēlēšanās kļūt par atturībnieku.
Traumēta galva + alkoholisms + agresivitāte ir traģisks salikums. No sirds iesaku būt vērīgai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu